Bezorging boeket dezelfde dag

Heel prettig dat we onze medewerker na een ongeval, dezelfde dag nog een hart onder de riem konden steken met een prachtig boeket

Perfect, prachtig boeket, happy

De selectie van het boeket was zeer eenvoudig, ruime keuze. mooie boeketten. Het bestelproces verliep ook erg goed. De bezorging was snel, de volgende dag en vooral de ontvangende persoon was zeer blij :-)

• Boeket

Ik had de bloemen deze keer iets te laat besteld (dus na 14:00 uur) maar ze zijn evengoed op de dag van de verjaardag bezorgd!! Het was zoals gewoonlijk weer een prachtig boeket.

• Boeket

Overzichtelijke website en vlotte "afhandeling" van mijn bestelling.

Website is zeer makkelijk te bereiken en overzichtelijk. Koste geen moeite om een bestelling te plaatsen. Bestelling is zeer vlot "afgehandeld" en keurig op tijd, binnen 2 uur, op opgegeven bezorgadres afgeleverd. Kortom: Ik ben zeer tevreden en zal, bij gelegenheid, graag weer gebruik maken van de "diensten" van Fleurop.

Snel en zorgvuldig

Het rouwboeket voor m’n tante in Nieuw Zeeland werd de dag na bestelling al bezorgd. Zelfs tot aan de andere kant van de wereld betrouwbaar en zorgvuldig.

• Boeket

Prachtig boeket en snel geleverd!

Fijn dat je veel keuze hebt uit boeketten welke snel geleverd kunnen worden. Het boeket zat in een prachtige vaas en bestaat uit mooie verse bloemen.

Snel en service gericht

De ontvangers van de boeketten zijn zeer enthousiast over de samenstelling en kwaliteit.

• Boeket

Alles perfect geregeld een bos mooie bloemen bezorgen en fijn op tijd.

Zal doorgeven aan fam en bekenden Over de goed verzorgde bloemen.

Snelle correcte bezorging.

Makkelijk te regelen, snelle levering ( op de dag bestellen en dezelfde dag nog leveren), correcte service.

• Boeket

Prachtig en vrolijk boeket!

Welk boeket ik ook kies, het is altijd prachtig en net even anders. Alleen maar goede ervaringen.

• Boeket

Prachtige bos en prima service

Moeders, ondanks mijn Covid besmetting, blij kunnen maken met prachtboeket op haar verjaardag. Zeer veel lof voor het prachtig verzorgde boeket.

positiefgemakkelojk

Gemakkelijk snel en duidelijk

Prachtig boeket!

Boeket werd bezorgd in hotel en op tafel I restaurant geplaatst. Bij binnenkomst was verassing kompleet zeker met zo’n mooi boeket.!

Snelle goede bezorging

Voor 14 uur besteld en nog dezelfde dag bezorgd!

• Boeket

Mijn ouders zijn enorm verrast door de mooie Bos!

Super blij met het geven van dit cadeaut voor het 39 jarig huwelijk van mijn ouders!

Altijd goed

Altijd keurig op tijd bezorgd, en mooie boeketten!

Prima service !

Gemakkelijk bestellen en betrouwbaar !

• Boeket

Snel geregeld en goede ervaring met de chat

Het boeket is snel verzonden. De ontvanger vond het een erg mooi boeket. De dame op de chat was zeer behulpzaam

Super mooie verassing!

Ik had seizoenbloemen besteld dus het was totaal een verassing wat het zou worden. In de ochtend besteld en dezelfde dag nog bij me bezorgd en wat een mooie bloem combinatie zeg!

Overzichtelijk, duidelijk veel keuzes

Heel gemakkelijk om te bestellen en fijn op de hoogte gehouden te worden van bezorging

Wel goed, denk ik

Goedemorgen, Heb geen bericht ontvangen dat de bloemen daadwerkelijk zijn bezorgd en dat is niet wat ik gewend ben, en al helemaal niet gezien het bedrag dat ik heb betaald (€ 105). Mvg, Mw Dieters

• Boeket

De bos bloemen die werden afgegeven keek niet op de bos, die ik had besteld.

Je maakt een keuze voor een boeket naar aanleiding van de foto’s op jullie website. Ik koos een boeket van over de 30 euro. Ik kreeg van mijn vriendin, die de bloemen had ontvangen, een foto van de door haar ontvangen bloemen. Dit kwam totaal niet overeen, ik vond het een teleurstellend boeket wat voornamelijk met veel groen was gevuld. Een boeket die ik een winkel nooit zou hebben gekocht.

• Boeket

Goed, snel, duidelijk en gemakkelijk

Duidelijke site, gemakkelijk bloemen te bestellen, ook internationaal

• Boeket

Alles verliep zoals verwacht. De bos bloemen was mooi en de bestelling en bezorging verliepen vlekkeloos.

mooie bloemen snelle levering

vandaag besteld voor twee uur dan ook nog vandaag in huis, mooie bloemen en snelle levering. makkelijke website gewoon top! afbeelding heb ik helaas niet gemaakt, maar was een super mooi veldboeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire