Keurig boeket geleverd

I.v.m een bruiloft waar ik niet naar toe kon heb ik een boeket laten bezorgen. Het was in het buitenland (Duitsland) en het leek me wel goed om dit via Fleurop te laten verzorgen. We hebben al een bedank gekregen van de ontvanger dat het mooie bloemen waren en ze waren erg tevreden. Keurig geregeld allemaal dus zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig gedaan!

Keurig gedaan. Helemaal zoals gehoopt / verwacht!

Prettige website, snelle levering

Prettige website, snelle levering, zelfs in Amerika!

• Boeket N.v.t.

is uitsteken

snel en goed bos bloemen

Snel geholpen

Ik wilde een geldboete bestellen omdat de persoon voor wie het boeket was niet van rozen houdt. Had per ongeluk keuze bloemist aangeklikt, heb meteen telefonisch contact gezocht. Ben vriendelijk, snel en duidelijk geholpen. De betreffende persoon heeft mij bedankt voor de mooie bloemen. Heb echter het boeket zelf niet gezien.

• Boeket N.v.t.

geweldig

volgende keer weer

• Boeket

Mooi boeket, tijdig (keurig bij de burean) afgeleverd.

Verjaardagsboeket, mooie bloemen in passende kleuren.

• Boeket

Bestelling en bezorging was Top.

Teleurstellend

Nadat mijn zus niet thuis was, had de bezorger gebeld, helaas had ze dat telefoontje gemist. Na terugbellen kreeg ze een zwaar geïrriteerde man aan de telefoon die niet snapte waarom ze terugbelde, die beweerde dat er een briefje achter was gelaten wat niet het geval was. Vervolgens kon ze zelf de bos bloemen met vaas gaan ophalen op de fiets. Fietsen met een vaas werkt niet. Waardeloze service voor zo’n prijs.

Okay

Het adres kon niet worden ingevoerd. Er blijkt niet dat dit handmatig kan op basis van een eerder ingevulde postcode en huisnummer. Uiteindelijk is het mooie boeket toch bezorgd. Tip: laat de klant zelf de juiste straatnaam invullen.

Snel en goed geregeld

Eenvoudig online bestellen en dezelfde dag een fantastisch boeket geleverd.

• Boeket

Snelle service en mooie bos

Op de valreep een boeket besteld op zaterdag, vlak voor de deadline. Binnen een uur is er een prachtige bos bezorgd bij het verpleeghuis van mijn oma.

Prima kassi.

Alles ging zoals de bedoeling was. Bij het niet thuis zijn, de bloemen bij de juiste buren afgegeven.maar daar hebben jullie dan ook een speciaal neusje voor.hartelijk dank,kees bazuin.

• Boeket

Betrouwbare service, prachtig samengesteld boeket!

Omdat de geadresseerde niet thuis was, hebben jullie het boeket afgegeven bij de buren, waarvan ik keurig een berichtje van jullie kreeg. De volgende dag ontving ik een bedankje met foto van het prachtige boeket van de jarige. Top! Christel

Accuraat

Bestelproces is gemakkelijk en je wordt daarna prima op de hoogte gehouden.

Prachtig boeket en mooi op tijd geleverd

Prachtig boeket en mooi op tijd geleverd

• Boeket

Ook op zaterdag en zondag snel antwoord op vragen via chat en mail.

• Boeket

Boeket voldoet niet aan verwachting.

Het bestelde boeket ziet er op de website royaal uit. Dit in tegenstelling tot het geleverde boeket. Dat is een teleurstelling als je kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding. De bezorging was echter prima.

Ik vond het boeket onder de maat, en na 4 dagen was er al veel half dood

Ik kocht het voor mijn zus die vrijdag uit het ziekenhuis kwam, maandag ging ik zelf naar Groningen en werd er niet blij van

• Boeket

Hele mooie bos, verwachting overtroffen

Zeker aan te raden. Hele mooie bos bloemen, zag er nog mooier uit dan op de foto's.

Moah…

Bezorger was erg ongeduldig: belde direct 2x aan en stond daarna naar binnen te gluren om te kijken of er al iemand aan kwam… Verder waren 3 van de 17 rozen niet goed: ze hingen na 1 dag al slap.

Top service!

Bloemen besteld, en max twee uur later al bezorgd. Ik was zo verbaasd! Ging er vanuit dat het pas een dag / twee dagen later bezorgd zou worden.. bedankt!!

Super snelle bezorging

Een bouquet kleur in zicht voor mijn vlam laten bezorgen.. Binnen 3 uur bezorgd en zij was super blij mee.

Alles prima gedaan.

Alles is prima verlopen

• Boeket

Na contact een mooi bloemstuk

Op de site staat een rouwboeket, dit zijn losse bloemen in een boeket samen gebonden. Ik kreeg een mailtje dat de bloemist dit niet mooi vond en adviseerde om het in een rouwstuk te verwerken. De bloemen zouden dan beter uitkomen. Goed advies! Op de vraag waarom dit soort boeketten dan worden aangeboden kreeg ik helaas niet echt een goed antwoord.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire