Mager boeketje

Het boeketje viel mij tegen voor de prijs van bijna 24 euro incl bezorgkosten!! Te weinig bloemen voor te veel geld. Ik ga hier niet meer bestellen.

Lelijk boeket

Dacht een mooi boeket besteld te hebben, maar het was een saai klein boeket waarvoor ik 31,40 heb betaald.

Niet tevreden 3 dagen te laat bezorgd, helemaal niet tevreden

voor 12 uur besteld, zelfde dag bezorgd, gaat echt niet op. woensdagmiddag moeten bezorgen, i.v.m. jubileum zakelijk bestelde opdracht, pas op zaterdag bezorgd, geheel niet volgens afspraak. kan nog geen oordeel geven over boeket, nog geen reactie gehad, hoop dat dat voor €80,-- euro wel in orde was, zal de reactie afwachten.

Super snel geleverd !!!

Ondanks dat Fleurop in het dorp in Hongarije geen bloemist in de buurt had hebben zei toch via een andere bloemist gezorgt de de bloemen op tijd afgeleverd zijn helemaal TOP Dat is nog eens service.

• Boeket

Mooie bloemen en overal op tijd bezorgd!

De bloemen voldoen aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit. Altijd op tijd bezorgd. Iedereen blij! Goede ervaring, zowel met bestelling in Nederland als in Europa en Ametika.

Prima klantenservice

Zelf had ik een fout gemaakt, die ik niet op heb gemerkt. Ik had een gefeliciteerd kaartje aan geklikt .Daarna kwam er een tefoontje van jullie zijde of dat goed was. Het was bedoeld als beterschap kaart. Dus dank voor de snelle reactie.

Prima service, mooie boeket

Prima service, mooie boeket

Altijd goed

Donderdagochtend besteld vrijdagmiddag bezorgd

Netjes & snel!

• Boeket

Prima altijd mooie boeketten en goede aflevering

Ik bestel vaak voor mijn 96 jarige oma een boeket. Ze komt nergens meer en een bos bloemen daar wordt ze blij van. Vaak moet ze huilen om de mooie boeketten.

• Boeket

Zeg het met mooie bloemen!

Zeer enthousiaste ontvangst van bloemen met vaas en wenskaart. Veel dank!

• Boeket

Uitstekend en mooie bloemen!

Uitstekend!

Je krijgt wat Fleurop biedt

's Avonds laat besteld en in de voormiddag bezorgd. Jarige blij verrast, "wat een prachtig boeket Rob" waardoor de gever ook een tevreden gevoel had. Of het nu in Nederland, Californië of Australië van Fleurop kan je, voor iedere gelegenheid, op aan

• Boeket

mooi boeket, en supersnel bezorgd!

Gemakkelijk te regelen en goede keuze.

Een mooie fleurige verrassing

Gewoon heel goed

Eenvoudig te bestellen, snel en mooie boeketten, waardoor een blije klant!

• Boeket

Kreeg een mooi compliment van de ontvanger.

Prachtige bos bloemen. !!

• Boeket

hier had ik voor de eerst keer besteld en voor herhaling vatbaar

hallo allemaal ik had hier voor de eerstekeer besteld op de website van Fleurop in begin effe puzzelen welke ik wilde bestellen met en kaartje de bij het is uit eindelijk de boeketje geworden Speciaal voor jou Formaat: Klein met kaartje er bij gedaan van Een klein berichtje met natuurlijk tekst er in om dat ik nog nooit hier geweest was moest ik effe goed op letten met het in vullen maar dat ging ook uit eindelijk goed smorgens besteld en was smiddags al in huis wat ook de boelding was ik was ook benieuwd wat ze bedoelde met klein voor maat maar viel mee ik heb wel is kleineren gezien dus van daar maar me vrouw was er bij mee ik dus ook natuurlijk en ik ga het nog wel is een keer doen ps de bloemen waren nog veel in knop maar ze waren nu al mooi

UITSTEKEND

Zeker een aanrader, Ik vindt het fijn als het boeket is geleverd dat je één mail van krijg dat het geleverd is .

overzichtelijke website

ik kan geen oordeel geven over het boeket zelf....

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Mooi boeket, kwaliteit minder

Verschillende bloemen in het boeket gaan op dag 3 al hangen…

Prachtig boeket

Gegarandeerd een mooi boeket bij Fleurop!

• Boeket

Mooie bos tulpen zeer snel geleverd

Ik koos de kleine maat en aan de foto te zien die mijn ouders stuurden toch een stevige bos tulpen die dezelfde middag nog bezorgd is: Prima!

• Boeket

Ik ben erg tevreden over Fleurop, altijd op tijd bezorging, kan t niet dan word ik op de hoogte gebracht. Heel prettig. En ook veel mooie boeketten.

Topservice

Voor het eerst één boeket bij jullie besteld. Zeer tevreden over de bestelprocedure, en de vele keuzes bloemen. Heel leuk ook om een gepersonaliseerde kaart bij te voegen, dankbaar gebruik van gemaakt. Zal zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire