Bloemstuk viel erg tegen. Juist gekozen voor een luxe boeket. Bezorgde bloemen leek in de verte niet op het afgebeelde boeket en voldeed zeker niet aan de beschrijving.
Totaal geen e-mail meer ontvangen & of feed back over de bezorging! Geen follow up, heel slecht!
Mijn ervaring met Fleurop is matig omdat ik niet heb kunnen zien welk rouwboeket ik heb gegeven. De namen op het rouwlint waren niet zichtbaar. Ik wet dus niet of mijn boeket bij de overledene stond.
Wij zijn erg teleurgesteld in de bos bloemen die onze ouders voor hun 59ste trouwdag, Ik had een groot boeket besteld…. Ik vraag mij serieus af hoe klein een klein boeket dan wel niet is want groot was dit zeker niet! Ook het feit dat mijn moeder dit boeket na drie dsg staan al kon weggooien is erg teleurstellend…. Heel jammer dit.
Snelle levering, mooie boeketten van hele goede kwaliteit, supertevreden!
Het boeket was in ieder geval mooier en in verhouding beter dan die van topbloemen
Alles goed en prima
Goede service, nadat er een ogenschijnlijk probleem met de betaling leek te zijn. Na een telefoontje uwerzijds, was het meteen verholpen !
Prima , helemaal naar wens !
De service, ook via de chat, was prima. Ik kreeg flitsend antwoord en mijn bezorgverzoek werd exact uitgevoerd. In totaal betaalde ik bijna €60 voor boeket en bezorging. Ik heb het boeket gezien en vond dat geen recht doen aan dat bedrag.
Beste Monique, Bedankt voor je reactie! Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldoet. Wij hebben je een mail gestuurd. Mocht je nog vragen hebben, wil je het ons laten weten? Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Ruime keuze inclusief kaartjes en voor 14 uur besteld, wordt dezelfde dag bij desbetreffende bezorgd! Ideaal!
Boeket zag er vrijwel hetzelfde uit als op de foto. Is vlot bezorgd.
Beste Barbera, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het boeket er vrijwel hetzelfde uitzag als op de foto, dat kunnen onze bloemisten goed he ;-)?! En wat fijn dat we zo vlot bezorgd hebben. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Nadat een artikel per ongeluk niet was mee geleverd is de afhandeling ervan goed geregeld door jullie.
Bloemen spreken de taal van de liefde, zo fijn dat je familie in het buitenland dan kunt verblijden met een bos bloemen ! Duidelijke website, eenvoudig te regelen.
Binnen 2 uur een heel mooi boeket bezorgd in een andere woonplaats. Heel fijn!
Schitterend boeket voor de condoleance in Canada!
Super snelle bezorging
Geen idee hoe het boeket eruit zag die ik heb laten leveren, maar het was er snel en de ontvanger vond het mooi :-)
Voor een eenzame zieke vriend in Spanje. Boeket gekozen en betaald. Na twee uur al belde hij. Indrukwekkend. Heb zelf het boeket niet gezien, maar zal vast en zeker goed geweest zijn.
Tot grote vreugde waren de bloemen die ik voor vrienden gestuurd had al in de ochtend bezorgd. Ze stuurde mij direct een foto ervan. Mooie bos bloemen die ons even verbond voor dat moment. Dankjewel daarvoor
Fijn dat je op een eenvoudige manier op ieder moment van de dag een mooie attentie voor iemand kunt regelen.
Ik had een boeket laten maken met vrije keuze voor de bloemist. En wat een schot in de roos. Het boeket was prachtig en was perfect voor de 60e verjaardag van mijn tante voor wie het boeket was. In de ochtend besteld en rond het middaguur al geleverd!
Duidelijke site, snelle levering en een mooi boeket
Hele mooie bloemen beetje de prijs aan de hoge kant voor de bos, dat neemt niet weg de service perfect was en de bloemen mooi.
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen en zien dat we een hele mooie bloemengroet bezorgd hebben! En ook erg fijn om te lezen dat je onze service als perfect hebt ervaren! We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire