Alles tiptop in orde!

Goede afwikkeling van de bestelling en netjes een bericht dat het boeket bezorgd is.

Waardeloos

Het viel tegen

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Prima verzorgd

Snelle bevestiging van de bestelling en het rouwboeket zag er goed uit

• Boeket

Mooie boeketten en goede communicatie, volgende keer weer!

Goeie keuze van boeketten. Het bestellen ging heel makkelijk. De ontvangers waren helaas niet thuis maar Fleurop had kaartje achter gelaten en ik werd ook geïnformeerd.

Zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte levering van een prachtig bloemstuk met rozen die er na een aantal dagen nog perfect uit zien!

• Boeket

Veel mooie boeketten om uit te kiezen.

Veel keuze uit mooie boeketten. Site niet altijd voor mij zo gebruikersvriendelijk. Snelle afwikkeling en goede bezorging en een zeer tevreden ontvanger van de bloemen.

Fleurop=FLEURTOP!

Uitstekende service en kwaliteit. In één woord: FLEURTOP!

Uitstekende service

Uitstekende service; veel verscheidenheid aan aanbod en een helder proces voor het plaatsen van de bestelling. Veel dank!

Mooi boeket. Goed bezorgd

Prachtig boeket afgeleverd

Een dag van tevoren vanuit het buitenland een boeket besteld. Prachtige bloemen werden de dag erna afgeleverd. Super!

Geweldig!

Super snelle service, altijd hele mooie grote boeketten. Vooral top ervaring met de locatie in Nijverdal, daar bestel ik vaak voor mijn omatje van 90 jaar.

• Boeket

Easy website and on time delivery!

Website easy to navigate in English

late bezorgdienst

Ik doe een bestelling ruim op tijd voor iemands trouwdag. Dan is het wel leuk als je aan het begin van de dag bloemen krijgt. Ook omdat ik het niet op het laatste moment heb besteld. Maar hoe denk je dat het overkomt? Dat je om negen uur savonds nog wat krijgt. Het voelt voor mij naar alsof ik hun dag ben vergeten. Van zo dat komt er ook nog achteraan. Nee ik vind het niet leuk. Ik voel me dan beschaamd of iets. En nu krijgt iemand anders bloemen omdat die een positievere beoordeling geeft dan die van mij. ik hoop in ieder geval dat iemand dit begrijpt. Ik beveel jullie niet aan bij anderen

• Boeket

Prachtig boeket en super levering

Het boeket is nog mooier dan op de foto. Degene die het boeket afleverde was zelf net zo blij als degene die het boeket kreeg. Mooi om te zien.

Prima service!

Snel en gemakkelijk besteld, boeket was zoals op de foto’s.

Snelle levering prachtig boeket

S'avonds via de site besteld de volgende dag werd een prachtig boeket geleverd, de ontvanger was er zeer blij mee

mooi boeket

De ontvangster van het boeket was heel blij met het prachtige boeket.

• Boeket

De service was zoals verwacht.

Het boeket was zoals omschreven en de bezorging zeer accuraat.

• Boeket

Vlug en makkelijk bloemen besteld

Makkelijk bestellen, voldoende keuze.

perfect en snel geregeld

heel makkelijk en geen klachten ik ga dit zeker meer doen

• Boeket

Afgeleverde boeket leek totaal niet op voorbeeld op website.

Dit was dus het laatste boeket via Fleurop!

• Boeket

Boeket bezorgd wat totaal niet lijkt wat ik besteld had

Het overleg ging nog netjes, maar het boeket geleverd lijkt totaal niet op wat afgesproken was: er zat 1 takje orchidee in i.p.v. vervangen van de niet te leveren ZOMERbloem ! in een winterboeket !? die op internet de hoofdbloemen (meervoud) van de samenstelling is. Ik heb een duurder boeket gekozen o.b.v. de afbeelding omdat ik die ZOVEEL mooier vond dan de andere. En uiteindelijk krijg ik iets waar ik dat geld nooit aan uitgegeven had. Uiteindelijk zou het boeket zogenaamd 70% dezelfde inhoud bevatten dus sta ik niet in gelijk dat het er anders uit ziet. Bovenstaande maakt dat ik geen bloemen meer bestel via Fleurop en zal Fleurop ook niet aanbevelen aan anderen.

• Boeket

Prachtig boeket en snel bezorgd!

Ik heb al meerdere keren een boeket besteld bij Fleurop. Iedere bos was binnen een paar uur al bezorgd en bleef langer dan een week mooi :)

• Boeket

Prachtig boeket op tijd bezorgd en een stralende lach op het gezicht van de jarige!

Het is fijn als een bestelling goed en op tijd wordt afgevleverd met prachtkwaliteit. Simpel gebaar met veel zorg en dat zie je!

• Boeket

Makkelijk besteld, geen bevestiging van aflevering

Bestellen gaat prima, prijs vind ik relatief hoog. Het zou fijn zijn als er een bevestigingsmailtje komt als het boeket is afgeleverd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire