mooie bloemen en goedverzorgt

zag er goed uit en op tijd geleverdt

als heel goed ervaren

Alles prima

• Boeket

Vond het boeket echt mooi

Het was snel op de post naar de bezorger. Naar de persoon. Het ziet er fantastisch uit. En de reactie van degene was onbeschrijfelijk goed.

• Boeket

Fleurop doet wat zij belooft

Snel geregeld online en bloemen zijn prachtig!

Goed en snel

Snelle bezorging en een mooi boeket

Top, prachtige boeketten!

Een mooie bos bloemen zeg soms meer dan woorden. Bij jullie zijn de boeketten prachtig dat je verder niks mee grieft te zeggen! Verwennerij om te geven en vooral om te krijgen. Fantastisch

Top boeket

Ik heb een bestelling gedaan, een prachtige bos bloemen is geleverd, op tijd en keurig verzorgd. Wij zijn zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar. Fijn weekend. Groeten Daan Jongejan

• Boeket

Nooit geen problemen gehad. Bloemen van kwaliteit en altijd op tijd bezorgd

• Boeket

Bezorgservice zoals die behoort te zijn.

Bezorgservice zoals die behoort te zijn.

Prachtig vers boeket bloemen

Mooie kwaliteit en volle bos bloemen die heel lang mooi bleef!

Paar takjes

Verassingsboeket besteld, de middelste maat... ik ben blij dat ik niet de kleinste heb besteld want dan hadden er misschien maar 3 takjes in de bos gezeten. Kortom de bos bloemen viel verschrikkelijk tegen voor het geld wat eraan uitgegeven is. Nooit meer fleurop.

makem afspraken waar

duidelijk website en stipte levering

• Boeket

Snel en goed geregeld. Op zondag besteld en de volgende dag al bezorgd.

Soepel / strak geregeld

Zonder gedoe is er gedaan wat er is gezegd

Prachtige bos bloemen

Mijn keuze om de bos door de bloemist samen te laten stellen was een geweldige keuze want wat was het een mooie bos!

• Boeket

Had er wat meer van verwacht.

Het boeket dat ik had besteld leek in mijn ogen niet op het boeket dat was afgeleverd. Na een klacht te hebben ingediend, telefonisch contact gehad met de betreffende bloemist. Netjes dat de bloemist snel contact op heeft genomen. Het boeket blijft in mijn ogen niet hetgeen ik besteld had maar ik ben blij dat mijn klacht hierover serieus werd opgepakt.

• Boeket

Kwaliteit van de bloemen valt tegen

Omdat mijn dochter na een moeilijke periode door scheiding nu eindelijk een nieuwe woning heeft, stuurde ik haar een boeket ( incl. Vaas) via Fleurop. Toen ze mij meteen na ontvangst een foto stuurde van het boeket, was ik teleurgesteld, m.i. waren de bloemen niet echt vers! Toen ik gisteren het boeket “ in het echt” zag, werd ik in dit idee nog meer bevestigd. Echt heel jammer! Ik had haar nl juist graag een stralend mooi boeket cadeau gedaan! Vakt tegen!!! En zeker als ik het vergelijk met een boeket wat ik onlangs zelf ontving via Topbloemen. Dat heeft er zeker 10 dagen fris uitgezien……

Zeer slecht

Niet geleverd volgens Website informatie

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Ik heb en goede ervaring met jullie

Is goed

• Boeket

Mooi boeket snel bezorgd op dezelfde dag!

Via een goede website kwam ik bij Fleurop terecht en kon diezelfde dag een boeket op een adres in Leiden laten bezorgen. Was een mooi plukboeket (kreeg een foto ervan toegestuurd door de ontvangers).

• Boeket

Met Fleurop kun je aan huis komen!

Bestelling via de website ging vlot met veel boeket keuzemogelijkheden. Bezorging was prima en de ontvangers van de bloemenhulde waren blij verrast.

• Boeket

veel keuze en snel geregeld

heel veel keuze zeer snel geregeld top dus!!

• Boeket

Naar alle tevredenheid bezorgd!

Correcte en uitstekende bezorging

Toppie service

Alles was goed geregeld

• Boeket

Prachtige bloemen, gemakkelijk geregeld!

Veel keuze in soorten boeketten, ook voor lagere prijs. Ik vond alleen niet goed te zien hoe groot de verschillende maten zijn.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire