Goede afwikkeling van de bestelling en netjes een bericht dat het boeket bezorgd is.
Het viel tegen
Beste Theo, Wat jammer om te lezen dat het tegenviel. Ik stuur je hierover een email. Groet, Sanne Fleurop
Snelle bevestiging van de bestelling en het rouwboeket zag er goed uit
Goeie keuze van boeketten. Het bestellen ging heel makkelijk. De ontvangers waren helaas niet thuis maar Fleurop had kaartje achter gelaten en ik werd ook geïnformeerd.
Zeer snelle en correcte levering van een prachtig bloemstuk met rozen die er na een aantal dagen nog perfect uit zien!
Veel keuze uit mooie boeketten. Site niet altijd voor mij zo gebruikersvriendelijk. Snelle afwikkeling en goede bezorging en een zeer tevreden ontvanger van de bloemen.
Uitstekende service en kwaliteit. In één woord: FLEURTOP!
Uitstekende service; veel verscheidenheid aan aanbod en een helder proces voor het plaatsen van de bestelling. Veel dank!
Een dag van tevoren vanuit het buitenland een boeket besteld. Prachtige bloemen werden de dag erna afgeleverd. Super!
Super snelle service, altijd hele mooie grote boeketten. Vooral top ervaring met de locatie in Nijverdal, daar bestel ik vaak voor mijn omatje van 90 jaar.
Website easy to navigate in English
Ik doe een bestelling ruim op tijd voor iemands trouwdag. Dan is het wel leuk als je aan het begin van de dag bloemen krijgt. Ook omdat ik het niet op het laatste moment heb besteld. Maar hoe denk je dat het overkomt? Dat je om negen uur savonds nog wat krijgt. Het voelt voor mij naar alsof ik hun dag ben vergeten. Van zo dat komt er ook nog achteraan. Nee ik vind het niet leuk. Ik voel me dan beschaamd of iets. En nu krijgt iemand anders bloemen omdat die een positievere beoordeling geeft dan die van mij. ik hoop in ieder geval dat iemand dit begrijpt. Ik beveel jullie niet aan bij anderen
Hoi Jan, Dankjewel voor je beoordeling. We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over de bezorging. De betreffende bezorgplaats is een woonplaats waar geen bloemist in de buurt gevestigd is. Hierdoor moet er een bloemist van een stuk verder weg komen om de bloemen daar te bezorgen. Helaas is het daarom niet gelukt om je bloemengroet eerder te bezorgen. We hopen dat de ontvangers van hun bloemen genieten! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Het boeket is nog mooier dan op de foto. Degene die het boeket afleverde was zelf net zo blij als degene die het boeket kreeg. Mooi om te zien.
Snel en gemakkelijk besteld, boeket was zoals op de foto’s.
S'avonds via de site besteld de volgende dag werd een prachtig boeket geleverd, de ontvanger was er zeer blij mee
De ontvangster van het boeket was heel blij met het prachtige boeket.
Het boeket was zoals omschreven en de bezorging zeer accuraat.
Makkelijk bestellen, voldoende keuze.
heel makkelijk en geen klachten ik ga dit zeker meer doen
Dit was dus het laatste boeket via Fleurop!
Beste Arjan, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een E-mail hierover gestuurd. Wij zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Het overleg ging nog netjes, maar het boeket geleverd lijkt totaal niet op wat afgesproken was: er zat 1 takje orchidee in i.p.v. vervangen van de niet te leveren ZOMERbloem ! in een winterboeket !? die op internet de hoofdbloemen (meervoud) van de samenstelling is. Ik heb een duurder boeket gekozen o.b.v. de afbeelding omdat ik die ZOVEEL mooier vond dan de andere. En uiteindelijk krijg ik iets waar ik dat geld nooit aan uitgegeven had. Uiteindelijk zou het boeket zogenaamd 70% dezelfde inhoud bevatten dus sta ik niet in gelijk dat het er anders uit ziet. Bovenstaande maakt dat ik geen bloemen meer bestel via Fleurop en zal Fleurop ook niet aanbevelen aan anderen.
Beste Marike, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een E-mail gestuurd. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Ik heb al meerdere keren een boeket besteld bij Fleurop. Iedere bos was binnen een paar uur al bezorgd en bleef langer dan een week mooi :)
Het is fijn als een bestelling goed en op tijd wordt afgevleverd met prachtkwaliteit. Simpel gebaar met veel zorg en dat zie je!
Bestellen gaat prima, prijs vind ik relatief hoog. Het zou fijn zijn als er een bevestigingsmailtje komt als het boeket is afgeleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire