Bloemen uitzoeken en bestellen plus kaartje werkt eenvoudig
Blij verrast met een mooi opgemaakt boeket. Weet nog niet hoe lang het zal staan maar een vorig keer heeft het zeker twee weken lang gestaan. Misschien niet d voordeligste maar wel kwaliteit! 'savonds bestelde ik het en de volgende dag al gebracht.
Het bestelde boeket perfect de volgende dag geleverdz mooi verpakt een feestje om te geven en om te krijgen
Beste Gerdina, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket ie er bezorgd! Dat is inderdaad een feestje om te ontvangen en te geven! Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop.
Mooie fleurige bos lentebloemen("Bont geplukt")besteld. En een totaal andere bos is geleverd....donkerrode bloemen en takken met donkergroene blaadjes. Niks fleurige lentebloemen. Foto's gemaild omdat ik dit niet besteld heb. De "oplossing" om er dan maar wat gele bloemen bij te zetten, niet geaccepteerd. Daar wordt de bos nog lelijker van. Men zou opnieuw gaan overleggen voor een andere oplossing. Nog niets van gehoord.
Prima verzorgd verder.
Prima ervaring!
Dankzij Fleurop is de verrassing helemaal geslaagd!
Snelle bezorgen, heel tevreden ontvangers.
Beste H. Slagers, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het snel bezorgd is en dat de ontvangers heel tevreden waren. Dat lezen we graag ;-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop.
alles wordt goed en zorgvuldig gedaan.
Altijd keurig op tijd bezorgd en nooit klachten ontvangen. Integendeel, krijg veel positieve reacties
Boeket werd op tijd bezorgd zoals doorgegeven in de bestelling.
Thank you for your amazing support.
Dear Jerry, Thank you for your review. We'd love to help you! Looking forward to next time. Greetings Team Fleurop.
Service... Kwaliteit...
Mooie bloemen maar klein boeket ondanks grote variant te hebben gekozen, dus te duur voor wat er is bezorgd helaas
Oude/verrotte bloemen. Wel wordt een nieuw boeket verstuurd, zie foto
Hi Angelo, Wat vervelend dat sommige bloemen niet goed waren. Fijn te lezen dat de bloemist dit heeft opgelost. Fleurop Klantenservice.
Kwaliteit van de bloemen (rozen) waren slecht. Bovendien de omvang van boeket niet zoals in webshop gepresenteerd. En dit voor maar liefst bijna 90 euro..... vreselijk!
Beste Margo, Wat vervelend dat de kwaliteit van de bloemen en de omvang van het boeket zo tegengevallen zijn. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zijn in afwachting van je reactie. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland.
Het rouwboeket was naar tevrede heid en werd volgens afspraak geleverd. De communicatie ging makkelijk. Er werd snel gereageerd
Als op tijd in de ochtend is de bos geleverd. Schitterende bos, boven verwachting.
Makkelijk te bestellen/betalen en snelle leveri
Het boeket wat daadwerkelijk verstuurd is, voldeed aan de verwachtingen!
Services van Fleurop is goed. Ik had een kaartje toegevoegd maar vergeten mijn naam erop te vermelden. Fleurop belde of zij mijn naam mochten doorgeven aan de ontvanger. Netjes en klantvriendelijk
Beste Erik, Dank je wel voor je beoordeling. Voor de ontvanger is het ook fijn om te weten van wie ze het boeket gekregen hebben. Dan kunnen we de juiste persoon bedanken;-)! Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop.
Mijn eerste ervaring met jullie is super!
Beste Patsy, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je eerste ervaring met ons super was, dat lezen we graag! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Geweldig !
Mooie bos goede prijs
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire