Prettig bestellen, vlot bestellen, goede keuze!
Beste Jessica, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het prettig vond om te bestellen, en dat de bestelling vlot ging. Als ik het boeket zo zie is het inderdaad een goed keuze geweest ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Keurig gebeld, dat het op een ander tijdstip werd afgeleverd
Simpele site met kwaliteit producten en goed en mooi resultaat.
Site pracht boeket uitgezocht, betaling lukte niet, klantenservice gebeld. Werd aangegeven wel vriendelijk probeer het nog maar eens. Ook nadat ik had gevraagd kunnen we het nu samen bestellen. Opnieuw geprobeerd en gelukkig lukte het. Met klantenservice zou dit opgepakt moeten worden en niet afschepen .
Beste Peet, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat het niet lukte om te bestellen. Als je aangeeft aan onze klantenservice dat je een bestelling telefonisch wilt doorgeven nemen ze hem met alle plezier van je aan! Wij schepen niemand af natuurlijk, maar proberen je te helpen waardoor het soms wel lukt om het zelf te doen. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Makkelijk te bestellen, mooie bloemen en op tijd bezorgd.
Mijn twee zieke familie leden waren blij verrast met het verse boeket van locale bloemisten. Binnen twee uur geleverd in Leiden en Terneuzen. Voor mij de eerste keer om op deze manier te bestellen , maar is zeker voor herhaling vatbaar! ! Hartelijke groet, Annelies
Mooi boeket, snelle service en makkelijk te bestellen. Helemaal super wanneer je met je handen in het jaar zit over hoe je een rouw boeket moet regelen voor in de usa
Fijn dat bij bestelling op de dag zelf nog geleverd kon worden. Makkelijk bestelproces, mooie bloemen en goede service!
Als ik kijk wat ik voor het boeket heb betaald en hoe het er na 3 dagen bijstaat, dan vind ik de de prijskwaliteit verhouding niet kloppen.
Beste Janine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het bezorgde boeket. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je boeket na drie dagen al niet meer mooi is. Je kunt daarover een mail naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is) op [email protected]. Die ontvangen we graag binnen de zeven dagen vaas garantie. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Zoals altijd weer een vlotte afhandeling van de bestelling en een prachtig boeket geleverd.
Probleemloos
Ik wist niet eens dat het bestond om dezelfde dag bloemen te kunnen late bezorgen. Enorm blij dat het op deze site kan! En super leuk voor de ontvanger!! Wat een top service.. alles op de site is duidelijk en overzichtelijk. Ik ben erken blij met jullie!! En raad het iedereen aan. Betaalbaar en snel dan kom je er wel!
Bezorging ging mis. Telefoontje heb ik misgelopen. De ontvanger heeft contact gehad met de bloemist dat ze dinsdag en woensdag thuis zouden zijn om de bloemen in ontvangst te nemen. Uiteindelijk is het boeket donderdag bij de buren afgegeven.
Gemakkelijk te bestellen en dezelfde dag netjes bezorgd.
Zeer slechte service. Hadden een boeket bloemen besteld voor een relatie die haar laatste werkdag had. Boeket werd dag later afgeleverd, zonder enig bericht hierover. Klantenservice gaf vervolgens aan dat ik hier zelf achteraan had moeten zitten op de dag zelf, want nu moest ik op eigen kosten een nieuw boeket bestellen en naar het huisadres van de betreffende persoon sturen. Wereld op zijn kop als je het mij vraagt. Zeker omdat ze duidelijk vragen om de contactgegevens van de verzender, dan vermoed je toch dat er netjes contact met je opgenomen wordt als ze hun leveringsbelofte niet na kunnen komen. Maar helaas het probleem van de klant.
Helaas zijn de samenwerkend bloemisten in Brazilië en VS slecht. In Brazilië leveren ze een verlept boeket met een handgeschreven kaartje en in de VS zorgen ze niet voor dat het boeket in een flatgebouw bij de juist persoon komt. De service in Nederland is uitstekend helaas kunnen ze dat niet garanderen in Brazilië of in de VS
Beste Su, Wat vervelend dat je niet tevreden was met je bestelling voor Brazilië en de VS. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Degene die de bloemen zou ontvangen is heel slecht ter been. Bloemen niet even bij de buren afgegeven Nu moet ze ophalen, andere kant v d stad, kan zij niet. Moet iemand van buiten de stad regelen, zijn dure bloemen geworden. Voortaan een winkel dichterbij laten afleveren. Slechte service
Hoi Cs Spoor, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de bezorging niet naar wens is geweest. Uit navraag bij de bloemist blijkt dat het boeket nog een keer is bezorgd bij de ontvanger. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Het is makkelijk om uit te zoeken wat je wil en je kunt het ook nog personaliseren Ook de volgende dag nog bezorgd in Ierland
Deze maand vanuit Spanje een boeket laten bezorgen. Makkelijke site, goede prijs, blije buurvrouw in Nederland!
Snelle levering van mooi boeket
Snel en fijn bezorgd
Bos leek alleen niet echt op de bos die ik besteld had.
Beste Mieke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooie bos hebben we bezorgd. Maar als je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen we graag (binnen de zeven dagen vaas garantie) een mail voorzien van duidelijke foto's (waar het boeket volledig op zichtbaar is) naar [email protected]. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Er is veel keuze uit prachtige boeketten, van groot tot klein, van betaalbaar tot duur. De website is overzichtelijk. Een boeket bestellen en laten bezorgen is eenvoudig. Bezorging volgens afspraak en het boeket was zoals beloofd. Dank!
een prachtige bos, een verrassing voor de ontvanger, een voorbode van de lente
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire