Makkelijk te bestellen en snel bezorgd
Mooie bos bloemen besteld, zelfde dag geleverd met kaart en foto. Goede service!
Goede duidelijke uitleg en wordt goed op de hoogte gehouden, top service
Mijn opdracht is uitstekend, vlot en tot tevredenheid uitgevoerd. De ontvanger wascook erg blij.
een mooie bos
Supersnelle levering (dezelfde dag nog in huis!), prachtige bloemen, vriendelijke bezorger en ook nog een aardig berichtje op het kaartje.
Alles goed gegaan. Bloemen zijn vers. Pluspunt is dat ik op dezelfde dag kon bestellen. Ben zeer tevreden!!
De bestelde bloemen zijn super mooi en in goede conditie. Ook had ik aangeven dat de ontvanger pas na een bepaalde tijd aanwezig was en de bloemen zijn dan ook pas na dat tijdstip geleverd. Super dat daar rekening mee gehouden is.
Super snelle levering van bloemen van prima kwaliteit
Goede communicatieve Wijzigingen waren snel gedaan
Gewoon heel fijn dat je jullie dezelfde dag nog kunnen bezorgen in de meeste gevallen...
Makkelijk een mooi boeket besteld, netjes afgeleverd!
Deliver quickly and great customer service. I had a problem with my delivery and I immediately got support from the customer service: the emails were in dutch and as they saw I was replying in English I even got a phone call from an employee to make sure that I could understand the communication. Absolutely recommended!!
Goede ervaring, mooie duidelijke site en duidelijk hoe te bestellen. En een kaart die zelf kunt personaliseren,
Mijn beoordeling is gebaseerd op de kwaliteit en de grote van de bos bloemen. Ik vind het ronduit diefstal 88€ vragen voor een middel grote bos bloemen vragen belachelijk. Ik bestel vaker bij fleurop maar deze keer ben ik super teleurgesteld ronduit belachelijk schandalig.
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je dit zo hebt ervaren, dat is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Fleurop Nederland BV
Op dezelfde dag nog een mooie bos bloemen bezorgd, super snel en makkelijk geregeld via de website.
Eenvoudig en snel via internet te bestellen en te betalen. Boeket super snel bezorgd. Ontvanger was zeer tevreden over het boeket.
Mooie bos bloemen .die nog steeds mooi is .het kost wat.maar het is ook kwaliteit.
Snel online geregeld.
Bestellingen plaats ik via website. Website is overzichtelijk. Prima service, geen verkeerde verwachtingen. Correcte levering. Houdbaarheid boeket is primw
Makkelijk te bestellen. Ga er vanuit dat het goed bezorgd is. Fijn om een bevestiging te krijgen,
Fantastisch aanbod, duidelijke structuur in de website, prijzen zijn marktconform en binnen 2 uur geleverd. Dik tevreden, voor mij geen alternatief in het aanbod!
Ze waren blij
Ervaring met Fleurop is super goed! Alleen boeket is matig deze keer maar licht waarschijnlijk aan de prijzen van de bloemen in Letland.
Beste Pascal, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je ervaring met ons super goed is! Wat jammer dat je matig tevreden bent met de bezorgde bloemengroet in Letland. De bloemenprijzen liggen inderdaad hoger in het buitenland. Maar je kunt ook een mailtje naar ons sturen op [email protected] voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket (binnen de zeven dagen vaas garantie) en dan kunnen we ze doorsturen naar ons hoofdkantoor in Letland. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Zo jammer dat het erbij bestelde kaartjemet tekst er niet bij geleverd is…..
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire