Gemakkelijk iemand blij maken

Het selecteren en bestellen van het boeket is easy De ontvanger was euforisch over het boeket!

Waardeloos

Niet op tijd bezorgd nb bij een moment dat nooit meer terugkomt. Een niets zeggende terugkoppeling. Kortom slecht. Ik ga hier niet weer gebruik van maken.

perfect geregeld

mooi boeket, netjes op tijd afgeleverd

Prachtige bos bloemen

Prachtige bos bloemen, mooi op tijd geleverd

Prachtig & soepel

Beste ..., Ik wou een boeket laten bezorgen bij een vriendin in Enter, zelf woon ik in Hengelo-O. Nadenkend over hoe kwam de vanouds bekende Fleurop in gedachten. De website opgezocht, verbaasd over de fantastische kleurrijke bloemopties ... Een keuze gemaakt, bezorgadres opgeven, betalen ... en klaar in een paar minuten. 's Avonds een bedanktvan de vriendin met een foto van een hele mooie bos blommen!

• Boeket

Mooi boekt maar niet zoals afgebeeld...

Zag er wel anders uit, minder zacht dan bedoeld

Mooie bos

Top van Fleurop

• Boeket

Prachtig boeket, op een mooie tijd bezorgd!

Mooi boeket

slecht

Had Maandag een klacht gedaan omtrent uitvallen en bloemen die al gingen hangen ,kreeg ze van mijn zoon die late dienst heeft . Dinsdag fotos gestuurd en dat was het kreeg geen antwoord meer daarna ook een dure bos, vind het heel bizar zoals dit gaat

• Bestelgemak N.v.t.

Blij en gerustgesteld

De bloemen waren voor een begrafenis in California

Snelle en uitstekende service

Kort dag geboekt en netjes de volgende dag geleverd. En niet geheel onbelangrijk. Een prachtig boeket.

professionele dienstverlening

Ter zake kundig, hulpvaardig, attent en correct iser omgegaan met de voorgelegde vragen!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Niet zo groot als verwacht

Had een groot boeket met tulpen besteld. Een paar kleine bloemen waren bij aankomst al niet goed meer. De tulpen houden gelukkig lang. Grootte valt een beetje tegen in vergelijking met de prijs, een grote bos (50) tulpen heeft meer optreden en is aanzienlijk goedkoper.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen via de heldere en overzichtelijke website, hele snelle service, bezorging

De website is nooit traag, het werkt makkelijk om een keuze te maken, het betalen is ook zo gedaan, kortom alles werkt makkelijk, en het boeket wordt ook snel geleverd, en blijft dan ook nog eens lang goed. Kortom, uitstekende service.

• Boeket

Het was een mooi boeket.

Volgende keer weer bestellen.

• Boeket

Een prima webshop én vervolg

Alles gaat soepel. Bestellen, betalen en het supersnelle bezorgen van de bloemen. Prijs is redelijk hoog, maar soms maakt dat niet uit, de bloemen en service zijn top.

• Boeket

Prachtig boeket en aan mijn verzoek voldaan.

Mooi boeket met verse bloemen en omdat het voor een man was had ik gevraagd om geen rose bloemen te gebruiken. Aan dit verzoek is prima tegemoet gekomen en de lelie die deels rose was kon prima wat kleur betreft ondat deze niet te “zoet” was. Ook de fles wijn was mooi verpakt.

• Boeket

Afspraken worden nagekomen. Voor mij persoonlijk een perfecte manier om iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen

• Boeket

Simpel iet te bestellen uit een ruim aanbod.

Ik had het boeket iets voller verwacht maar verder super tevreden.

Uitstekende service

Ik gebruik fleurop zowel privé als zakelijk om familie, vrienden en klanten blij te maken en te bedanken. Prachtige boeketten.

Supersnel geleverd

Na een overlijden 'sochtends om half 10 besteld. Dezelfde dag om 16.00 in huis. Super snelle levering

• Boeket N.v.t.

Bloemen werden te laat bezorgd in Spanje.

Ik bestelde zaterdag vóór 11.00 uur, dan zou het boeket dezelfde dag worden bezorgd op adres in Spanje. Maar nee, het werd pas op maandag bezorgd (op zondag werken ze niet). Echt een miskleun dat het te laat werd bezorgd, temeer daar het een rouwboeket was. Ik kreeg geen aanbod voor genoegdoening. Slecht.

• Boeket

Eenvoudig en zekerheid van juiste bestelling

Ontvangst van de bloemen in het buitenland gaat prima

Fantastisch!

Zo makkelijk om op deze manier een boeket te kunnen sturen. Geweldige service en prachtig boeket!

prima gedaan

prima gedaan

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire