Op tijd en mooie boeketten! Bestellen van meerdere boeketten tegelijk naar verschillende adressen zou fijn zijn.
Bestelling was makkelijk te doen via internet, veel keuze mogelijkheden qua boeketten en prijzen.
Bloemen gemakkelijk besteld en snel bezorgd. Top!
top
Altijd mooie boeketten die een grote verrassing zijn voor de ontvangers.
Je kunt gewoon vertrouwen op Fleurop! Fijn en mooie producten. Wederom dank voor de snelle service !
Ik moest bloemen sturen naar een ziekenhuis in Australië. Het lukt niet de zelfde dag, door de tijdsverschil, maar ze hebben gebeld om te vragen of het later kon, en geleverd. Ik vond de formulier bij kopen een beetje lastig. Was niet helemaal duidelijk waar ik de ziekenhuis adres moest invullen. Dat zou beter kunnen. Maar het kwam allemaal goed.
Vanuit Frankrijk heb ik bloemen besteld te bezorgen in Miami, Fl, USA. En het resultaat was wat ik besteld had en het bezorgde de ontvanger een stralend gevoel!
Beste Lisette, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat er bezorgd is wat je besteld had, dat maakt de afstand weer een "beetje kleiner". En wat leuk dat de ontvanger een stralend gevoel kreeg van een boeket bezorgd door Fleurop! We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Heldere site met ruime mogelijkheden om een mooie bos bloemen te laten bezorgen . Goede verhouding prijs/kwaliteit; een aanrader.
Zeer positief en duidelijke uitleg
Bestelgemak en kwaliteit gaan hand in hand bij deze Fleurop service.
Mooi boeket
Fijn dat je kunt bestellen voor de volgende dag. Mooie website en mooie bloemen. Bezorgkosten vond ik relatief hoog. Communicatie (bevestiging e.d.) goed
Boeket 9 uur besteld en 10 uur bij vrienden bezorgd !
Snelle service binnen een uur was het boeket bezorgd!
Het boeket was zo mooi dat de partner van mijn vriendin niet blij was want nu verwacht zij nog mooiere boeketten van hem! :-)
Veel verschillende boeketten voor een goeie prijs. Voor elk wat wils Snelle levering en mooi verpakt
Boeket zou 19 februari bezorgd moeten worden maar werd al de 17e bezorgd.
Het boeket is erg mooi en heeft dagenlang er prachtig bijgestaan. Maar de bijbestelde 'kaart' was niets meer dan een geprint en dubbelgevouwen A4-tje, waar de inktlijnen zicjtbaar op waren, wat de kosten ervoor wel erg duur maken. Tevens kon ik nergens info vinden over de bezorgtijd van het boeket, en kreeg ik ook geen (email)melding dat deze uiteindelijk bij de supermarkt bezorgd is. Wel een kaartje in de bus, maar in deze tijd kan dit toch wel handiger..
Hi Gijs, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor het ongemak. Graag hadden wij dit eerder geweten om dit voor je te kunnen oplossen. Fleurige groet
Prachtige bloemen en zeer vlot bezorgd. Dik tevreden dus.
Om 12 uur ‘s middags via de website een grote bos mooie bloemen besteld (https://www.fleurop.nl/artikel/bloemen/kroonjuweel-l/) met een gepersonaliseerde foto kaart. De bloemen werden dezelfde dag al rond 15:00u bezorgd. Boven verwachting snel! De ontvanger vond de bloemen erg mooi en had nog nooit zo’n grote bos bloemen ontvangen.
Binnen een paar uur een prachtige bos bij de persoon geleverd
Moeilijk kiezen van een klein plaatje. Alle bossen leken bijna hetzelfde. Achteraf is het een prachtige bos en ze was blij verrast. Maar zelf had ik beter willen kunnen zien waar ik uit kies. Kan ook aan mij liggen hoor.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire