Mooi boeket !

Een mooi boeket behalve de dennenappel: die past niet in april!

Teleurstellend

Kadootje zou op zelfde dag bezorgd worden, zijn ondertussen 4 dagen verder en is nog niet bezorgd. Geen track en trace. Klantenservice gemaild, zeiden dat ze contact op hadden genomen met lokale (internationale) bezorger die zei op zelfde dag niet mogelijk. Fleurop gevraagd wanneer dan wel en nog geen reactie.

• Boeket

Ik weet alleen niet of het boeket afgeleverd is.

• Boeket

Fleurop doet wat ze belooft

Leuke bos bloemen werd op het juiste moment bezorgd, precies zoals ik met Fleurop had afgesproken en waarvoor ik had betaald.

• Boeket

Het boeket arriveerde binnen een uur na mijn bestelling. Prachtige verse bloemen. Heel blij mee!

volgens afspraak

Redelijke kwaliteit

Jammer, dat in een overigens evenwichtig boeket een lelie ingeplant was. Het evenwicht was zoek, lelies ruiken niet lekker, en het stuifmeel is hinderlijk. Ook was er geen vers geplukt effekt met zo’n wezensvreemde tak lelies erin, zeer kunstmatige bloemen en een lelijke stengel

Supersnel en prachtig boeket

Geweldige manier om iemand die bijv verder woont even een hart onder de riem te steken

In een woord geweldig

Bloemen laten bezorgen in de USA is op deze manier erg gemakkelijk en correct verlopen

Mooi boeket en snel!

Makkelijke website om online te bestellen en bezorging was binnen 24 uur. Ik heb vanuit het buitenland besteld en vond de website en contact makkelijk. Bedankt voor de mooie bloemen en snelle bezorging.

• Boeket

snel geleverd van een prachtig boeket

snel geleverd van een prachtig boeket en heel eenvoudig besteld

Groot boeket is klein

Jammer dat het grootste boeket erg klein en magertjes uitvalt. Moet er niet aan denken om een klein of medium boeket te hebben besteld..... wellicht enkele grassprieten? Helaas erg zichtbaar vergeleken met andere stukkpen bij de begrafenis.

Geheel volgens plan

Bestelling ging prima. Boeket is op afgesproken ( de volgende) dag bezorgd en was lang mooi.

Prachtig boeket afgeleverd!

Boeket+ kaartje +vaas

• Boeket

Prima en betrouwbare, zij het iets prijzige service.

Niet tevreden

Ik heb een boeket gekocht voor 51.00 euro . Het geleverde boeket was niet meer dan 20.00 euro waard

• Boeket

we hebben ons boeket niet gezien, geen enkel dat aan de omschrijving voldeed

Er waren 10-15 boeketten, maar geen enkele geheel wit. van een aantal bijna witte boeketten hebben we gezocht naar het kaartje, maar we hebben ons boeket niet gevonden. We hebben ook geen enkel bericht gekregen of het afgeleverd was, kortom misschien was het er wel, maar onvindbaar. Een lint zou veel handiger zijn dan een kaartje. Ik kan geen foto uploaden, want die heb ik niet.

• Boeket N.v.t.

Mager bosje hoor het geld

Ik begrijp dat bloemen nu duur zijn. Maar de bos die we hebben laten bezorgen komt totaal niet overeen met de bos van t plaatje. En dan bedoel ik in grootte. Bovendien hoorde we van de ontvanger dat het boeket na drie dagen al aan het verwelken was :(

matig

De samenstelling van het boeket was prachtig. Het zag er bij levering echt goed uit. En de ontvanger was er superblij mee. Echter het viel wel wat tegen toen 2 dagen later circa de helft al slap hing met naar beneden gebogen rozenkopjes. Waar het aan de verzorging niet heeft gelegen. Andere boeketten staan vaak een week in volle glorie. Dus ja, voor die prijs valt dat wel wat tegen.

Gewoon goed

• Boeket

Ik had graag een bericht ontvangen dat de bloemen waren bezorgd bij de uitvaart. Nu wist ik het niet zeker en moest het navragen!

Zeer goede ervaring

Altijd een hele goede ervaring. Ik woon in de VS en stuur regelmatig bloemen naar mijn moeder in Nederland. Deze keer was ik vergeten een datum te geven voor het afgeven van het boeket en nam contact op met iemand via de Chat. Ze kon meteen zien dat het dezelfde dag al zou worden afgegeven en de kwaliteit was zoals altijd fantastisch!

Niet voor herhaling vatbaar

Bloemen in werkelijkheid waren niet eens in de buurt van hoe ze er uit zagen op de website. Jammer. Kreeg geen track & tracé code of de status van waar de bloemen zijn dus had heel de dag moeten thuis zitten en wachten.. Daarnaast denk je dat je verse, goed uitziende bloemen krijgt, maar dat was ook niet het geval, 1e dag waren een paar bloemen al slap en omgevallen. Ik heb boven de 80 euro moeten betalen, vind ik overigs niet erg maar voor wat hoort wat! Dus of er een volgende keer komt ? Nee !

Slecht

Bloemen boeket en beertje besteld beertje is niet aangekomen en word ook niet opgenomen.

Geweldig,

Ik kom steeds weer bij jullie terug, Gezien samenstelling van het boeket .

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire