Een mooi boeket behalve de dennenappel: die past niet in april!
Kadootje zou op zelfde dag bezorgd worden, zijn ondertussen 4 dagen verder en is nog niet bezorgd. Geen track en trace. Klantenservice gemaild, zeiden dat ze contact op hadden genomen met lokale (internationale) bezorger die zei op zelfde dag niet mogelijk. Fleurop gevraagd wanneer dan wel en nog geen reactie.
Ik weet alleen niet of het boeket afgeleverd is.
Leuke bos bloemen werd op het juiste moment bezorgd, precies zoals ik met Fleurop had afgesproken en waarvoor ik had betaald.
Het boeket arriveerde binnen een uur na mijn bestelling. Prachtige verse bloemen. Heel blij mee!
volgens afspraak
Beste JJ., Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat alles goed is en volgens afspraak van je bestelling. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Jammer, dat in een overigens evenwichtig boeket een lelie ingeplant was. Het evenwicht was zoek, lelies ruiken niet lekker, en het stuifmeel is hinderlijk. Ook was er geen vers geplukt effekt met zo’n wezensvreemde tak lelies erin, zeer kunstmatige bloemen en een lelijke stengel
Geweldige manier om iemand die bijv verder woont even een hart onder de riem te steken
Bloemen laten bezorgen in de USA is op deze manier erg gemakkelijk en correct verlopen
Makkelijke website om online te bestellen en bezorging was binnen 24 uur. Ik heb vanuit het buitenland besteld en vond de website en contact makkelijk. Bedankt voor de mooie bloemen en snelle bezorging.
snel geleverd van een prachtig boeket en heel eenvoudig besteld
Jammer dat het grootste boeket erg klein en magertjes uitvalt. Moet er niet aan denken om een klein of medium boeket te hebben besteld..... wellicht enkele grassprieten? Helaas erg zichtbaar vergeleken met andere stukkpen bij de begrafenis.
Beste Frank, Wat vervelend dat het geleverde boeket zo is tegengevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
Bestelling ging prima. Boeket is op afgesproken ( de volgende) dag bezorgd en was lang mooi.
Boeket+ kaartje +vaas
Prima en betrouwbare, zij het iets prijzige service.
Ik heb een boeket gekocht voor 51.00 euro . Het geleverde boeket was niet meer dan 20.00 euro waard
Beste Salwa, Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Er waren 10-15 boeketten, maar geen enkele geheel wit. van een aantal bijna witte boeketten hebben we gezocht naar het kaartje, maar we hebben ons boeket niet gevonden. We hebben ook geen enkel bericht gekregen of het afgeleverd was, kortom misschien was het er wel, maar onvindbaar. Een lint zou veel handiger zijn dan een kaartje. Ik kan geen foto uploaden, want die heb ik niet.
Ik begrijp dat bloemen nu duur zijn. Maar de bos die we hebben laten bezorgen komt totaal niet overeen met de bos van t plaatje. En dan bedoel ik in grootte. Bovendien hoorde we van de ontvanger dat het boeket na drie dagen al aan het verwelken was :(
Beste Marieke, Wat vervelend dat het formaat van het boeket zo is tegengevallen. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij nemen contact op met de bloemist en komen er z.s.m. op terug via de e-mail. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
De samenstelling van het boeket was prachtig. Het zag er bij levering echt goed uit. En de ontvanger was er superblij mee. Echter het viel wel wat tegen toen 2 dagen later circa de helft al slap hing met naar beneden gebogen rozenkopjes. Waar het aan de verzorging niet heeft gelegen. Andere boeketten staan vaak een week in volle glorie. Dus ja, voor die prijs valt dat wel wat tegen.
Hi Frank, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket niet de 7 dagen vaasgarantie heeft gehaald. We hebben je een mail gestuurd om dit op te kunnen lossen. Kun je ons hierop een reactie geven? Fleurige groet, Fleurop Team
Gewoon goed
Ik had graag een bericht ontvangen dat de bloemen waren bezorgd bij de uitvaart. Nu wist ik het niet zeker en moest het navragen!
Beste Angela, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bevestigingsmail had ontvangen. Had je ook gekeken in je spam/ongewenste mail? Soms willen ze daar ook nog wel eens belanden. Als je vragen hebt over de bezorging van je bloemengroet kun je natuurlijk ook altijd contact contact met ons opnemen op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Altijd een hele goede ervaring. Ik woon in de VS en stuur regelmatig bloemen naar mijn moeder in Nederland. Deze keer was ik vergeten een datum te geven voor het afgeven van het boeket en nam contact op met iemand via de Chat. Ze kon meteen zien dat het dezelfde dag al zou worden afgegeven en de kwaliteit was zoals altijd fantastisch!
Bloemen in werkelijkheid waren niet eens in de buurt van hoe ze er uit zagen op de website. Jammer. Kreeg geen track & tracé code of de status van waar de bloemen zijn dus had heel de dag moeten thuis zitten en wachten.. Daarnaast denk je dat je verse, goed uitziende bloemen krijgt, maar dat was ook niet het geval, 1e dag waren een paar bloemen al slap en omgevallen. Ik heb boven de 80 euro moeten betalen, vind ik overigs niet erg maar voor wat hoort wat! Dus of er een volgende keer komt ? Nee !
Beste Siham, Wat vervelend dat het geleverde boeket zo is tegengevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Carola, Team Fleurop.
Bloemen boeket en beertje besteld beertje is niet aangekomen en word ook niet opgenomen.
Ik kom steeds weer bij jullie terug, Gezien samenstelling van het boeket .
Beste Haukje, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je steeds weer terug komt bij ons, dat lezen en horen we graag! En dat zien we natuurlijk ook erg graag. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire