The flowers I ordered for my mom are beautiful.

The website is very easy to navigate.

• Boeket

Heel goed en tevreden bloemen zijn goed aangekomen

Goed bestellen is ook goed moest een nieuwe account aanmaken maar dat is oke blij met de bezorging het is goed aangekomen bij de persoon

• Boeket

In de ochtend besteld en 's middags een prachtig bouquet geleverd

De vlotte afhandeling van mijn bestelling heeft gezorgd dat ik op tijd was mijn dochter en schoonzoon te feliciteren met het tiende jubileum van hun gezamenlijk bedrijf. Dat leverde een blije reactie in whatapp op die bloemen zijn prachtig! Zo leuk om.je dochter te kunnen verassen!

perfect

perfect

• Boeket

goed verder niks op te zeggen.

Niet volgens afspraak bezorgd

De bloemen die in besteld had zouden vrijdag bezorgd worden. De ontvanger was niet thuis en er werd met haar afgesproken dat de bloemen de volgende ochtend zouden worden bezorgd. Dit is niet gebeurd en dus heeft mijn dochter geen bloemen voor Pasen ontvangen. En er is niet gecommuniceerd dat het helemaal niet bezorgd is

• Boeket N.v.t.

zeer duur!

Mooi en gemakkelijk maar gewoon waanzinnig prijzig allemaal...

Over het algemeen goed

Roze babyboek, Ik vond dat er te weinig roze bloemen inzaten

prachtige bos

jammer dat deze mooie bos voor de dichte deur werd gezet en de buurvouw hem maar heeft meegenomen

zoals je wenst

heel goed en duidelijkl

Snel geregeld

Klantvriendelijk en gemakkelijk in tevullen Wel redelijk prijzig voor een klein boeket

• Boeket

Gemakkelijk bestellen en perfecte levering

Een vergeten verjaardag dus snel bestellen en dezelfde dag leveren. Beter kon niet.

• Boeket

Geweldige service en website duidelijk

Heel goede ervaring met de website en ook de levering van de bestelling naar Oostenrijk. Mijn tante krijgt heel verse bloemen en is zo blij verrast.

mooi boeket

Mijn vriendin vond het fantastisch zon mooi boeket ze had corona.

Heel erg mooi

Boeket komt overeen met de getoonde afbeelding. Énige minpuntje vond ik het tijdstip van bezorgen. Het boeket voor een verjaardag werd laat in de middag bezorgd.

Prima bestel service

Helaas viel het boeket tegen. Voor de prijs die betaald is, had ik er meer van verwacht. De vorige keer met Valentijn was heel mooi en van de zelfde prijs.

Boemen snel kunnen regelen

Bij mijn bestelling nog later contact gehad met een medewerkster van Fleur op Prima te woord gestaan en mijn vraag goed behandeld Zeer tevreden

• Boeket

niet de bestelde bloemen geleverd

Had "gezellig pasen" besteld voor 34,95 echter zijn er volledig andere bloemsoorten besteld dan dat het gekozen boeket betreft. Witte bloemen komen niet in het boeket voor

Tegenvaller

Bestelde altijd bij topbloemen, dacht wil een keer iets anders. Helaas Geen melding dat het bezorgd zou zijn. Persoon bleek niet thuis te zijn maar is niet op haar mobiel gebeld (waarom vragen jullie er dan om ). Blijkt een dag later bij de buren zijn afgeleverd, waar ik zelf via de jarige achter heb moeten gaan om hier achter te komen. Volgende keer maar weer topbloemen. Jullie kunnen er niets aan doen als iemand niet thuis is maar zeer slechte communicatie.

Slecht

Nadat het boeket pas laat op de avond werd bezorgd (woensdag). Zijn de bloemen op zaterdagmiddag al klaar voor de vuilnisbak. De koppen hangen al, wat ik toch apart vind voor een boeket van bijna €95,-

Slecht

Ik heb aangegeven tijdens de bestelling om niet de kleuren paars rood oranje en geel te gebruiken En ik krijg een bos thuis met juist deze kleuren erin.

• Boeket

Super makkelijk en snel geregeld!

In een paar klikken een mooi boeket bloemen uitgezocht, zelfde dag besteld én bezorgd. Hele makkelijke en duidelijke website! Ontvanger was erg blij met de schitterende bos bloemen die precies overeenkwamen zoals ik ze uitgezocht had, top!

• Boeket

Prima service, mooi boeket.

Makkelijk te bestellen en een mooi boeket

Snelle reactie

Snelle reactie op de site, wat fijn is. In de middag een boeket voor België besteld en de volgende dag al geleverd. De ontvanger was er erg blij mee. Misschien een tip om een mail te sturen naar de opdrachtgever als het boeket geleverd is?

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire