The website is very easy to navigate.
Goed bestellen is ook goed moest een nieuwe account aanmaken maar dat is oke blij met de bezorging het is goed aangekomen bij de persoon
De vlotte afhandeling van mijn bestelling heeft gezorgd dat ik op tijd was mijn dochter en schoonzoon te feliciteren met het tiende jubileum van hun gezamenlijk bedrijf. Dat leverde een blije reactie in whatapp op die bloemen zijn prachtig! Zo leuk om.je dochter te kunnen verassen!
perfect
goed verder niks op te zeggen.
De bloemen die in besteld had zouden vrijdag bezorgd worden. De ontvanger was niet thuis en er werd met haar afgesproken dat de bloemen de volgende ochtend zouden worden bezorgd. Dit is niet gebeurd en dus heeft mijn dochter geen bloemen voor Pasen ontvangen. En er is niet gecommuniceerd dat het helemaal niet bezorgd is
Beste Monique, De bloemist heeft het zaterdag wederom proberen te leveren maar de ontvanger was niet thuis. De bloemist heeft weer een kaartje achtergelaten en wacht op een reactie van de ontvanger. Hopelijk lukt het bij de volgende afspraak om de bloemen te bezorgen. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
Mooi en gemakkelijk maar gewoon waanzinnig prijzig allemaal...
Roze babyboek, Ik vond dat er te weinig roze bloemen inzaten
jammer dat deze mooie bos voor de dichte deur werd gezet en de buurvouw hem maar heeft meegenomen
Beste Benny, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het boeket zo voor een dichte deur werd neergezet en was meegenomen door de buurvrouw. Je kunt het beste daar telefonisch contact met ons over opnemen (op 0900 1501), dan kunnen we het navragen aan de bloemist. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
heel goed en duidelijkl
Klantvriendelijk en gemakkelijk in tevullen Wel redelijk prijzig voor een klein boeket
Beste Erwin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vindt dat het snel geregeld is en dat onze site klantvriendelijk en gemakkelijk is. Dat lezen we graag. Als je niet tevreden bent met de bezorgde bloemengroet dan kun je natuurlijk een mail naar ons sturen naar [email protected] binnen de zeven-dagen vaas garantie. Voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Een vergeten verjaardag dus snel bestellen en dezelfde dag leveren. Beter kon niet.
Heel goede ervaring met de website en ook de levering van de bestelling naar Oostenrijk. Mijn tante krijgt heel verse bloemen en is zo blij verrast.
Mijn vriendin vond het fantastisch zon mooi boeket ze had corona.
Beste Yvonne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vriendin het een mooi boeket vond, dat fleurde haar dag hopelijk weer een beetje op ondanks de corona. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Boeket komt overeen met de getoonde afbeelding. Énige minpuntje vond ik het tijdstip van bezorgen. Het boeket voor een verjaardag werd laat in de middag bezorgd.
Beste Jack, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het boeket overeen komt met het bestelde boeket (dat had je toch ook verwacht :-)? ). De bloemisten doen hun best om een boeket op tijd te bezorgen, maar soms zijn ze zo druk dat het boeket wat later in de middag bezorgd wordt. Maar gelukkig kon de jarige ervan genieten op de dag zelf ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Helaas viel het boeket tegen. Voor de prijs die betaald is, had ik er meer van verwacht. De vorige keer met Valentijn was heel mooi en van de zelfde prijs.
Beste Hetty, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het boeket tegen is gevallen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kan het beste een mail naar ons sturen binnen de 7 dagen vaas garantie (voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je sturen naar [email protected]. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Bij mijn bestelling nog later contact gehad met een medewerkster van Fleur op Prima te woord gestaan en mijn vraag goed behandeld Zeer tevreden
Had "gezellig pasen" besteld voor 34,95 echter zijn er volledig andere bloemsoorten besteld dan dat het gekozen boeket betreft. Witte bloemen komen niet in het boeket voor
Bestelde altijd bij topbloemen, dacht wil een keer iets anders. Helaas Geen melding dat het bezorgd zou zijn. Persoon bleek niet thuis te zijn maar is niet op haar mobiel gebeld (waarom vragen jullie er dan om ). Blijkt een dag later bij de buren zijn afgeleverd, waar ik zelf via de jarige achter heb moeten gaan om hier achter te komen. Volgende keer maar weer topbloemen. Jullie kunnen er niets aan doen als iemand niet thuis is maar zeer slechte communicatie.
Beste Claudia, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben de bestelling alsnog op jouw verzoek uitgevoerd. Fleurige groet, Fleurop
Nadat het boeket pas laat op de avond werd bezorgd (woensdag). Zijn de bloemen op zaterdagmiddag al klaar voor de vuilnisbak. De koppen hangen al, wat ik toch apart vind voor een boeket van bijna €95,-
Beste Pascal Kramer, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik heb aangegeven tijdens de bestelling om niet de kleuren paars rood oranje en geel te gebruiken En ik krijg een bos thuis met juist deze kleuren erin.
Beste Yv, Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop.
In een paar klikken een mooi boeket bloemen uitgezocht, zelfde dag besteld én bezorgd. Hele makkelijke en duidelijke website! Ontvanger was erg blij met de schitterende bos bloemen die precies overeenkwamen zoals ik ze uitgezocht had, top!
Makkelijk te bestellen en een mooi boeket
Snelle reactie op de site, wat fijn is. In de middag een boeket voor België besteld en de volgende dag al geleverd. De ontvanger was er erg blij mee. Misschien een tip om een mail te sturen naar de opdrachtgever als het boeket geleverd is?
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire