Prachtige bos!

Ideaal om verre vrienden en familie eeb speciaal gevoel te geven.

• Boeket

mooie bos op tijd bezorgd

ik had een mooie bos en wijn uitgezocht met een kaartje erbij, dat is keurig op tijd geleverd. misschien kwam het door de vaas dat de bos er wat minder uitzag dan op de foto.

Steeds een verassende bloemen

Al een paar keer via jullie gedaan viel iedere keer goed in de smaak

• Boeket

Gewoon helemaal tevreden, hoe makkelijk kan het zijn om iemand een bloemetje te sturen :)

Handig en snelle bezorging

Verrassingsboeket met bloemen van het seizoen werd dezelfde dag nog bezorgd. Makkelijk en snel.

best ok

voor mijn eerst keer vond ik niet slecht,

• Boeket

Zelfde dag geleverd maar veel te duur

Ik vind het ronduit belachelijk dat je zoveel geld moet betalen voor het boeket bloemen wat er bezorgd wordt. Het is dat ik het nodig had anders zou ik zeker geen gebruik maken van deze dienst. Ben zeker niet te vrede met de geleverde dienst. En wel een plus punt dat het wel een wit boeket was. Bij een van de concurrenten bestelde ik iets in het wit. Werd dag te laat bezorgd in het oranje. Dus daar geef ik jullie de sterren voor. Jullie leveren snel en correct.

• Boeket

Helaas het geld niet waard

Ik kreeg een foto van het geleverde boeket van de persoon die het ontvangen had. Was beslist niet de €34 waard die ik ervoor betaald heb. Baal daar enorm van. Dat heb je als je het laat versturen. Dan moet je er maar op vertrouwen.

Ruimvoldoende

Ik wilde n boeket naar n persoon in n ziekenhuis sturen, via de website. Ik kon kiezen tussen persoon of zakelijk. Beetje gek want persoon klopte natuurlijk t beste en zakelijk associeer ik als n bedrijf die iets voor,akenrelatiesbedteld of zo maar via zakelijk kon ik beter het ziekenhuis aangeven met afdeling , heb kamernummer er zelf bijgezet. Misschien handig voor instellingen zoals ziekenhuis er nog n regelbij tevoegen, komt vast vaker voor en voorkomt onzekerheid of het goed aankomt. Maar bloemen kwamen goed aan.

Prachtig mooie bos bloemen

Mooie bos door lokale bloemist bezorgd

prima verzorgd

Op ijd en keurig verzorgd

Mooi boeket

Mooi boeketje. Samen met kosten voor aflevering wel aan de prijzige kant.

• Boeket

Na bestelling dezelfde dag nog een prachtig boeket afgeleverd elders in Nederland. Hulde!!

Goed werkende website. Alleen een blanco kaartje is niet/lastig te vinden. Prachtig boeket de zelfde dag nog geleverd.

• Boeket

Super, niets teveel beloofd.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij fleurop bloemen liet bezorgen. Het was een mooie bos bloemen en de verzorging liet niets te wensen over. Heel veel dank hiervoor. Ik was vooraf een beetje huiverig omdat de bloemen voor mijn nichtje was in Antwerpen die 40 werd. Een foto had ik niet gehad , wel een berichtje voor de mooie bloemen.

• Boeket

Snel geleverd en de ontvanger vond het een prachtig boeket!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooi verzorgd boeket.

• Boeket

Niets dan lof over service en kwaliteit bloemstu

Voor mijn gevoel was ik wat aan de late kant om op zaterdagmiddag het bloemstuk te bestellen voor de begrafenis van mijn lieve zus. Het zou de volgende maandag moeten worden bezorgd voor het condoleancebezoek. Op maandag nagevraagd of de bestelling was ontvangen. Ik werd zeer netjes geholpen, bloemist werd gebeld en alles was in orde. In de middag nog een e-mail ontvangen dat het bloemstuk was bezorgd.

Prima bezorging

Goedemorgen, mijn boeket is dezelfde dag bezorgd, zoals de bedoeling was, dus dank daarvoor. Alleen blijkt het dat ze niet thuis is deze dagen en dat de bos bloemen door iemand anders zijn aangenomen. Wellicht is het ook handig om de afzender te laten weten door wie de bloemen zijn aangenomen.

• Boeket N.v.t.

Een top ervaring

Ik had een groot boeket besteld om te bezorgen bij familie in Duitsland maar die waren niet thuis en hebben jullie een kaartje door de brievenbus gedaan met de tekst dat zijzelf contact met jullie op moeten nemen dat vind ik een hele goede service. Dus als het weer nodig is bestel ik weer bloemen bij Fleurop.

Super tevreden!

Mooi boeket besteld en zoals beloofd dezelfde dag bij de ontvanger bezorgd. Top service!

Super boeketten!

Mijn familie en vrienden zijn altijd blij met de mooie boeketten van Fleurop!

prachtige bloemen

alles top

Beetje teleurstellend

De geleverde bloemen leken compleet niet op de bestelde bloemen. Niet bijzonder, maar het zag er uit als een benzinepomp boeket. Daarnaast was de bezorging laat. Net of ze de bloemen, die over waren van de dag in het boeket hadden gestopt. Je bestelt niet voor niets een bepaald model boeket. Het zou leuk zijn als het geleverde boeket daar dan ook op zou lijken.

• Boeket

Gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Super snelle levering

Bestelling was binnen 2 uur ongeveer geleverd

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire