Een bos bloemen om 13:55 uur besteld en inderdaad netjes de volgende dag conform de bestelling geleverd. En vanaf moment bestelling tot aan de levering goed geinformeerd over de status.
Makkelijk bestellen op de website, bij de term 'klein' had ik echt iets kleins verwacht. Maar toch een heel mooi boeket die de verwachtingen overtrof. Top gedaan!
Prima service waar ik vaker gebruik van maak. Niet goedkoop maar absoluut het geld waard.
Goede service mooi boeket op een simpele manier kunnen laten bezorgen
Fijn dat je bericht krijgt dat het boeket is afgeleverd.
De ontvangster van het boeket was wederom onder de indruk van het prachtige boeket.
Weinig opmerkingen
Super goede service. Denken mee met jou in deze zware tijden. Zijn vriendelijk en zal zeker bij een volgende keer wederom de bloemen bij Fleurop bestellen.
Beste Sanne, Dank je wel voor je beoordeling. Wij denken erg graag mee met je als je vragen hebt ;-)! En wat leuk om te lezen dat je ons vriendelijk vindt! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Voor de verjaardag van mijn moeder bestel ik altijd ruim tevoren en laat ik twee dagen eerder bezorgen zodat ze zich al jarig voelt. Een aantal jaren is dat goed gegaan maar dit jaar een totale ramp. Fleurop was in staat mijn verjaardags groet voor het kaartje te verliezen, en heeft de bestelling na veel klagen pas de dag na de verjaardag bezorgd. Dat terwijl ze eerst aanhielden dat de bloemen al bezorgd waren. Een grote teleurstelling voor mijn moeder en ik.
Goedemiddag, Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling niet goed is uitgevoerd. Wij hebben je een e-mail gestuurd met toelicht. Wil je hierop reageren? Bedankt! Een fleurige groet, Fleurop team
Kort tevoren besloten mijn zusje in Duitsland met een boeket te verrassen en keurig op tijd bezorgd. Geweldig
Goed geregeld een moooe bos afgeleverd
Geheel volgens afspraak afgeleverd
Onlangs stuurde ik een bloemenbos (maat: middengroot) aan een vriendin voor haar verjaardag. Ik heb haar daarna nog niet gesproken maar ze stuurde me wel een SMSje om te bedanken voor "een prachtige, reuze tulpenbos." In mijn belevenis had ik geen tulpenbos voor haar uitgekozen, waardoor enige verwarring bij me blijft hangen, maar de levering was in ieder geval op tijd en het bos (van welke bloemenaard dan ook) werd als prachtig ervaren, Dus, mission accomplished.
De bestelde bonbons bij het boeket werden niet meegeleverd. Boeket was prima verder. Na een klacht hierover en belofte dat dat de dag erop alsnog in orde zou worden gemaakt is dit ook niet gebeurd. Kortom slechte service helaas
Beste Rene, Wat vervelend dat je bestelling op deze manier verlopen is en dat de bonbons er niet bij geleverd waren. Ik begrijp je teleurstelling. De bloemist heeft de bonbons uiteindelijk bezorgd met een leuke attentie erbij. Wij hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn! Met fleurige groet, Carola, Team Fleurop.
Exceptionally beautiful bouquet. Thank you
Ik had nog nooit een bos bloemen via Fleurop besteld en ben best knullig in die dingen maar het is prima gegaan dus dat geeft aan dat het niet te moeilijk was.
Zoals altijd, zeer mooi boeket en op tijd bezorgd
Ik wilde bloemen laten bezorgen bij mijn vriendin omdat haar moeder was overleden. Ze zijn nog diezelfde dag bezorgt en de vriendin vertelde dat het een krachtige bos was.
Snelle levering Mooi boeket
mooi boeket, blije jarige. fijn om iets aardigs te kunnen doen als een bezoekje er niet in zit.
Prachtig boeket besteld die dezelfde dag nog op het juiste adres is geleverd. Helemaal top!
In mijn bestelling had ik gevraagd geen gerbera's te verwerken. Ik zag dat dit toch gebeurd was. Na mijn mailtje hierover kreeg ik bericht, dat de bloemist een tweede boeket ging brengen, met excuses en nu zonder gerbera's! Het kan een keer gebeuren, dat het een beetje mis gaat (eigenlijk peanuts als je kijkt naar de wereldproblemen momenteel). De manier, waarop u erop hebt gereageerd hebt is echt geweldig, klasse. Mijn dank hiervoor.
In 1 woord GEWELDIG! Super snelle levering! Makkelijk te bestellen! Raad het iedereen aan!! ECHT TOP GEREGELD
Uitstekende hulp klanten service m.b.t. buitenlandse adressering.
Beste Lans, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze klantenservice uitstekend vindt! De dames helpen je graag als je vragen hebt over een bestelling! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
De bloemen die ik besteld had is mooi op tijd bezorgd. Mijn zus heeft er een foto van gemaakt en het is een prachtige bos bloemen. Ik bestel zeker nog een keer.
Beste Franca, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bloemen op tijd bezorgd zijn. En wat een prachtig boeket hebben we inderdaad bezorgd bij je zus. Daar was ze vast erg blij mee. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire