Bezorging was pas eind van de dag, dus was even spannend of het echt wel zou komen. Volgens medewerker kwam het goed en dat was ook zo. het boeket is prachtig en hele blij verraste ontvanger.
Oh ik wil bosje bloemen bestellen voor… Wat een keuze…. Die bos, of die bos…. Nee, toch die…. Ja. Wel een kaartje met tekst…. Als ik dan toch zo’n bos bestel…. Ja waar woont geadresseerde…. Wat heerlijk, geen inlogcode aanmaken…. Ja, bosje komt van ons…. Hoppaaaa betaald…. Voor 14.00uur besteld dan vanmiddag bezorgd…. Eerst zien, dan geloven…. E-mail ontvangen… 5 uur later, bos bloemen bezorgd bij buren… En toen…. Een appje…. Wat een SCHITTERENDE bos bloemen heb ik gekregen!!! Dat had niet gehoeven…. Maar is wel GEDAAN!!!!! Dank hiervoor!
Ik was eigenlijk bang dat ik niets meer kon regelen last minute, maar ontzettend blij te zien op de website dat het nog mogelijk was om te bestellen en zelfde dag te leveren! Zo kon ik toch nog een mooi boeket mee brengen naar een afscheid. Eenmaal besteld, was ik toch nog wat nerveus of het inderdaad wel zou komen, maar binnen een uur stonden ze al voor de deur geloof ik!! Echt top!! Zo blij mee en prachtig boeket was het ook!!
Altijd netjes verzorgd en een maill als de bestelling is afgeleverd.De bloemen zijn mooi.
Beste Sylvia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het altijd netjes verzorgd vind, en je ontvangt inderdaad altijd een mail als je bloemengroet bezorg is! En wat leuk om te lezen dat je de bloemen ook mooi vindt! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Ik zal nog regelmatig gebruik maken van jullie service. Gewoon weg geweldig
SNELLE SERVICE, MOOIE BOEKETTEN, TOP
Goed verlopen bestelling, de ontvanger van de bloemen met de kaart was ook erg blij.
????
Mooi boeket zoals op het voorbeeld en snelle afhandeling! Perfect!?
Heel ander boeket geleverd met erg standaard bloemen. Geen melding over tijdstip bezorgen, maar dat was na sluitingstijd winkel. Heeft niet gestaan als boeket. Enkele losse bloemen waren een paar dagen goed. Ik heb zelf geen idee wie boeket bezorgd heeft. Netjes refund gekregen, na aandringen dan.
Hi M.P Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet,
Digitaal altijd bij de hand, zo gevonden op het internet, alsook zo besteld. Altijd een bevestiging van bestellen en als kers op de taart…..bij bezorging ! Ontvangers zijn altijd heel erg blij met het verzorgd boeket……en wel door het hele land!
Mooie bos en snel geleverd
Maar er konden geen bloemen geleverd worden, ondanks je er wel een bestelling kon plaatsen.
Beste Lieke, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met betrekking tot je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Op 20 maart jl. heb ik een mail gestuurd aan de klantenservice met de volgende tekst: Geachte heer/mevrouw, Gisteren heb ik een boeket van de maand Maart besteld om te laten bezorgen in de Meern. In dit boeket zou de Ranonkel centraal staan, volgens jullie website. Bijgaand een foto van het boeket, waarin geen Ranonkel te zien is. Hoewel het op zich een mooi boeket is, vind ik het toch teleurstellend, dat deze bloemen er niet inzitten. Dat was nl. de reden dat ik voor dit boeket heb gekozen. Graag uw reactie. Met vriendelijke groeten, Tot op heden geen reactie!!
Makkelijk te bestellen. Gaat altijd goed in aflevering. Mooie bos bloemen altijd.
Supersnelle levering, hele mooie bloemen
Bestelling eenvoudig te plaatsen evenals betaling. Aflevering goed geregeld
Bloemen versturen als je het op dat moment persoonlijk niet kan, is het een goed alternatief om dit via Fleurop te regelen. Ruime keuzemogelijkheden en goede prijs. Afwikkeling helder, werd goed op de hoogte gehouden, fijn. Mijn schoonzus was blij verrast met het prachtige boeket en heeft er lange tijd van kunnen genieten!
Zoals verwacht gewoon een bloemetje laten bezorgen. Een tijdsindicatie had nog gekund, maar misschien heb ik dat ook gemist bij het boeken. Verder alles ok.
Ik heb een rouwboeket besteld. Kreeg netjes een mail dat het bezorgd was op de dag van de uitvaart. Ik ben zeer tevreden. Dit was de eerste keer dat ik dit via Fleurop heb besteld, maar gaat nu zeker niet de laatste keer zijn.
Ik werd gelijk na de bestelling gebeld met excuses en de mededeling dat ze geen witte orchideeën meer hadden alleen roze en ging hier mee akkoord. Ik was blij verrast met het telefoontje en natuurlijk was roze ook goed!
Makkelijk te bestellen snel. Xxx
Alleen de prijs is aan de hoge kant.
Beste Johan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vind dat we mooie kwalititief goed bloemen hebben. En snel bezorgd hebben. Wat jammer dat je vindt dat de prijs aan de hoge kant is, gelukkig hebben we boeketten in verschillende prijzen dus hopenlijk zit er de volgende keer weer ioets voor je bij ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop.
Mooi kleurrijk boeket wat er verzorgd uitzag.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire