Dit is voor mij de 1ste keer, dat ik bloemen laat bezorgen door Fleurop. En dan ook meteen naar het uiterste JOURE. Heb later gebeld met degene waar de bloemen bezorgd zijn. Ze vond het boeket geweldig , en dan ook nog een glazen vaas erbij. Ik vind dit super , dus mocht ik weer wat moeten sturen dan weet ik wel. Top zo! Kan helaas geen foto tonen, want die bloemen heb ik zelf niet, en Mevr is te oud om zoiets te moeten doen.
Ben blij dat ik voor Fleurop heb gekozen. Keurig afgeleverd en er is een prachtig boeket van gemaakt. Top! Groet Maria
het is fijn om op deze manier snel en redelijk eenvoudig iemand blij te maken met een mooi boeket.
Mooi bloemen, maar was wel teleurgesteld in het formaat. Ik had de grootste boeket gekozen van 50 euro en kreeg naar mijn mening niet waar voor mijn geld. Het waren 13 gekleurde rozen met wat groene opvulling. Mooie rozen, dat wel. Maar ik zal het niet nogmaals bestellen.
Ik had een iets meer spectaculaire bos bloemen verwacht voor die best wel forse prijs
Beste Jan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een prachtig boeket hebben we bezorgd. Mocht je een klacht hebben over de bezorgde bloemengroet raad ik je aan binnen de zeven dagen vaas garantie een mail te sturen naar [email protected] voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen. Over het het bezorgmoment, in verband met de drukte bij de bloemist is het na de middag bezorgd, op de door jou gewenste bezorgdatum. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Keuze uit een ruim assortiment, overzichtelijke website. Leuke kaartjes voor een persoonlijke boodschap. Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk dat de ontvanger er heel erg blij mee was!
Beste Bert, Dank je wel voor je beoordeling. We zijn het helemaal met je eens, we hebben een ruim assortiment! En die tekst kaartjes maken het boeket nog persoonlijker voor de ontvanger. Wat fijn dat de ontvanger er heel erg blij mee was! Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Ondanks dat ik beetje teleurgesteld was dat het boeket laat bezorgd was toch hele goede service dank je wel
Het bijbehorende kaartje had ik niet ondertekend, zodat de begunstigde niet wist wie de afzender was. Het was goed geweest als daarover even gebeld was.
De jarige was zeer verrast!
op tijd geleverd en een mooie bos
Ik had vroeg in de morgen bloemen besteld om op de zelfde dag nog te leveren(voor mijn vrouw;), ik kreeg gelijk een bevestiging met alle informatie en het werd 11 uur al gebracht, prachtige bos met een zelf ontworpen kaart. Zeer tevreden
Levering was prima. De service ook. Maar uiteindelijk blijft het toch een beetje ridicuul wat je uiteindelijk ontvangt voor bijna 50 euro.
Boeket besteld bij Fleurop, maar is nooit bij de geadresseerde aangekomen. Zou bij buren zijn, goed mee bevriend, maar die weten van niets.
Hi Nico, Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling niet naar wens is uitgevoerd. De bloemist gaat de ontvangster bellen om er zeker van te zijn dat zij thuis is om zelf het boeket in ontvangst te kunnen nemen. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Maar dat zal wel door 14-02-2022 komen. Dan lijken alle bloemen goud waard. Had wel een fatsoenlijk boeket verwacht, in het vervolg 14-02 maar geen bloemen meer.
het door mij bestelde boeket is mooi en netjes op tijd afgeleverd.
Heb alles al gezegd
Ik raad ieder aan om te bestellen het is netjes en op tijd bezorgd Het boeket zag er fris uit ze hebben een foto nlaten zien
Beste Ria, Dank je wel voor je beoordeling. Wat lief dat je iedereen aanraadt te bestellen bij ons! En wat fijn om te lezen dat het boeket op tijd bezorgd was en er fris uitzag, daar zorgen onze bloemisten wel voor! Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Gemakkelijk te bestellen en verder geen zorgen, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
Duidelijke website, mooi vol boeket
Beste Pauline, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het een duidelijke website vond. En wat fijn dat onze bloemisten een mooi, vol boeket bezorgd hebben! We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Snelle Service en echt dezelfde dag oh bezorgd.
De bloemen werden op tijd bezorgd. De ernstig zieke ontvanger werd blij van het mooie boeket!
Ik heb een boeket naar een jarige vriendin gestuurd en de foto, die ik ontvangen heb, maakte me niet erg vrolijk. Voor een “middel boeket” vond ik het een iele bos. Een mail naar de klantenservice gestuurd, maar daar nog geen antwoord op ontvangen. De week ervoor had ik zelf een ”middel boeket” ontvangen en dat was een prachtig mooi vol boeket. Dus wel teleurgesteld.
Hoi Ankie, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. Mijn collega heeft je mail in behandeling genomen en je een reactie gegeven. Wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Zaterdag zijn de bloemen geleverd het was wel een mooie bos, maar maandag hingen ze al verlept over de vaas heen. Terwijl ze niet in een te warm of koude omgeving staan.
Beste Wouter, Wat vervelend dat dit is gebeurd. Goed dat je dit hebt laten weten! Bedankt voor de fijne e-mailwisseling. Wij zijn je graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Fleurop
Een kleurrijk bos besteld, maar een vreemde en beperkte kleurencombi ontvangen (lila,blauw en rood).
Hi Anneriek, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling niet naar wens is uitgevoerd. Wij hebben een mail naar je gestuurd om dit met je te kunnen oplossen. Kun je ons hier een reactie opgeven? Fleurige groet, Fleurop Team
Het boeket is echt prachtig! Ik had per ongeluk een groot boeket in plaats van een middel boeket besteld, maar dat ga ik vanaf nu altijd doen. Het is echt heel mooi! En de service was helemaal prima. Het boeket werd lekker op tijd bezorgd door een vriendelijke vrouw, die mijn moeder ook nog eens feliciteerde met haar trouwdag (daar waren de bloemen voor). Helemaal top!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire