Makkelijk te regelen: een aantrekkelijke bos bloemen voor een passende prijs.
Zeer mooi boeket voor m’n oma op dezelfde dag van de bestelling bezorgd!
Snel, makkelijk en goed geregeld
Vond het boeket wel een beetje tegenvallen Daar ik er meer dan 30 euro aan had gespendeerd was het maar een matig boeketje.
Makkelijk en snel te regelen
Prachtige bloemen. Betrouwbare levering. Prima service. Mijn absolute favoriet om bloemen te sturen.
Goede overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk, keurig dezelfde dag bezorgd en een mooi boeket.
Goede ervaring. Een aanrader!
het boeket was kleiner dan ik had verwacht, maar de website had geen afmetingen. nog steeds mooi
Als iemand een boeket bloemen verdient en je niet in staat bent om t zelf te bezorgen, is Fleurop de beste!de kwaliteit en service is uitstekend. Dit moet je door een echte bloemist laten verzorgen
Prijs/kwaliteit/grootte is totaal niet in verhouding
Beste Ronald, Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik heb je hierover een email gestuurd. Groet, Team Fleurop
Alleen heb ik een klacht. Ik heb begin deze maand ook een boeket besteld. Daarna kreeg ik een kortingscode geldig tot juli. Ik wilde die 2,50 euro eraf hebben.Dat was niet mogelijk, . Dooie mus dus,valt dus tegen.
Heel mooi bouquet en prachtig op tijd, dank jullie voor je toewijding, in de toekomst zal ik weer gebruik maken van jullie service, hartelijk dank
Nu meerdere keren een boeket besteld voor naar het buitenland. Geleverd op afgesproken dag, dus in dat opzicht super. Eén minpunt voor de verhouding tussen wat je betaalt voor een boeket en het boeket dat daadwerkelijk geleverd wordt. Boeket op de foto kostte €70 excl. bezorgkosten.
Ik heb in de ochtend boeket besteld en om 15.00 stond het al bij mijn dochter te stralen!!
Binnen een paar uur is een prachtig boeket bezorg d!
Prachtig boeket en goede levering
Flowers fast delivered and the reciever happy for the bouquet.
Voor de 2e keer in korte tijd was er een collega slachtoffer van een bedrijfsongeval. Als pleister op de wonde was een bloemetje wel het minste wat we konden doen. Collega stuurde dan ook meteen een foto van het mooieboeket.
Vlot werk geleverd
Ik heb voor een relatie van mij een boeket tulpen laten bezorgen in de buurt van Hamburg Duitsland. Voor 1 uur 's middags besteld is op dezelfde dag nog bezorgd stond er op de site. En dat klopt ook gewoon, de persoon die het boeket ontving was heel erg blij. Goed gedaan Fleurop
Heb een aantal boeketten ontvangen tijdens mijn ziekte. Prachtig , kleurrijk en ze blijven lang staan. Ook de bezorging is goed.
makkelijk te bestellen en snel bezorgd, mooi boeket
Bestellen en volgende dag boeket bezorgd in midden Frankrijk. Top
Beste Dick, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn he dat we ook zo snel kunnen bezorgen in het buitenland ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Kwaliteit van het boeket is super. Bonbons vielen ook in de smaak. En snel afgeleverd Dus dikke 10 voor fleurop!!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire