Het enige dat ik jammer vind is dat ik geen melding van jullie krijg dat het boeket bezorgd is vooral omdat het helemaal in Oostenrijk was.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Perfect boeket waar ik mensen blij mee maak!

Fijn dat ik zo makkelijk kan bestellen nu er op het dorp geen bloemist is !

• Boeket

s'morgens besteld en s'middags binnen

We werden teruggebeld door de persoon waar wij de bos bloemen heen hadden gestuurd, prachtig en fleurig zij ze. Goede service en netjes verpakt.

• Boeket

Er was tijdens de bestelling iets mis gegaan. Ik werd netjes gebeld en het werd ook gelijk opgelost. Top!!!

• Boeket

Zeer fraai Verjaardagsboeket de volgende morgen al bezorgd!

Voor de verjaardag van een lieve vriendin heb ik via Fleurop een Verjaardagsboeket laten bezorgen in Dordrecht. Het boeket zag er zeer fraai uit en het werd al de volgende ochtend bezorgd. Omdat ik niet in de buurt van deze vriendin woon is dit wel een oplossing om op tijd een mooie bos bloemen te laten verzorgen. Ik schrok nog wel even van het te betalen bedrag inclusief bezorgkosten, maar dat moet je er dan voor over hebben.

• Boeket

mooi boeket, snelle service, snelle reactie op vraag in de mail.

zie mijn ervaring in 1 zin.

Altijd top kwaliteit!

In het verleden vaak bij andere aanbieders besteld maar sinds een jaar bij fleurop en ik krijg van de ontvangers alleen maar positieve berichten, vaak zelfs na 2 weken dat de bloemen nog steeds prachtig zijn.

Duidelijk en voldoende opties

Prima website en heldere afhandeling

Geen leveringen info

Bloemen niet op gewenst tijd geleverd/ geen info gegeven

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Snelle levering, heel ander boeket

Het boeket lijkt totaal anders dan op de website. Het zijn wel dezelfde kleuren en dezelfde schikking, maar de soorten zijn anders. Hierdoor is het ook lastig in te schatten of dit een klein, middel of groot boeket was. De levering was snel, volgens afspraak .

• Boeket

Top besteld mooie goede bloemen en aflevering usa

Goede ervaring snel en goed geregeld kwaliteit bloemen top !

Precies zoals beloofd

Boeket in het buitenland klopt bijna exact met de weergegeven afbeelding. En op de juiste tijd bezorgd. Daar zijn wij erg tevreden over.

• Boeket

Een prachtig en snel geleverd voorjaarsboeket!

Gemakkelijk te bestellen op de internet site. Snel geleverd. Een prachtig vers voorjaarsboeket.

Makkelijk bestellen

Eenvoudig en snel bestellen en op de geplande datum bezorgd.Boeket voldeed aan de verwachting.

Super snel geleverd

Dezelfde dag besteld en geleverd.

prachtige bos - prima service

prima!

Zeer prima

No answer lv

• Boeket

Veel gelde voor kleine bos bloemen

€ 36,40,-- heb ik betaald voor een bos bloemen (maatje M). Toen ik bij de ontvanger op bezoek kwam, was ik teleurgesteld over de omvang van de bos. Het was gewoon een kleine bos bloemen. Veel te duur in verhouding tot de bos. Ik ken bloemisten die voor hetzelfde bedrag heel veel grotere bossen leveren. #teleurgesteld

• Boeket

Moeder was er zeer blij mee!

Wat meer kan ik zeggen... Mooie bos bloemen voor mam.

• Boeket

In een woord SCHITTEREND wat een pracht aan kleuren (maandboeket)

Een prachtig boeket met verse bloemen om bij elke blik een uiting van bewondering uit te lokken

Betrouwbare service

Eenvoudige bestelprodedure aan de hand vsnnduidelihke foto’s (die kloppen met de realiteit). Correcte bezorging.

• Boeket

Tulpen maar Noorwegen gestuurd en het boeket was hetzelfde als op de foto.

De bestelling is zoals ik had gekozen. De bezorging aan mijn dochter in Noorwegen was in de middag.

Teleurstellend

Het orderpoces en aflevering was prima, maar toen ik de bloemen zag was ik wel teleurgesteld. Niet alle rozen niet vers en de roze rozen hadden donkere randjes. Was zeker niet wat ik gewend ben van eerdere bestellingen.

• Boeket

Ik regel de bloemenbezorging voor ons bedrijf. Dit gaat gemakkelijk en snel via de website. Bezorging is altijd volgens wens. Goed tevreden!

Goede service , mooi boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire