Teveel betaald voor boeket
Altijd verse mooie boeketten,2 x ging het niet helemaal goed met bestellen,wilde 3 boeketten tegelijk bestellen,voor verschillende mensen dat kan dus niet,of ik snap het niet Dan moest ik 3x overnieuw bestellen Uiteindelijk gelukt
Beste P.M. van Genderen, Dank je wel voor je beoordeling. Het lag niet aan jou hoor. Helaas kun je in 1 bestelling geen 3 boeketten bestellen, die mag je inderdaad drie keer los invoeren. Maar je kan het natuurlijk ook telefonisch aan ons doorgeven op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), dan voeren we ze voor je in. Graag zien we je een volgende weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Makkelijke website, veel keuze en fijne terugkoppeling over de bezorging.
Goed uitgevoerd en een mooi boeket.
Prima bezorging, mooi op tijd, mooi boeket.
Het was voor mij de eerste keer dat ik online via Fleurop een boeket heb laten bezorgen, ik ga eigenlijk altijd naar de Fleurop winkel. Over de Fleurop winkel ben ik altijd erg tevreden, nu komt daar Fleurop online bij! Super makkelijk besteld en op de afgesproken tijd geleverd, top!
Boeket fluks afgeleverd. Ontvanger stuurde ons een foto.
Het was een heerlijk gevoel om onze kleindochter met een mooi boeket van Fleurop blij te maken. groetjes de opa's en oma's.
Beste Zus, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie jullie kleindochter blij hebben kunnen maken met een boeket! Graag zien we je een volgende weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Eigenlijk geen bijzonderheden. Het bestellen was simpel, en er is op tijd een prachtig boeket bezorgd.
Zie titel.
Hi Ismail, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je geen mail hebt ontvangen! Wij gaan uitzoeken waarom deze mail niet is verstuurd, excuses voor het ongemak. Fleurige groet, Team Fleurop
Bos van 35,- dramatische kwaliteit. Kapotte bloemen in de bos. Nooit meer.
Ik vond het boeket dit keer zeer matig; alsof de bloemist een ernstig tekort aan bloemen had of zo (er zat bijvoorbeeld maar 1 roos in... Ik bestel regelmatig bloemen met fleurop en dit was een dikke onvoldoende imo
Hi Remco, Bedankt voor je beoordeling en het prettige telefoongesprek! Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Ik had verzocht het boeket in de ochtend af te leveren. Dat werd pas om 16.30. Kreeg hierover geen telefoontje cq bericht.
Beste Ingrid, Wat jammer dat je niet tevreden was over de bezorgtijd van je bestelling. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Prachtig boeket. Dezelfde dag bezorgd. Zelfs achterom gelopen toen ze zagen dat er iemand in de tuin was.
Eenvoudig te bestellen en nette boeketten. Het terugkoppelen dat het boeket is afgeleverd laat soms op zich wachten. Dus dan is het wel afgeleverd maar krijg ik nu pas ‘s avonds een bevestiging.
Beste Tom, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je de bevestigingsmail niet had ontvangen van de bezorging. Ik raad je aan bij je spam/ongewenste mail te kijken, want soms belanden ze daar ook wel eens. En anders kijken we het graag voor je na, als je ons belt op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden). Dat je de bevestiging van dit boeket hebt gekregen in de avond komt waarschijnlijk omdat de bloemist alle bezorgingen in 1x heeft afgemeld. Maar gelukkig heb je de bevestiging ontvangen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Bestelde gemakkelijk een boeket .Dit werd de dag zelf nog bezorgd ! De ontvanger bedankte mij met een foto van een schitterend boeket.
Levering en kwaliteit bijzonder
Boeket met rozen was prachtig en mijn ouders waren er superblij mee. Jammer vond ik dat het boeket bij de buren achtergelaten is.
Beste Mascha Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je ouders superblij waren met de bezorgde rozen, van zo'n mooi boeket zouden wij ook erg blij worden! Als de ontvangers niet thuis zijn proberen onze bloemisten te bezorgen bij de buren, zodat de ontvangers vaak nog dezelfde dag het boeket kunnen ontvangen op de door jou gekozen dag. En ervan kunnen genieten. Als je niet wilt dat het bij de buren bezorgd wordt kun je dat altijd aangeven bij je bestelling op de website. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, team Fleurop
Via Fleurop hebben wij een bloemstuk geregeld voor Engeland. Vanwege een paar vermeende onduidelijkheden werden wij benaderd door een mevrouw van Fleurop voor wat extra informatie. Er werd meegedacht! Via familie in Engeland kregen wij een foto toegestuurd van onze bloemen. Het zag er in een woord prachtig uit. Fleurop, hartelijk dank voor de prima service!
Prachtig boeket op tijd bezorgd
De ontvangster reuze blij
Keurig verzorgd bloemstuk conform mijn keuze! Mooi op tijd.
Onwijs mooi boeket met heerlijke verse bloemen, mijn oma was er onwijs blij mee.
Een makkelijke en duidelijke website en netjes op tijd de bloemen bezorgd. De ontvangers waren er heel blij mee en dat is het belangrijkste.
Boeket is op de opgegeven dag bezorgd en het was een mooi boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire