Goed verzorgd!
Mijn ervaringen zijn goed met Fleurop. Zeer snelle uitvoering en bezorging. Allemaal heel makkelijk te regelen Alleen vond ik het bezorgde boeket iets minder kleurrijk dan op de website te zien was.
Beste Ellen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je ervaringen met ons goed zijn! Wat jammer dat het boeket minder kleurrijk is dan je had verwacht. Als je een klacht heb t over het bezorgde boeket dan ontvangen wij graag binnen de zeven dagen vaas garantie een mail (voorzien van foto's waarop het boeket goed zichtbaar is), die kun je sturen naar [email protected]. We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Mooi boeket, goeie service.
Gemakkelijk om te kiezen en te bestellen en te betalen. Zéér betrouwbaar naar levertermijn. Goede kwaliteit. Keurige opvolging door melding wanneer het boeket geleverd gaat worden en vervolgens wanneer het boeket geleverd werd. Al om al zeer goede en prettige service.
Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd.
Zeker aan te bevelen, mooi boeket, goede kwaliteit en levering
Bloemen zijn snel bezorgd en van mooie kwaliteit. ik zal in de toekomst zeker vaken via Fleurop bestellen
Beste Linda, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vaker bij ons gaat bestellen! En wat leuk dat je vindt dat we snel bezorgen en van mooie kwaliteit! Daar zorgen onze bloemisten graag voor!! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Binnen 2 uur werd het bloemetje bezorgd. Zeer snelle en goede service. Prettige website.
Bestelling laat geplaatst en bloemen werden de volgende morgen al rond 10.30 bezorgd.
Je loopt makkelijk door de site om een bestelling te plaatsen.
Beste Annet, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je de site gebruiksvriendelijk en keuzerijk vindt! Dat doen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Het boekt was mooi op tijd, het was een prachtig voorjaarsboeket.
In de ochtend een bloemetje versturen, en in de middag al bericht krijgen dat het bezorgd is! Wat een top service :).
De bos die ik wilde, op de afgesproken plaats en tijdstip. Prima!
Ik koop alleen nog maar bij Fleurop als ik bloemen wil versturen. Nog nooit teleurgesteld.
Fijne site en snel bezorgd
mooi boeket en netjes bezorgd
Altijd mooie boeketten en tijdige bezorging. Makkelijk te bestellen.
Het is in goede orde en snel ontvangen!
Ik heb een fijne ervaring gehad met bestellen in het buitenland. Had zelfs de naam van de straat iets verkeerd geschreven wat via chat aangepast werd. Vragen hieromtrent werden meteen beantwoord. Heel fijn!
Alles goed maar miste wel mailtje geleverd Als het geld binnen is ben je als klnt totaal uit beeld , klantenservice tot 5 uur bereikbaar maar je mag een mailtje sturen. Track and trace is niet mogelijk en dat begrijp ik wel , maar iets meer zoals een mailtje “ uw bloemetje is bezorg “ zou een aanrader zijn . NB , boeketje moest naar duitsland.
Beste Wil, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je er zo over denkt, natuurlijk ben je niet buiten beeld zodra we het geld binnen hebben. Wij werken inderdaad tot 17 uur, maar als je een mailtje stuurt naar ons dan zien we die de volgende dag weer en ondernemen daar gelijk actie op. Maar mocht je vragen over je bezorging hebben kun je ons natuurlijk ook even bellen tijdens werktijden en dan kijken we dat graag voor je na. Ons telefoonnummer is 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden). Zodra we een reactie krijgen vanuit het buitenland dat je bloemengroet bezorgd is, sturen we altijd een mailtje. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Het afgeleverde boeket kwam keurig overeen met de foto op uw site
Snel en goed verzorgd
Beste Corrie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed verzorgd was. Graag zien we je een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Prachtig kwalitatief
Boeket gestuurd naar mijn moeder als bedankje, prijzig maar helemaal de moeite waard. Mijn moeder is er super blij mee!
Beste Nina- Isabelle,, Dank je wel voor je beoordeling. Wij begrijpen heel erg goed dat je moeder super blij van dit mooie boeket werd ;-)! Dat zouden wij namelijk ook worden! Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Grote keuze uit mooie boeketten in verschillende prijsklassen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire