Snelle bezorging, prachtig boeket
Ik had mijn zieke zusje een boeket gestuurd,er waren een dag later een paar bloemknopjes wat minder geworden en toen mijn zusje dit melde bij de bloemist kreeg ze gelijk een klein nieuw bosje bloemen extra. SUPER!! Dus prima service!
Ik heb bloemen besteld en ze zijn geleverd. Nou was dit een verassing want mevrouw was ziet ivm corona. Maar nu zijn deze bloemen niet in persoon afgeleverd. Maar bij de brievenbus gezet… en dus niet ontvangen. Nou is zij de volgende dag naar haar ouders geweest en heb ik toch maar even gevraagd of ze wat had ontvangen… nee? Nu zijn die bloemen door nachtvorst waarschijnlijk al helemaal verlept. Graag volgende keer wel in persoon afgeven beetje zonde van die mooie bloemen en het geld!
Beste Ritske, Wat vervelend dat je bestelling op deze manier verlopen is. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je bericht doorgestuurd naar de bloemist en wij zijn in afwachting van een reactie. Wij zullen je z.s.m. informeren. Met vriendelijke groet, Carola, Team Fleurop.
Ik had een tulpenbollen aangevinkt. Toen ik later een foto van degene kreeg naar wie ik het had toegestuurd zat er geen enkele tulp in. Dat vond ik erg jammer!
Vrienden van ons in Australië zijn 50 jaar getrouwd ,zondagmiddag besteld en ondanks het tijdverschil maandagochtend Australische tijd bezorgd ,siperservice
Ik heb de bloemen natuurlijk zelf niet gezien maar ga er van uit dat de ontvanger eerlijk is geweest met het bericht bedankt voor de prachtige bos bloemen. Voor de rest goede service
De ontvangster was erg blij met haar mooie bos tulpen. Jammer dat de levering zo aan het einde van de middag was, eerder had leuker geweest.
Het is makkelijk om een boeket te bestellen en te betalen. De levertijd is ook heel vlot. De bloemen zelf niet gezien, maar ik kreeg een enthousiast mailtje van de ontvanger. Dus dat zal wel goed zitten.
Leveringen op tijd en de meeste bloemen van goede kwaliteit, maar ook smaakvol!
Super mooie bloemen en hele fijne service
Werd heel laat bezorgd.
Beste Roderick, Dank je wel voor je beoordeling. Je kan geen bezorgtijden kiezen bij ons (door de drukte bij ons bloemisten), zoals staat aangegeven op onze website. En als het zo druk is bij de bloemisten kan het zijn dat je bloemengroet aan het einde van de middag wordt bezorgd. Maar natuurlijk wordt het wel bezorgd op de door jouw gekozen bezorgdatum. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Heerlijk om erop te kunnen vertrouwen dat mijn familie en vrienden een mooie bos bloemen krijgen via Fleurop !
Boeken op website prima. Kwaliteit bloemen zeer teleurstellend.
snelle service, goede kwaliteit
Dat ik super goed geholpen ben
Er worden altijd prachtige bloemen bezorgd. Ook heb ik contact met klanterservice gehad en er wordt snel en netjes gereageerd. Top organisatie!
Ik maak zakelijk al zeker meer dan 10 jaar gebruik van Fleurop en dat gaat altijd prima. Wat me echt stoort is dat je om je zakelijke btw factuur moet vragen om het te ontvangen. Waarom niet gewoon bij je account bestellingen de facturen erbij doen? Dat heb ik een paar jaar geleden al eens gevraagd, maar is nog steeds niet gerealiseerd. Als er een andere organisatie zou bestaan die dit wel voor elkaar heeft, zou ik overstappen.
Bestellen ging heel eenvoudig. De levering is snel gedaan en netjes en de bloemen waren erg mooi
De service is heel goed geweest, ik ben ook netjes op de hoogte gehouden van wanneer het boeket werd bezorgd (bij de buren in dit geval). Wel zag het boeket er anders uit dan wat ik had uitgekozen. Alsnog heel mooi, maar ik vraag me wel af hoe goed er wordt gekeken naar hetgeen wat besteld is. Bij mijn vader had ik namelijk een wit boeket besteld en die kreeg uiteindelijk een (prachtig weliswaar) gekleurd boeket met 2 witte bloemen.
Gebruikersvriendelijke site
Beste Marinus, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het een gebruikersvriendelijke site vindt! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Makkelijk te bestellen, met veel keuze in zowel bloemen als de extraatjes als kaartjes/chocola enz. Op dezelfde dag werd de prachtige bos bloemen met persoonlijk kaartje bezorgd.
prima, maar prijzig
Die Auswahl hat mich überzeugt, speziell die lokale Fertigung und Auslieferung finde ich sehr gut. Alles am genannten Tag rechtzeitig geliefert.
Op tijd geleverd , en het boeket was prachtig
Nvt
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire