Parkachtige boeket, prijs was oké, de bloemenwinkel in Gameren was perfect!
De website is gebruiksvriendelijk, al snel heb je een mooie bos bloemen samengesteld met een bijpassende kaart. De ontvanger reageerde enthousiast, prachtige bos bloemen had hij ontvangen.
Makkelijk te bestellen. Netjes aangegeven dat boeket bij buren is afgeleverd.
De bloemen waren voor een oude tante, waar de man net van was overleden. Zij is niet in staat, om de bloemen zelf in een vaas te zetten. Vandaar, dat ik had gevraagd om een kant en klaar boeket in een vaas. Zodat zij de bloemen meteen neer kon zetten. En zo is het verzorgd. Echt heel fijn.
Goede service. Netjes bezorgd. Goede qualiteit.
Zelfs vanuit België een snelle sevice
En ook geleverd. Mijn schoondochter was reuze verrast.De bestelling ging gemakkelijk. De afhandeling was vlekkeloos. Ik ben tevreden en blij.
Bezorging ging ontzettend snel. Ongeveer 2 uur tussen bestelling en bezorging. Top! Mooie bos ook, kwam overeen met het plaatje op de website. Enige jammere was de gaatjes in een paar bladeren.
Website was ook duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.
TOP!
De bloemen zijn snel bezorgd en de ontvangsten is er enthousiast!
Mooi boeket. Netjes gemaakt met kwaliteit’s bloemen. Aanrader!
Altijd lastig om een goede keus / inschatting te maken online; maar vertrouwend op eerdere ervaringen is het goed gegaan. Ontvanger was blij.
Het was fijn om via mijn telefoon een bloemstuk voor de uitvaart te bestellen. Het mooie bloemstuk vormde een belangrijke en troostrijke aanvulling op de ondersteuning van de nabestaanden.
De service is snel en goed. Ik had als bezorgdatum drie dagen later genoteerd, maar het boeket werd de volgende dag al bezorgd.. fijn dat het zo snel lukte alleen jammer dat niet wordt gekeken naar de opmerkingen bij de bestelling.
Beste Suzanne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je boeket drie dagen te vroeg bezorgd is, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik raad je aan in zo'n geval altijd telefonisch contact met ons op te nemen op 0900 1501 zodat we het kunnen oplossen voor je. De opmerkingen bij een bestelling worden altijd meegestuurd naar de bloemist zodat ze die ook kunnen lezen. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Het boeket was exact zoals op de website weergegeven, op tijd bezorgd en het zag er vers uit.
Beste Teus, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het geweldig vindt! En wat een mooi boeket hebben we bezorgd, precies zoals op de website en op tijd. En natuurlijk hebben we een vers boeket bezorgd, dat doen we natuurlijk altijd! We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Mijn ervaring was erg positief.
Beste Winifred, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het plaatsen op de website als plezierig hebt ervaren! Daar zorgen we graag voor! We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Goed geholpen, er werd meteen aangepakt!
Goede ervaring door snelheid en betrouwbaarheid van de service.
Goeie service en een prachtig boeket
Bloemen waren netjes op tijd, zoals besproken. Boeket zag er ook prima uit.
Prima oplossing om iemand op afstand te verrassen.
Duidelijke website, product komt overeen met afbeeldingen op de website. Bezorging conform aangegeven, dus betrouwbaar. Niet goedkoopste bloemist.
Altijd zoals verwacht van fleurop goede service.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire