Erg goede ervaring. Ik werd zelfs gebeld dat niet alle bloemen in het voorbeeldboeket door de bloemist leverbaar waren. Of een alternatief ook akkoord was. Goede service!
Beste Annemieke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze service. Dat lezen we graag! En wanneer een bloemist niet kan voldoen aan 70% van de door jouw gekozen bloemengroet nemen we altijd even contact op om te overleggen of het aangepast mag worden. Zodat je weet dat het boeket afwijkt van het door jouw gekozen boeket. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Prachtig boeket en mooi op tijd geleverd
Mooie verse bloemen, supersnel dezelfde dag nog bezorgd
Het was de 1e keer prachtige boeketten op de side met keuze aan prijs wat je eraan kwijt wilt en de ontvanger zei dat ze heel mooi waren en keurig bezorgd op de afgesproken datum Ja top!
Fijne service, snelle bezorging. Zou verder prettig vinden van een soort track and trace optie van de bezorging?
Beste Ann, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vindt dat we een fijne service hebben en een snelle bezorging. Helaas hebben we geen track & trace bij onze bezorgingen maar we sturen wel altijd een mailtje wanneer het bezorgd is. Zodat je precies op de hoogte bent van de bezorging van je bloemengroet! We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Het springt in het oog, fleurige voorjaars kleuren.
Beste Jeffrey, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket hebben onze bloemisten toch weer bezorgd, dat springt inderdaad goed in het oog. Daar werd de ontvanger vast ook erg vrolijk van?! We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
bij opmerkingen specifiek aangegeven welke kleur bloemen ik wilde en welke absoluut niet. Dat ging goed.
Om 8 uur in ochtend bloemen bestelt en om10 uur in de ochtend al bezorgt mooie bloemen uitstekend de service
Al jarenlang een vertrouwde partner vwb het bezorgen van bloemen! Snel, handig en kwalitatief goede bloemen!
Blij met de service van Fleurop! Prachtig boeket en snelle levering.
Gemakkelijk te bestellen
Ben zeer tevreden, prachtig boeket
De bloemen waren voor mijn tante. Zij was er heel blij maar vond het erg jammer dat enkele bloemen verdord waren. Ze wist niet hoeveel het kostte maar ging ervan uit dat het niet goedkoop was. En ze gaf aan dat het geen goede reclame was voor FleurOp/Intratuin. Het bestellen van de boeket ging heel soepel en de bezorging was ook fijn. Dus ja, dan is het jammer dat enkele bloemen al verdord waren.
Hi Rose-Ann, Dankjewel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket! Op de foto zien wij geen verdorde bloemen dus ik kan op basis van deze foto daar helaas niks over zeggen. Mocht je andere foto's hebben waar dit uit blijkt, dan mag je deze zeker naar ons doorsturen. We zien je graag weer eens terug in onze webshop! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
De kwaliteit van de bos staat niet in verhouding tot de prijs. Zoek volgende keer zelf wel bloemist uit. Wellicht wat minder makkelijk te bestellen maar wel betere kwaliteit
Beste Wilhelmus, Wij hebben hierover contact opgenomen met de bloemist. Om het op te lossen hebben we een nieuw boeket aangeboden. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Wij hebben altijd goed ervaringen gehad met bestellen voor ons bedrijf en betalen via afterpay. Dit nieuwe systeem is niet klantvriendelijk doordat je maar 1 openstaande bestelling kan hebben in billink. De verwijzing naar een bloemmist in de buurt die de hoorn opgooit heeft ervoor gezorgd dat wij onze bloemen ergens anders online hebben besteld.
Beste Gerda, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Goed dat je dit aan ons laat weten. Wij hebben je een mail gestuurd met informatie hoe wij je beter van dienst kunnen zijn. Wij zien graag jouw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Het bloemstuk was in opzet mooi, was ook aardig aan de prijs. Maar erg teleurgesteld in de kwaliteit van de bos. Rozen waren al ver uit en na twee dagen gingen ze al hangen. Ook op een andere bolplant zaten al bruine plekken.
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een excuus boeket bezorgd bij de ontvanger. Daar kan ze nog van een bloemetje genieten. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Positief. Makkelijk te bestellen en fijn dat je er een vaas bij kan bestellen.
Beste Toine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijk vond om te bestellen! En handig he dat je cadeau shop artikel erbij kunt bestellen?! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Geweldig advies en service.
Ik heb het boeket in de ochtend besteld, en rond 15.00 kwamen ze het al brengen. Super service. Ik heb een verrassingsboeket besteld en dat was het helemaal waard. Prachtige wilde bloemen met kleur en geur!
Mooi boeket waar de ontvangers blij mee zijn.
Je krijgt snel en goede feedback, ze leveren zeer vlot! Ik zou Fleurop zeker aanraden!
Beste Geoffrey, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker zou aanraden!! En die feedback verzorgen we graag, het is wel zo fijn als je weet of je boeket al bezorgd is en natuurlijk waar ;-)! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Eenvoudig te bestellen, gemakkelijk omdat het soms even niet handig is de deur uit te gaan om zelf dat boektet te kopen en bezorgen.
Mijn ervaring is goed mooi boeket bezorgd.en mooi op tijd.
Makkelijk en duidelijk waardoor bestelling met een minuutje geplaatst is.
Beste Suzan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het makkelijk en duidelijk vond om te bestellen. Graag zien we je een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Geweldige service en een pracht boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire