snelhet bestelde verzorgd

Bestellen via computer gaf enige problemen, maar dat zal aan ons hebben gelegen.We zijn beiden boven 80 jaar oud

Boeket is niet bezorgd!

Hierover zaterdag 16-4 telefonisch contact gehad met Fleurop. Zij hebben gebeld met bloemist, die zegt dat boeket bij hen staat “afgemeld”. Bloemist zou contact gaan opnemen met bezorger en Fleurop zou mij terugbellen. Dat is nog niet gebeurd!

Zeer belabberde bos bloemen

Je kan beter zelf een bos bloemen kopen en door een koerier laten bezorgen voor dat geld . Echt een waardeloze bos

Alle 11 bestellingen perfect op tijd geleverd, compliment

Alle 11 bestellingen perfect op tijd geleverd, compliment

• Boeket

Snel, mooi en een superprijs boeket

De avond voor de verjaardag van een goede vriendin in Duitsland, heel snel naar de site van Fleurop. Hopend dat het boeket er zou zijn de volgende dag, en wat hadden we een geluk. De dag zelf werden we opgebeld door onze goede vriendin en ze vertelde wat een prachtig boeket ze had ontvangen. Dank u wel lieve mensne van Fleurop. Wat zijn jullie onze helden geweest.

• Boeket

Mooie bos maar de verkeerde kleur

Ik stuurde een bos bloemen naar een vriendin die omschreven stond als oranje, maar deze bleek uiteindelijk roze en paars te zijn. Gelukkig vond zij de bos ook mooi, maar ik was wat teleurgesteld in het uiteindelijke resultaat.

• Boeket

Goede, snelle en mooie service /boeket

Om 13:45 besteld via internet van uit t zuiden van t land en rond 15:30 bezorgd in t midden van t land. Mooi boeket. Goede en snelle bezorging. Dit tevreden.

Mooi boeket

Kon de dag zelf niet op visite, dus een bos bloemen gestuurd voor haar verjaardag. Andere daags er wel geweest, mooi bos bloemen en leuke kaart

• Boeket

Volgens de ontvanger een prachtige bos bloemen.

Mijn ervaring is heel goed omdat ik gemakkelijk online kon bestellen. De bezorging ging zoals aangegeven op de website, nog dezelfde dag. Én de bloemen bleken ook mooi te zijn.

• Boeket

Snelle service, prachtige boeketten en in een handomdraai geregeld

Naast bovenstaande zin: veel leuke opties en een zeer uitgebreide keuze.

Service is goed.

Was snel geregeld.

Zoals afgesproken

Goede service alleen jammer dat ik zelf geen bericht heb gekregen dat het boeket bezorgd is.

• Boeket

Mooie bloemen, zeer snelle service

Voor een mooi cadeau moet je bij fleurig zijn ! Dezelfde dag bezorgd en een goede terugkoppeling van de bezorging !

Vertrouwt en goede kwaliteit

Bezorging zoals afgesproken en een prachtige bos bloemen

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Komen afspraken naar

Bellen als iemand niet thuis is en zoeken naar een oplossing.

• Boeket

Boeket had niets weg van wat ik besteld had

Bestelling verliep soepel Maar toen ik de foto kreeg van de persoon om te bedanken schrok ik wel. Ik dacht nou ik heb teveel betaald

• Boeket

Superfijn dat een boeket dezelfde dag in Zweden is bezorgd.

De website en het betaalgemak zijn zeer gebruikersvriendelijk.

• Boeket

Snel, makkelijk, duidelijk en goed.

Perfect.

• Boeket

Bestelling ging snel en waa duidelijk, volgende dag al meteen bezorgd, en bevestiging via de mail.

Voor de eerste keer zoiets gedaan . Voor herhaling vatbaar

• Boeket

Mooi boeket maar zonder afzender bezorgd.

Voor ons was het de eerste keer dat we via Fleurop een bos bloemen lieten bezorgen. Een dag na bezorging belden we de ontvanger. Die was blij met de mooie bloemen. Maar had geen afzender doorgekregen. En wist dus niet wie de verrassing gestuurd had. Toen wij belden konden we dat mysterie gelukkig oplossen. Maar als we niet gebeld hadden wist de ontvanger dus van niets. Toch jammer...

Ruime keus in boeketten

De bestelling ging vlot . Alles wordt duidelijk stap voor stap aangegeven. Fijn ,dat je nog een berichtje krijgt als het boeket is bezorgd. Hopelijk wijkt het niet teveel af van het voorbeeldboeket.

Vrolijke bos prachtige rozen

Mijn familie werd blij verrast met een prachtige bos geleurde rozen.

• Boeket

Eenvoudig online te bestellen en prima service met bericht als boeket is bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire