Goed werkende website en volgens afspraak geleverd!

• Boeket

Prachtig boeket en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen, prachtig boeket en prima op tijd geleverd

• Boeket

We hebben in het verleden slechte ervaringen gehad met bloemen in het buitenland te laten bezorgen. En zo zie je maar: pak een oude vertrouwde naam en dan gaat het in één keer goed! Op tijd in Spanje bloemen geleverd gekregen voor een verjaardag. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!

Kwaliteit

Tot nu toe twee keer gebruik gemaakt van de diensten vanuit t buitenland. Beide keren werd er op tijd goede kwaliteitsprodukten geleveerd

• Boeket

Zeer slechte ervaring en service.

Ik ben erg teleurgesteld in de bezorgservice van Fleurop. Nadat de ontvanger niet thuis bleek te zijn, is het boeket afgeleverd bij de buren. Er is enkel een brief in de bus gedaan, terwijl de ontvanger in een appartementen complex woont. Het boeket heeft 2-3 dagen bij de buren gestaan, omdat de ontvanger de bus niet regelmatig opent en niet op de hoogte gesteld is van de levering bij de buren. Toen ik de klantenservice belde liep de frustratie alleen maar op. De medewerker wees het hele gesprek de vinger naar mij en vroeg mij om het zelf maar op te lossen. Zij wilde in eerste instantie ook niet de ontvanger telefonisch contacteren om hem te informeren over de levering. Het doel van het opsturen van een boeket is dat het een verassing is. Nou, de verassing was er wel af. Erg slechte service voor zo een groot bedrijf als Fleurop. Voor een simpele boeket van €60 verwacht ik op z’n minst goede service en een klantenservice medewerker die oplossingsgericht mijn klacht kan afhandelen. Daarnaast week het boeket volledig af van de foto op de site. Het contrast was veel te groot! Voor mij geen bestelling via Fleurop meer.

• Boeket

Geleverde boeket was grote teleurstelling

Vorige week voor zieke collega (in parijs) boeket besteld a 64 euro. Geleverde bloemen (bos tulpen) leek niet eens in de verste verte op het verkochte boeket. Niet voor herhaling vatbaar. Collega was er overigens wel erg blij mee….. Edit: Fleurop heeft contact gezocht en 50% restitutie aangeboden

• Boeket

Mooi boeket dat de afbeelding op de site waarmaakte.

‘s Avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Fijn dat ik een mailtje kreeg waarin de bezorging werd bevestigd. Er was keuze genoeg uit boeketten. De ontvangers waren blij.

Prachtig boeket!

Goede service, op tijd bezorgd. Mijn zus was blij met haar boeket!

Tot heden goed !

Ook dit keer is alles goed verlopen, volgens ontvangers een prachtig boeket.

Geweldig!

Super vriendelijke en hulpvaardige service via chat. Meedenken met mij als klant. Oplossingsgericht.

• Boeket

Geweldig snelle service, een mooi boeket en iemand er erg blij mee gemaakt

Voor mijn tante een bedankboeket besteld....moest ik al even doen. Toen ik er aan dacht was het ook binnen 10 geregeld, besteld en betaald en in de middag kreeg ik al een bedankappje! Helemaal geweldig!

Fleurop: de beste keuze!

Te laat op de avond bedacht ik: deze persoon verdient een bloemetje morgen. Maar deze persoon woont in Turkije! Dat gaat niet meer? Naarstig gezocht op het internet. Maar de keuze was snel gemaakt: Fleurop. Zo vertrouwd. Een begrip. Al zo'n 50 jaar? (Dat verdient een bloemetje) Dus via mobiel een bestelling geplaatst: bos bloemen met wenskaartje in nederlandse tekst. Ik dacht: misschien binnen een paar dagen? Wie schertst mijn verbazing? Ik kreeg de volgende morgen een prachtig plaatje van het reeds bezorgde boeket!! Met kaartje in duidelijk nederlands. Wat een fantastische service van Fleurop en Turkse collega's! En zò snel! Jullie maakte ons heel erg blij: hartelijk dank. Liefs, Mara de Vries P.S Ik zie net dat Fleurop al 100 jaar bestaat!!!

• Boeket

Mooi vers boeket werd afgeleverd in Giesbeek!

Boeket werd conform bestelling geleverd, top!

mooi boeket

Alleen jammer dat de vaas die we er bijbesteld hadden op het rouwcentrum achtergebleven is waardoor de bloemen bij de uitvaart niet in de vaas stonden !

• Boeket

Prachtig bouquet in recordtijd geleverd.Chapeau!!

Rond 10 uur in de ochtend besteld voor een levering in Frankrijk,voor 13 uur al bezorgd! Schitterende bloemen,zelfs na een week nog prachtig!!

• Boeket

Mooi boeket en snel geleverd!

Boeket zag er mooi uit en meteen de volgende dag geleverd.

• Boeket

Afgeleverd bij de buren, die een weekendje weg gingen

Boeket is afgeleverd bij de buren, die op het punt stonden een weekend weg te gaan. Hadden het natuurlijk ook niet aan moeten pakken.

Goed!

‘s Morgens besteld, vroeg in de middag telefoon van de ontvanger die me bedankte voor de prachtige bos bloemen. De bos zag er iets anders uit dan op het plaatje, maar nog steeds prachtig.

• Boeket

Zowel per bloemist als internet correcte behandeling.

De ontvangers zijn zeer verrast en tevreden. Helaas is de fleurop bloemist in Noordwijk-Binnen gestopt.

• Boeket

Fleurop doet wat het beloofd.

Een bedank boeket had ik zo snel mogelijk nodig. Fleurop is snel, de keuze is reuze zowel in bloemen als in boeketten. Dit is nu net wat ik nodig had, binnen één dag geregeld. Uitgezocht, besteld, betaald, geleverd, en dat binnen één dag. Superblij mee.

Hele fijne ervaring.

Het boeket werd heel enthousiast beoordeeld door de ontvangers. Het was de eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Fleurop diensten en dat was dus een positieve ervaring. Vriendelijke groeten Isabelle Kempen.

wauw!

Super uitgebreid boeket met veel tulpen professioneel samen gebundeld! Ik heb een klein boeket tulpen besteld, maar deze is al mega groot, ik ben super tevreden en vooral omdat de ontvanger er heel blij me is! Ga zo door! Boris Zalm Rossum (Gld)

• Boeket

Mooi op tijd geleverd Mooi boeket.

Ik zeg doen!

Ik bestelde de bloemen rond ‘n uur of 11.00 en de zelfde dag in de namiddag werd het al bezorgd. Snel geleverd dus. Toen was het afwachten wat de kwaliteit van het bosje bloemen zou worden… Daar was ik nog even bang voor. Maar ik kreeg een bedankfoto van de ontvanger en het was een heel mooi boeket. Gelukkig ook maar voor dat geld.

• Boeket

Mooie bos bloemen op tijd bezorgd

Een mooie bos bloemen en deze werd op tijd bezorgd. Gebruik website eenvoudig. Beetje prijzig, maar daarvoor wel snelle en goede service.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire