Mooie bloemen, op tijd geleverd en prima service

Ik heb 2 boeketten naar een school laten bezorgen dus twee verschillende docenten maar eenzelfde adres. Dat kon ik niet online regelen. Ik moest apart bestellen. Ik heb gebeld met een winkel toen één maal de verzendkosten teruggekregen. Goed geregeld.

Prachtige bos bloemen

Fantastische mooie en grote bos bloemen

Perfect!

Bestellen was makkelijk en de bloemen waren prachtig!

PRIMA

Mooi boeket .

handig maar wel duur

handig dat het zo kan. ik snap dat die service wat kost. maar in een winkel zou ik NOOIT ruim 30 euro betalen voor een eenvoudig bosje bloemen, waarbij ik het niet gezien heb en er maar op moet vertrouwen dat het ongeveer eruit ziet als op de website.

• Boeket N.v.t.

Een beetje teleurgesteld ben ik wel.

Goedenavond, Het boeket dat we via uw organisatie hebben gestuurd naar een adres in Den Haag is veel kleiner uitgevallen dan we gedacht hadden. We hebben - inclusief verzendkosten - ruim 34 euro betaald en dat is een flink bedrag. Veel meer dan wij in Doesburg betalen .Het moest een gemiddeld boeket worden, maar dat is niet helemaal gelukt. Gelukkig waren de ontvangers er heel blij mee. Met vriendelijke groet, Cornelia van den Brandhof

Geweldig.

Erg mooi boeket geleverd in Canada. Op de site een boeket uitgezocht en het boeket wat geleverd is bevat verse bloemen en qua kleur hetzelfde als op de site. Volgens afspraak geleverd dus kortom, kwaliteit en service, erg goed.

Excellent

Prachtig boeket en goede internationale service!

• Boeket

Een blije ontvanger, want wil je nog meer

Eenvoudig een mooi seizoens boeket besteld. En gezien het bedankje van de ontvanger heeft de bloemist een prachtig boeket gemaakt en bezorgd.

Geweldig!

Prachtige mooie bos bloemen laten bezorgen als verassing voor een vriendin. Je weet nooit zekerwat je laat bezorgen, maar de bos was heel erg mooi en kleurrijk! Zeker een echte fleurop!

Gewoon goed

Niks op aan te merken.

Goede communicatie

Ik had een vergissing gemaakt in mijn bestelling,daar werd ik netjes over opgebeld om het te "herstellen".

perfecte levering

Alles keurig op tijd bezorgd, naar verwachting

• Boeket

Super snel en goed verzorgd!

Ik heb om 12.00 uur bloemen besteld voor het buitenland en om 17.15 uur (dezelfde dag) had mijn collega een boeket bloemen ontvangen in het ziekenhuis. Zo snel, daar was ik echt van onder de indruk.

Erg fijn

Erg fijn om een mooi bos bloemen bezorgd te ‘zien’ als het nu even zelf niet lukt om dit te brengen En zo toch het feestje mee kleur te geven

teleurstellend boeket

Het boeket dat ik heb laten bezorgen bij mijn vriendin voor haar verjaardag vond ik ronduit lelijk. De bloemen en kleuren waren totaal niet op elkaar afgestemd. Het zou een fleurig en gemengd boeket moeten zijn en ik vond het behoorlijk prijzig.Het klopt dat het boeket altijd wat kan afwijken van de foto. Maar zoals dit boeket was samengesteld was een lelijke combinatie. Jammer maar ik bestel daarom geen bloemen meer bij Fleurop.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Gemakkelijk

• Boeket

Eindelijk voorjaar! dat straalde het boeket echt uit!

makkelijk te bestellen, ontvanger enorm blij. Plaatselijke bloemist "gesteund" en keurig een mail nadat het daadwerkelijk was afgeleverd

Altyd mooie verse bloemen

Bestelling op tyd geleverd super mooie bos bloemen

Te laat

De bloemen werden buiten de afgesproken tijd afgeleverd. Wel gebeld, autopech? Maar ondanks dat waren mijn kinderen ziels blij verrast doe de bloemen.

• Boeket

Prima service - snel en correct

Het is heel gemakkelijk om een boeket via de website te bestellen en van een kado en/of kaartje te voorzien. Levering is snel en correct

• Boeket

Netjes oprijd en prachtig boeket

Zeer tevreden over kwaliteit en samenstelling boeket voor onze verjaardag van dochter

Perfect geregeld

Bestelling niet bezorgd

Mijn bestelling is niet bezorgd en ik heb niets gehoord over vervangende data. Ook is het niet gelukt contact op te nemen met iemand van Fleur op

Mooie bloemen

Het kost wat, maar dan heb je ook een prachtig boeket! Het viel goed in de smaak.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire