Makkelijk te regelen en keurig op tijd geleverd . Ontvanger is zeer te spreken over kwaliteit
Slecht. Heel slecht. Boeket besteld voor een dierbare op een moeilijke dag en na een mislukte bezorgpoging moest zij die 20 minuten (!!!!) verderop met de auto ophalen. Na een klacht alsnog bezorgd de volgende dag. Het boeket dat bezorgd was, was helemaal verlept. Bloemist beloofde het om te ruilen maar deed dit niet en zegt later dat dat niet is afgesproken. Wat een slechte service. Voor het eerst hier besteld, nu nooit meer!!!
Beste Savannah, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met betrekking tot je bestelling. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Was voor iemand die ernstig ziek is ,op goede manier afgehandeld . Heb geen foto om het te uploaden ivm de situatie
Mijn dochter was er heel blij mee
Het bestellen van een mooi boeket met eventueel iets extra's is eenvoudig. Als je dan hoort dat de ontvanger super blij is met het prachtige bloemwerk dan doet Fleurop wat het belooft.
Mooie bos en allemaal perfect geregeld
Mooi boeket en vlot bezorgd
Ontvanger maakte er een foto van en was zelf ook heel enthousiast over het prachtige boeket.
Verse, prachtige boeketten en op tijd geleverd
Fleurop heeft een prachtige bos verzorgd voor mijn zus. En netjes volgens afspraak bezorgd. Iedereen blij!
maar nogal een gedoe om een frans adres in te vullen. Er zijn nl andere postcodes en soms geen huisnummers. Maar verder geen problemen, kon met Paypal betalen en het boeket was prachtig en werd snel bezorgd.
Schoondochter belde me gisteren om te laten weten hoe blij ze was met de bloemen, en dat er een vaas bijzat was nog belangrijker (want die had ze zelf niet - een menselijk, universeel tekort, net zoals elastiekjes wanneer je ze nodig hebt. ) Kijk, haar reaktie is veel belangrijker voor mij dan wat ik er toevallig over denk. Want die bloemen waren niet voor mijzelf. - heh, ik heb de bloemen niet eens gezien, woon te ver weg van haar voor mij om te reizen tegenwoordig. En dat ZIJ er heel blij mee was, dat is het enige wat werkelijk voor me telt!
Binnen 5 minuten online een prima deal.
Zoals hierboven geschreven....mooi boeket, op de gevraagde datum afgegeven. Jammer dat er geen mogelijkheid was om zelf de voorkeur voor bloemen te kunnen geven, behalve dan rozen. Voor de rest prima alkemaal.
Met één muisklik een bijzonder mooi boeket te kunnen bestellen dat ook nog bijzonder gewaardeerd wordt is wel een compliment waard Mijn vriendin was wederom begeistert om het mooie boeket voor haar verjaardag , want het door jullie geleverde boeket met Valentijnsdag heeft 3 weken gestaan .
Boeket was mooier en groter da dat ik dacht dat het zou zijn. De fles wijn die ik erbij bestelde was van kwaliteit uitstekende
Prima, ervaring. Ontvangers van het boeket vonden het een prachtig boeket
Beste Marjan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het een prime ervaring vond bij ons. En dat de ontvangers het een prachtig boeket vonden! Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop.
Mooie bloemen en goede service
Prima gedaanmet mooi boeket
Mijn vriendin zat erg in de put en door even snel een bos bloemen nog op de zelfde dag te laten bezorgen werd ze toch beetje vrolijk. Kleine moeite voor mij en van grote betekenis voor haar.
Het was echt een heel erg mooi boeket en kwam voor mijn vriendin precies op het juiste moment om de boel voor haar en haar gezin wat op te fleuren.
Ik vraag me werkelijk af hoe vaak dit gebeurt zonder dat de koper ervan af weet. Ik woon in het buitenland en ben dus aangewezen op een service als deze voor de verjaardag van familie. Mijn vader werd 85 en ipv alleen een boeket wilde ik ook een fles bubbels erbij geven. Mijn vader stuurde een foto met als tekst bedankt voor het mooie boeket. Als ik niet gevraagd had of er een fles bij was, had hij die waarschijnlijk nooit gekregen. Ik moest reclameren en ze hebben de fles nageleverd. Heeft mijn vertrouwen best geschaad.
Goedemorgen Diana, Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat de fles bottega later is na geleverd, dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd met toelichting. Een fleurige groet, Team Fleurop
Voor de 2e keer besteld, beide keren niet bezorgd. Pas na telefonisch contact een dag later. Dat is niet waarom ik een bestelling plaats
Order keurig online geboekt en betaald. Na een dag bericht dat service in dat gebied in de US niet mogelijk was. NJ In de buurt van Princeton.....(Franklin Park) Die melding zou na het invullen van de area code meteen moeten verschijnen! Boeket bij Avas besteld en nog dezelfde dag geleverd. Helaas dus een dag later dan had gemoeten.
Beste Dora, Wat vervelend dat het boeket niet geleverd kon worden. Ik heb je hierover een email gestuurd. Groet, Team Fleurop
Accurate afhandeling en communicatie
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire