Het bestellen van een boeket bloemen voor een collega die ging trouwen ging prima, wij kregen een bedankje en een foto van het boeket terug! het was goed bevallen.
Op afstand een bloemetje regelen vanuit huis is prima te doen! Correct afgehandeld door Fleurop . De ontvanger blij en ik tevreden !
Snel
Prachtig stuk geworden, dankjewel!
Makkelijke website, goede service
Mooi op tijd in Munchen bezorgd.
Beste Joop, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen we ook in München op tijd bezorgd hebben. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Simpel uit te voeren. Ik krijg altijd positief reacties van de ontvanger
Mijn vrouw zat vast in een hotel in USA, binnen 1 dag een mooi boeket bloemen geleverd. Top service.
Mijn vriendin was er zeer blij mee! En het boeket is schitterend!
Ik spreek namens de ontvanger van de bloemen: hele mooie bos met heel verschillende bloemen. Prima op tijd bezorgd, dus super allemaal.
Ondanks dat ik per ongeluk een fout adres had opgegeven is er veel moeite ingestoken om het boeket goed te bezorgen
Goedemorgen Fleurop, Het bestellen digitaal verloopt zeer goed en je wordt goed door de site heen geholpen. Aandachtspuntje is wel een bevestiging van bezorgen. Nogmaals mijn en onze dank voor geboden kwaliteit. Met vriendelijke groet, R.A.W. Odenkirchen
Makkelijke site met ruime keuze boeketten en keurige opties voor opstellen kaartes e.d. Er werd zeer snel bezorgd, hulde! Maar moest wel even slikken bij de prijs.
Het gaat om een cadeau voor goede kennissen op afstand. Hun reactie na bezorging was erg positief, waaruit ik afleid dat aflevering en kwaliteit van het afgeleverde goed zijn geweest. De eerlijkheid van de goede kennissen kennende hadden ze zeker anders en eerlijk gereageerd wanneer dit anders was geweest!
Mooie bloemen, blije ontvanger, onhandige website
Beste Jaap, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk dat je het mooie bloemen vindt en dat de ontvanger ook blij is. Maar wat jammer om te lezen dat je de website onhandig vindt. Als het niet lukt om te bestellen via de site kun je het beste even bellen met ons op 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden), de dames van de klantenservice nemen de bestelling graag van je aan. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Alles Perfekt
Snelle levering en heldere communicatie. Prachtige bloemen! Top!
Totaal niet het boeket wat ik besteld had. Ik had het boeket kleurrijk besteld met verschillende gekleurde tulpen. In dit boeket zijn alleen rode tulpen te zien. Voor dit boeket heb ik € 37,95 betaald wat ik niet in verhouding vind!!!
Hi M van Vonderen, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bloemengroet. Fijn dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop
Bos van 35 euro besteld als kado, foto’s ervan zijn beschamend. Vooral groen, amper bloemen. Nooit meer!
Beste Jessica, Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. Wij hebben dit boeket beoordeelt en stellen vast dat het boeket naar waarde is gemaakt van 25,95 wat het gekozen boeket heeft gekost. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
vlotte levering met kwaliteit bloemen
Ging voor een boeket internationaal, en af te leveren aan een wat onduidelijk dan wel niet typisch adres. Paar dagen vantevoren besteld en moest op een exacte datum worden afgeleverd. Volgens afspraak werd het geleverd op juiste adres en boeket was volgens de verwachting van foto.
thank you
Bestellen is super eenvoudig en de keuze is erg groot. Snelle levering en een goed verzorgd super mooi boeket! Een regelrechte aanrader!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire