Bestelling was binnen 2 uur ongeveer geleverd
Geweldig, super mooi bos bloemen en zeer snel
De website is duidelijk. Boeket was erg mooi en goed en snel afgeleverd. Ik ben daar blijven mee.
Rond 12.00 besteld en om 15.00 was het mooie boeket al geleverd. Topservice
Echt alles ging uitstekend, van bestellen tot leveren.
Afspraken worden niet nagekomen. Geen aanrader
Voor €50 een bos besteld, maar t leek meer op een tankstation bosje van €20. Prijs kwaliteit is goud kopen en brons krijgen.
Zondags besteld en dag erna geleverd top
Het boeket wat ik had besteld was precies zoals op de website stond. De ontvanger was heel blij.
Biedermeijer en bouquet voor het overlijden van mijn broer zagen er geweldig uit. Vond het wel spannend om het online te bestellen want voor een overleden persoon kan je niet in de herhaling
Helaas een dag te laat bezorgd. Weliswaar een extraatje gekregen met de bloemen maar had liever een tijdige bezorging
Beste A.J. Slor, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent. We hebben je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Met vriendelijk groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik had een veelkleurig, vrolijk boeket besteld. Echter er is een boeket bezorgd dat alleen uit rode tulpen bestond en enkele eucalytustakjes. Ik heb daar gisteren al over gecorrespondeerd maar ik heb daarop nog geen reactie ontvangen.
Zeer fraai boeket waar de ontvangster erg blij mee was.
Makkelijke site, alles simpel en duidelijk. Voor een ieder wat wils. Kind kan de was doen.
het is een makkelijk toegankelijke site,met veel mogelijkheden wat je wilt bestellen.je krijgt ook netjes een bevestiging.zijn prachtige bloemen.top!!!!!
Mooie boeketten, snelle service en ruimte voor opmerkingen omtrent de bezorging. Helemaal goed!
Ik vond het boeket ietsje tegenvallen, op de foto leek het boeket mooier
Duidelijke site & gemakkelijk ...veel keus Leuk ook de mogelijkheden om flesje of iets anders lekkers toe te voegen Kortom een boeket waar je echt van OP FLEURT !!
Zeer snelle service, zelfde dag binnen 2 uur bezorgd in Italie. Het boeket was echter wel iets aan de kleine kant m.b.t. het betaalde bedrag.
Was een kostbaar boeket. €69. Werd pas om 16:45 uur bezorgd. De lol was er toen wel af. Doe dit nooit meer.
boeket besteld voor adres in Italië, en betaald. Bericht volgende dag van Fleurop : 'te moeilijk' maar u krijgt wel uw geld terug
Helaas hoorde ik van de ontvanger dat mijn gekochte kaart ee niet bij zat. Via via heeft ze ontdekt dat de bloemen van mij afkomstig is. Erg jammer. Met vriendelijke groet Jessica Bos
Beste Jessica Bos, Wat vervelend dat het boeket zonder tekstkaartje is geleverd, dit is zeker niet de bedoeling. Fijn dat je akkoord gaat met de geboden oplossing. Met fleurige groet, Team Fleurop
de bloemen zijn nooit bezorgd en ik krijg maar geen reactie van jullie servicecenter echt schandalig. we betalen een hoop om een bouquet te versturen dan mag je ook verwachten dat het goed bezorgd wordt`!
Beste Karin Wenger Laurens, Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Top geregeld topitop.
Een mooie bos bloemen laten bezorgen in de U.S.A. Hebben een mooie foto ontvangen en komt overeen met wat de site aanbied. Helemaal naar wens verlopen!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire