Geen prettige ervaring

1. Het boeket werd avonds om 20:30 pas bezorgd terwijl het ook gewoon s’ochtends kon 2. Het is niet het boeket dat ik had besteld, ik had betaald voor een bont geplukt boeket dat dus minder blad heeft, maar het boeket dat bezorgd werd had juist veel blad. Ik ben dus niet blij met de bezorging en het product!

• Boeket

Prachtige bloemen en perfecte bezorging, website kan beter

We wilden voor een uitvaart snel een bloemetje laten bezorgen. De categorie uitvaart bloemen en een mooi boeket was snel gevonden, maar daarna werd het onduidelijk wat je zou krijgen. Bij een geselecteerd boeket kan je kiezen voor klein, middel of groot. Wat dat inhoudt is niet duidelijk, er is geen specificatie van het aantal bloemen en het plaatje blijft hetzelfde wanneer je de keuze verandert. Ook is niet meteen duidelijk dat de prijs exclusief verzending is (als je online bestelt lijkt het mij logisch dat het inclusief is). Dit kan beter. De bloemen waren prachtig, het boeket was groter dan verwacht en keurig op tijd bezorgd bij het uitvaart centrum.

Heel tevreden

Zo snel, niet geloven dat anderhalf uur later de bloemen ontvangen waren. Bedankt

• Boeket

jullie doen wat je belooft

Gemakkelijk bereikbaar op het net en snelle afhandeling. ook de nagestuurde mail vond ik prima.

Goede service, mooie bloemen

Al diverse keren een boeket bij Fleurop besteld, altijd tevreden geweest

Netjes en op tijd

Mijn vraag om voor 11.00 uur te bezorgen is ingewilligd. Erg fijn. Website is duidelijk en makkelijk. Mooist van alles is dat het boeket overeenkomt met de foto op jullie site. Bedankt!

Super geregeld

Super geregeld

Zij blij, wij blij!

Een boeket laten bezorgen in Engeland.., hoe zou dat uitpakken? 'We hebben nooit eerder zo'n prachtig boeket ontvangen!', meldde het bruidspaar. Het was gemaakt door de beste bloemenzaak in de stad en werd precies op het juiste tijdstip bezorgd. Top service!

• Boeket

ruime keuze en geleverd boeket was zoals omschreven

makkelijk te bestellen op tijd geleverd. Zal het zeker nog een keer doen Kan geen foto uploaden maar was een zeer mooi boeket

• Boeket

Ik heb zelf het boeket alleen op de foto gezien maar zag er fris uit. De persoon zelf schreef : gigantisch mooie bos bloemen : Daar doe je het uiteindelijk voor

Prachtige boeketten, vlotte levering

De boeketten zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit. Bestellen is makkelijk, de bezorging geheel volgens afspraak.

Volgens plan

Prima geregeld, misschien fijn als ik bericht zou krijgen als bezorging gedaan is

• Boeket

Makkelijk een prachtboeket te regelen

Duidelijke site via welke het eenvoudig is een prachtboeket te regelen. De ontvangster koppelde terug dat het een prachtig boeket was.

• Boeket

Mooi boeket, beantwoordt aan de verwachtingen.

• Boeket

Snelle bezorging, geweldige service, prachtige boeketten !!

Ik bestel vaker bloemen voor familie of vrienden en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de boeketten. ....de bloemen staan vaak langer dan 8 dagen te pronken .

• Boeket

Meteen dezelfde dag geleverd, dat maakt de verrassing nog groter. Mooie bos. Ging allemaal snel. Dank!

Eindeloos goed!

De bestelling, betaling, de bloemen, de tijd van de bestelling, het was gewoon fantastisch. Dacht niet dat het me zou lukken omdat ik pas de dag ervoor bestelde en vanuit Israel, ik ga jullie service vaker te gebruiken.

• Boeket

Het boeket is helaas op de verkeerde dag bezorgd

Terwijl de datum goed ingevuld was, is het boeket toch op de verkeerde dag bezorgd

Correct

Ring Ring.. mooie bloemen fijn verzorgd.. kaartje ontroerd gecondoleerd

• Boeket

Great service! Prompt delivery! Beautiful bouquet!

I was very satisfied with the service. Although I had difficulty filling in my telephone number online, Fleurop assisted me by telephone to fill in the order properly. The WhatsApp chat was also useful! Thanks!

• Boeket

Medium boeket in toch extra groot formaat

Voor mijn moeder een boeket besteld in medium formaat met een kaartje erbij. Zij helemaal blij en direct een foto gestuurd. Het bleek een prachtig en groot boeket te zijn geworden waar ze enorm blij mee was. Het is natuurlijk altijd even afwachten of hetgeen je bestelt ook wordt geleverd en daarmee dus de belofte door Fleurop wordt ingelost. Een volmondig ja en dus zeer tevreden. Een volgende keer gaat het weer via Fleurop in de hoop op eenzelfde ervaring. De 5 sterren zijn voor deze zending dik verdiend.

Kleinschalig

Gunde het mijn zieke vriend in Zwolle een beetje vreugde toe.maar toen hij mij een foto stuurde ,viel het tegen en waren niet die bloemen die ik dacht te krijgen. Jammer ik had er beter van verwacht .

• Boeket

Prima op tijd bezorgd in Spanje

• Boeket

In tegenstelling tot greetz bloemen bezorging perfect uitgevoerd!

Na wat negatieve ervaringen met het bezorgen van bloemen door greetz overgestapt en geen spijt van !

• Boeket

Goed geholpen en een mooi boeket afgeleverd

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire