Mooi vol boeket, net als op de foto. Goede keuze van bloemisten. Snelle bezorging. Ik doe graag zaken met Fleurop.
De bezorger verdient een PLUIM. Wij waren niet thuis. Op eigen initiatief heeft hij bij ons een emmer gevonden, gevuld met water en het prachtige boeket erin gezet. Heel veel waardering onzerzijds!
Beste C.E. Polderman, Dank je wel voor je beoordeling. Wat ontzetten fijn dat de bezorger op die manier heeft gezorgd dat jullie het boeket op de gevraagde dag toch konden ontvangen. En dat het natuurlijk water had, zodat het niet droog lag. De bezorgers bij Fleurop zijn gewoon ook de beste (wij zijn natuurlijk niet bevooroordeeld ;-) )! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Boeket is met de kaart op tijd bezorgd. Bloemen waren vers, kaart was erg leuk geworden met eigen foto maar het boeket wat afgebeeld was leek niet op het afgeleverde boeket. Keuze voor eenvoudige bloemen als solidago en lelies maakten boeket wat schraal voor het betaalde bedrag van €38,50
Beste M.M. Wijdeveld, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kan je klacht mailen naar ons, voorzien van foto's van het boeket (waar het volledig op zichtbaar is) op [email protected]. Die ontvangen wij graag binnen de zeven-dagen vaas garantie. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het is heel makkelijk oom een mooie bos bloemen te versturen op deze manier
Mooie bos bloemen die lang mooi blijft, maar de tekst op de verjaardagskaart was heel knullig in het hoekje binnenin de kaart geprint, layout had mooier gekund.
We hebben de bloemen goed kunnen uitzoeken en waren ook snel geleverd. Alleen de kwaliteit van de bloemen waren wat minder. Ze lieten al gauw na.
Gemakkelijk om keuze te maken en te bestellen, en betalen. Met correcte levering. Prima om bloemen op afstand te sturen bij een vertouwde organisatie: Fleurop!!!
Erg mooie volle bos verse bloemen van PLUK. Bloemen Best
Heel makkelijk te bestellen. Erg mooi rouwboeket. Bezorgd in de kerk.
Het was goed verzorgd
Mijn vader was er erg blij! mee!
De over de bezorging van een rouwstuk in Australië ben ik inmiddels voor de 3e keer terug gebeld. Er zijn steeds vragen en men heeft kennelijk geen mogelijkheden voor een vlotte communicatie met collega's downunder wegens het tijdverschil. Er is na 5 dagen nog niets bezorgd.
Beste Klaas, Wat jammer dat je niet tevreden was over de bezorging van je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hier over een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Ik koos een bos uit voor 50 euro. (59 incl alles). Foto op website was oke, simpele bos voor dit geld maar gezien internationale bestelling acceptabel. Ik kreeg foto toegestuurd en bos was half zo groot en met andere bloemen. Ik had daar in NL max 15 euro voor gegeven.
Beste Maartje, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
makelijk te bestellen, geleverd zoals afgesproken.
Snel makkelijk en mooi boeket bloemen
Ik heb al vaker een verrassingsboeket besteld, de bloemist arrangeert dan een mooi boeket. En ik ben nog nooit teleurgesteld. De aflevering van het boeket was altijd conform de afspraken. Ik zou zeggen “doen!”.
Ik wilde echt letterlijk even iemand opfleuren, maar woon er een goeie 160 km vandaan. Dat hebben jullie even voor me opgelost en goed ook. Zij blij, dus ik blij. Duidelijke service, mooi boeketje, kreeg een mail toen het bezorgd was. Echt goed geregeld!
Sympathieke begripvolle chathulp, waarvoor veel dank!! Foto: in Calgary, Canada; 's middags vlot bezorgd.
bestelling werd op tijd en correct afgeleverd. Ontvanger was blij met het mooi samengestelde boeket.
Beste Johannes, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je boeket op tijd en correct werd afgeleverd. En wat leuk om te lezen dat de ontvanger blij was met het bezorgde boeket, daar wordt je toch zelf ook erg blij van?! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Makkelijk te bestellen. Levering op tijd. Mooie boeketten.
Betrouwbaar en veel keus, goede website en mooie boeketten, goede aflevering met e-mail als boeket er is Wel prijzig
Eenvoudige procedure via website, correcte afwikkeling en snelle levering. Fraai boeket, conform verwachting.
Ik heb mijn vriendin een bosje gestuurd vanwege haar verjaardag. Einde van de dag kreeg ik van haar te horen dat ze nog op reis was. Oeps... nadat mijn vriendin thuis is gekomen van haar tripje bleek dat Fleurop een geheel nieuwe bos had gemaakt om haar alsnog een verse bos te brengen! Wow.... wat een service! Totaaaaal niet van op de hoogte dus het was echt een super fijne meevaller en verrassing voor zowel mijn vriendin als voor mij!
Beste Suzan, Dank je wel voor je beoordeling. Natuurlijk ontvangt de ontvanger een vers boeket waar ze alsnog van genieten, dat is voor ons normaal natuurlijk ;-)! Maar leuk om te lezen dat het voor jou een fijne meevaller was. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ruime keuze aan boeketten, snelle levering.
Ik werd gebeld omdat ik mijn de naam op het kaart was vergeten te vermelden. Super!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire