Mooi boeket, verse bloemen

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Besteld, zelfde dag geleverd

Mooie bos bloemen besteld, zelfde dag geleverd met kaart en foto. Goede service!

• Boeket

Goede duidelijke uitleg en wordt goed op de hoogte gehouden, top service

• Boeket

Mijn opdracht is uitstekend, vlot en tot tevredenheid uitgevoerd. De ontvanger wascook erg blij.

mijn collega was blij!

een mooie bos

Superservice

Supersnelle levering (dezelfde dag nog in huis!), prachtige bloemen, vriendelijke bezorger en ook nog een aardig berichtje op het kaartje.

Super service

Alles goed gegaan. Bloemen zijn vers. Pluspunt is dat ik op dezelfde dag kon bestellen. Ben zeer tevreden!!

• Boeket

De bestelde bloemen zijn super mooi en in goede conditie. Ook had ik aangeven dat de ontvanger pas na een bepaalde tijd aanwezig was en de bloemen zijn dan ook pas na dat tijdstip geleverd. Super dat daar rekening mee gehouden is.

Super snelle levering

Super snelle levering van bloemen van prima kwaliteit

Zeer klantgericht

Goede communicatieve Wijzigingen waren snel gedaan

• Boeket

Super snelle en fijne service!

Gewoon heel fijn dat je jullie dezelfde dag nog kunnen bezorgen in de meeste gevallen...

• Boeket

Mooi plukboeket voor mijn jarige schoonmoeder

Makkelijk een mooi boeket besteld, netjes afgeleverd!

Great

Deliver quickly and great customer service. I had a problem with my delivery and I immediately got support from the customer service: the emails were in dutch and as they saw I was replying in English I even got a phone call from an employee to make sure that I could understand the communication. Absolutely recommended!!

• Boeket

Mooie bos verse bloemen snel en netjes afgegeven

Goede ervaring, mooie duidelijke site en duidelijk hoe te bestellen. En een kaart die zelf kunt personaliseren,

Ronduit schandalig

Mijn beoordeling is gebaseerd op de kwaliteit en de grote van de bos bloemen. Ik vind het ronduit diefstal 88€ vragen voor een middel grote bos bloemen vragen belachelijk. Ik bestel vaker bij fleurop maar deze keer ben ik super teleurgesteld ronduit belachelijk schandalig.

Snel en makkelijk

Op dezelfde dag nog een mooie bos bloemen bezorgd, super snel en makkelijk geregeld via de website.

Super service

Eenvoudig en snel via internet te bestellen en te betalen. Boeket super snel bezorgd. Ontvanger was zeer tevreden over het boeket.

Mooi bos bloemen

Mooie bos bloemen .die nog steeds mooi is .het kost wat.maar het is ook kwaliteit.

Ik ben er blij mee!

Snel online geregeld.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Bestellingen plaats ik via website. Website is overzichtelijk. Prima service, geen verkeerde verwachtingen. Correcte levering. Houdbaarheid boeket is primw

• Boeket

Makkelijk te bestellen. Ga er vanuit dat het goed bezorgd is. Fijn om een bevestiging te krijgen,

• Boeket

Duidelijke website, eerlijke prijs, dezelfde dag geleverd! Top

Fantastisch aanbod, duidelijke structuur in de website, prijzen zijn marktconform en binnen 2 uur geleverd. Dik tevreden, voor mij geen alternatief in het aanbod!

prachtig

Ze waren blij

• Boeket

Ervaring met Fleurop is super goed! Alleen boeket is matig deze keer maar licht waarschijnlijk aan de prijzen van de bloemen in Letland.

• Boeket

Boeket heel mooi, jammer dat het bestelde kaartje met tekst vergeten is

Zo jammer dat het erbij bestelde kaartjemet tekst er niet bij geleverd is…..

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire