Gemakkelijk bestellen wn volgens ontvanger een prachtig boeket.
Mooi boeket, bestellen ging heel gemakkelijk, keurig netjes op de afgesproken dag afgeleverd. Enige nadeel: het is vrij prijzig.
De door mij bestelde boeketten werden geheel volgens de planning op het juiste tijdstip en locatie bezorgd.
Mijn schoondochter was blij verrast dat de bezorger van het boeket aan de deur stond. Was een mooie kleurrijke bos, had de desbetreffende bloemist zelf een boeket laten samenstellen en voel bij mijn schoondochter goed in de smaak.
Bloemen zijn altijd prachtig en blijven zo een week lang.
Fijn dat ik via Fleurop bloemen kan bestellen in Engeland en aan kan geven op welke dag het bezorgd moet worden.
Als je op de dag zelf nog bloemen wilt laten bezorgen bij iemand kan dat! Helemaal super en erg mooie bloemen!
De boeketten zijn mooi, de keuze is reuze. Maar ik wilde ook graag een factuur ontvangen via de mail. Toen ik daartoe een verzoek stuurde ontving ik geen reactie, maar wel twee weken later dit beoordelingsformulier. Vandaar mijn negatieve score.
Beste Marijke van der Wekke, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij hebben je een mail gestuurd met een toelichting. Heb je nog vragen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Klantenservice, Fleurop Interflora Nederland BV
ben zeer tevreden over het resultaat
perfecte service
makkelijk te regelen en snelle bezorging
Goede kwaliteit!
Veel keuze uit mooie boeketten! Het boeket wat ik heb gekozen had pauwenveren. Heel mooi. Wat is ook fijn vond is dat er keuze was uit mooie kaarten om er bij te doen.
Alles snel en goed geregeld
Bos werd netjes geleverd. Mooie bos en staat nu al een week en nog steeds heel mooi en niet verlept
Last minute order voor 12.00 uur besteld werd zoals beloofd dezelfde dag bezorgd
Een vrolijk-frisse-voorjaars-bloemenbos!
De bestelling was makkelijk, en de bezorging snel. Netjes de volgende dag ook al was het US. Helaas maar 1 plant te kiezen. Maar de plant die geleverd werd was wel heel mooi
Op laatste moment besteld en binnen een uur afgeleverd (op zaterdag)
Mooie boeketten, gemakkelijke website snelle levering
ik heb een bestelling gedaan en verder niks meer van vernomen, ook niet van persoon voor wie die was en deze was anoniem bedoeld maar wel met een hint erbij van mij. Dus ik weet niet of mijn boeket is bezorgd of niet. mss dat ik nog een keer probeer maar niet echt een super ervaring gehad dus....
Kosten voor het bos dat geleverd werd waren te hoog en voldeed niet aan de verwachting.
Hi Ann, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldaan heeft! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Helaas hebben ze de bloemen nog steeds niet ontvangen dit had afgelopen zaterdag afgeleverd moeten worden!!!!
Ik heb een groot boeket besteld maar er is maar een miezerig boeket geleverd, absoluut geen 60 euro waard.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire