Goeie en snelle service!!
Goede kwaliteit, vrouw helemaal blij! Snelle en correcte levering
Beste Ron, Dank je wel voor je beoordeling. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je het bezorgde boeket van goede kwaliteit vind. En dat je vrouw helemaal blij is, dat is natuurlijk ook erg belangrijk;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Een bos bloemen laten bezorgen in Duitsland. Prachtige bos bloemen en geleverd op afgesproken dag. Helemaal niets op aan te merken. Top gedaan door Fleurop
Zo'n mooi systeem dat je zelfs vanuit het buitenland een prachtige bos bloemen kan laten bezorgen.
Prachtig boeket en de volgende dag al geleverd in het buitenland. Top
Ik kan geen foto sturen, bloemen waren niet voor mijzelf.
Bestelling vlot. Alles snel geregeld. Het enige kritiekpunt is dat je niet weet wanneer de bloemen etc. Worden afgeleverd. Geen tijds deel bv. Verder perfect.
Verrast met een boeketje.. erg mooi!! Juiste combinatie kleuren.. wild, zomers en erg mooi!! Heel blij mee
De bloemen waren mooi, op tijd afgeleverd en op de juiste plek. Ik weet dat omdat ik het iemand die bij de uitvaart was gevraagd heb. Ik zou de ervaring 5 sterren hebben gegeven als ik een bezorgingsbevestiging had gekregen.
Gewoon afleveren van klasse werk
Had voor mijn doen echt een dure mooie bos besteld (€49,95) maar vond de bos niet zoals op de foto. Dit gemeld en er is mij toen een waardebon aangeboden. Nette oplossing. Zal het zeker nogmaals proberen.
Beste Linda, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat we het opgelost hebben, dan kun je de waardebon weer gebruiken bij een volgende bestelling ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ideaal wat betreft snelle bezorging en gezien de afstand mooi, daar zit ook extra kosten bij. Begrijpelijk!
makkelijk bestellen. Snel geleverd veel keuze
Vroegtijdig een boeket besteld voor bezorging buitenland. Verse bloemen op de juiste datum bezorgd. Zo fijn dat je weet dat het goed komt.
Alle ontvangers waren enthousiast
Snel geregeld, mooi boeket
Duidelijk met notificaties tijdens proces. Goede kwaliteit bloemen.
Bosje bloemen besteld en met veel liefde gegeven......
Een mooi boeket op tijd bezorgd. Prijs-kwaliteit verhouding prima.
Goede kwaliteit, perfecte bezorging
Wat ik verstuurd heb was, volgens de ontvanger, altijd goed.
Beste Hillie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het altijd goed is volgens de ontvanger. En wat een mooi boeket is er bezorgd. Kan de ontvanger heel goed begrijpen ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Mijn moeder was heel blij met de bloemen voor haar verjaardag. Dank je wel Fleurop
De website is erg klantvriendelijk, overzichtelijk en je hebt snel.een mooi boeket met kaartje besteld. Via de klantenservice kwam ik in contact met de vriendelijke bloemist aan de andere kant van het land, die een leverperiode doorgaf en ook daarbinnen leverde. Top service en een fraai boeket bloemen geleverd Fleurop.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire