snelle levering, mooi boeket

Gemakkelijk bestelproces, snelle levering, mooi boeketje!

geweldige service

het boeket moest in Spanje bezorgd worden, maar door lokale chaos aldaar, raakte de bezorging in het slop. De medewerkers van Fleurop hebben zich 150% ingezet om de bloemen toch bezorgd te krijgen: erg bedankt! Groet Duif

• Boeket

makkelijk en snel prachtige boeketten

op zeer gemakkelijke manier een prachtig boeket besteld voor een collega, gehoord dat het prachtig was en goed in de smaak gevallen is.

Prachtig boeket

Goed om aan tebevelen

super

Veel keus, snelle levering en prachtige bloemen

• Boeket

Fleurop vind ik gewoon de beste in alle opzichten.

Mijn ervaring is beste bij Fleurop!,

Makkelijk te regelen

En leuk een kadootje erbij kiezen

Niet goed

Geprobeerd chatten liep voor geen meter

• Boeket

De beste keus voor een online boeket

Nog niet 1 slechte ervaring gehad in alle jaren

• Boeket

Tevreden met snelle bezorging en mooi boeket

Ontvanger blij met de mooie bloemen en snelle levering

• Boeket

Altijd.op tijd en mooie boeketten geleverd.

prima vlot boeket

enthousiaste reakties

• Boeket

Prachtig boeket, keurig op tijd, goed geregeld

Alles gegaan zoals afgesproken. Top

Snel bezorgd

Goede duidelijke site en snel bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Er was iets niet duidelijk, werd direct per e-mail contact opgenomen en het werd geregeld

• Bezorging N.v.t.

Precies zoals gewenst

Mooi op tijd en prachtig boeket

• Boeket

Goeie service en de bos bloemen waren ook heel mooi kwam optijd ook binnen. Klantenservice is ook goed!

• Boeket

Makkelijke website, duidelijk en komen de belofte’s na.

• Boeket

Hele fijne ervaring, goed geholpen door de klantenservice en mooi boeket, op tijd geleverd.

Heel fijn hoe snel alles wordt opgepakt en hoe snel vragen worden behandeld. Ik had het adres fout en dat kon ik nog aanpassen en het mooie boeket is snel bezorgd.

mooie boeketten

van tijd tot tijd bestel ik bloemen via fleurop. Het zijn mooie boeketten van goede kwaliteit en dee bezorging is prima.

Teleurstellend

Had een boeket besteld, leuke kaart erbij, maar helaas is het nooit bezorgd. Heel erg jammer, aangezien het een verassing was voor de ontvangers, deze was nu verpest. Na telefonisch contact te hebben gehad is het wel netjes opgelost.

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket maar jammer dat geadresseerde niet wist dat het bij de buren werd afgeleverd

Door onvoorziene omstandigheden was mijn zoon waarvoor we het boeket hadden besteld even van huis. In de loop van de dag van de bezorging kreeg ik via Fleurop een bericht dat het boeket bij de buren was bezorgd. Toen ik later in de avond nog geen reactie van mijn zoon had, heb ik hem verteld dat er voor hem een boeket bij de buren was afgeleverd. Daar wist hij helemaal niets van. Er zat geen kaartje of simpel "papiertje" met die mededeling in zijn brievenbus. Erg lammer! Gelukkig dat het boeket zelf er prima uitzag.

• Boeket

Snel, prachtig en voldoet aan verwachtingen.

Het boeket werd snel bezorgd. De kaart was groter dan verwacht, dus super leuk dat er een grote kaart bij zat! Het is erg leuk om een bos bloemen cadeau te doen, zeker aan te raden!!

• Boeket

Makkelijk bestellen, op tijd bezorgd, mooie bloemen

Het bestellen was heel makkelijk, veel keuze uit stijlen boeketten. Het boeket is volgens afspraak de dag erop bezorgd. De foto die we hebben ontvangen laten een mooie kleurrijke bos bloemen zien zoals besteld.

Prachtig bloemstuk afgeleverd

Op dezelfde dag van bestelling nog een prachtig bloemstuk afgeleverd voor een helaas verdrietige gebeurtenis. Werden netjes gebeld, vrijwel direct na moment van de geplaatste bestelling, dat enkele bloemen op voorbeeldfoto die dag niet (meer) aanwezig waren en of andere bloemen ook goed waren. Uiteindelijk ook foto's doorgestuurd gekregen van het uiteindelijke bloemstuk, en we waren meer dan tevreden!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire