Kreeg nog een mooie foto van de ontroerde ontvanger, dus weet echt dat ie prachtig was!!
Ik had voor mijzelf een bos bloemen besteld vanaf ziekbed en isolatie. Formulier net niet goed ingevuld. Naar ziekenhuis met afdeling en kamernummer, echter met privé adres. Wel aangekruist met zakelijk adres. Ik heb veel pijn dus niet goed ingevuld blijkbaar. Echter ook niet gebeld bij bezorging om extra te checken Fleurop zegt dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is. Ze kunnen er niks aan doen. Daarnaast verhouding prijs kwaliteit onder de maat. Maar dat is subjectief zullen ze vast zeggen. Of dure tijd Ik bestel nooit meer.
Dit is nu de tweede keer dat de levering totaal niet lijkt op de bestelling. De bloemist doet maar wat. Ditmaal betrof het een kleurrijk boeket. De levering is alles behalve kleurrijk. Erg veel opvulling dmv takken.
Goedemorgen Mark, Bedankt voor je beoordeling en de foto. Wij zullen gelijk contact opnemen met de bloemist. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij zullen je z.s.m. mailen zodra wij een reactie ontvangen hebben. Met vriendelijk groet, Carola, Team Fleurop.
Makkelijk online bestellen goeie service en afspraak is afspraak maar het belangrijkste ruime keuzen en goeie bloemen
Onze (o)ma vierde haar 70 verjaardag in Portugal en om er toch een beetje bij te zijn hebben wij een mooie bos bloemen verstuurd via Fleurop Interflora. Het was een enorme verrassing voor haar
De bloemen zijn afgeleverd in Ierland Dit ging super perfect. Alle lof voor jullie
Bestelproces en levering verloopt eenvoudig, snel en zoals beloofd. Enig punt van verbetering is het maken van een kaartje. Dit is nogal lastig op een mobiele telefoon.
Aanvankelijk leek mijn bestelling niet geleverd, ondanks een schriftelijke bevestiging per mail, door Fleurop, dat dit wel gebeurd was. Hier heb ik erg ongenuanceerd op gereageerd richting Fleurop, waarop zij integer gecontroleerd hebben of ik gelijk had. Dat had ik niet, mijn informatie was niet juist, het boeket was geleverd, alleen de reactie van de ontvanger was niet naar mij gestuurd, maar naar mijn partner. Dit had ik eerst moeten verifiëren. Fleurop Interflora Nederland nam de volgende morgen telefonisch contact met mij op om een en ander uit te leggen. Chapeau!!
Via een overzichtelijke site met mooi assortiment een prachtige bos laten bezorgen. Snelle service.
Een fijne ervaring.. Er was ruimte om na de bestelling nog een vraag te stellen en ik kreeg antwoord op de vraag.Prima. Je voelt je als klant gehoord en serieus genomen.
Via internet makkelijk iets bestellen en laten bezorgen
Ruime keuze en makkelijk te bestellen
Het boeket moest in Duitsland bezorgd worden en is prima verlopen.
Mooi boeket t.g.v. snelle verkoop van woning.
Mooi rouwboeket geleverd bij uitvaartdienst.
Geen toevoegingen
Gemakkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Goed boeket
De Felicitatiekaart was niet meegestuurd met de bos bloemen, de ontvanger wist nu niet van wie de bloemen waren. Mail hierover gestuurd naar klantenservice, totaal geen reactie op gehad.
Beste René, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend. Excuses hiervoor. Het bedrag van de kaart is terug gestort op je rekening. Wij zullen hier intern nog meer aandacht aan schenken. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
goede snelle levering, alleen wel veel geld voor de service van het bezorgen
Ik heb een van mijn klanten een vrolijke bos bloemen laten bezorgen. Zij was heel blij verrast met dit gebaar. Het was snel geregeld en zorgvuldig afgehandeld. Dank daarvoor.
Voor mijn moeder’s verjaardag een kleurrijke bos bloemen besteld. Wat een geweldig mooi boeket!
Mooie bloemen en kleuren. Op tijd bezorgd. Top!
Veel mooie keuzes, snelle en goede service. Blij mee!
Bezorging had iets persoonlijker gekunt, maar niets op aan te merken verder.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire