Prachtige bos bloemen

Prachtige bos bloemen afgeleverd, iemand erg blij mee kunnen maken. Makkelijke site om te bestellen en een vlotte levering.

Goede service en kwaliteit

Soepele verwerking en levering van het bestelde produkt.

• Boeket

Prachtig boeket maar het kaartje zat er niet bij

De bloemen van de seizoensverrassing zagen er prachtig uit, helaas werd het kaartje er niet bij geleverd.

Geweldig!

Naast het prachtige boeket is ook de communicatie niet minder prachtig!

Geweldige uitvoering vande opdracht

Verzorgd zoals besteld, niets op aan te merken

• Boeket

Goede communicatie via de mail en als er omheen oogkeuring geregeld.

Werd goed via de mail op de hoogte gehouden. En een prachtige boeket op tijd afgeleverd bij mijn moeder.

Teleurgesteld

Boeket wat ik heb besteld is t.w.v 25,95 inclusief verzendkosten. En dan ontvang je een superklein boeket, wat zeker niet overeen komt met de foto! De inhoud is totaal anders. Eerste keer wat besteld bij fleurop, zal ook de laatste keer zijn…

• Boeket

Ik had de bos bloemen voor mezelf besteld. Het is een prachtige compositie van tulpen geworden. Deze bloemen staan voorlopig nog wel even, ze waren super vers ! De bos werd keurig op de aangegeven tijd in alle vriendelijkheid bezorgd !

Super snelle levering

Ditmaal; zeer teleurgesteld.

Door mij is een rouwboeket besteld. Op de site staat, dat wanneer het bezorgadres een rouwcentrum is, het boeket liggend wordt gebonden. Dat was ook precies mijn bedoeling. Helaas is erin het rouwcentrum een gewoon gebonden boeket bezorgd, met als klap op de vuurpijl een zakje Crysal eraan geplakt, zodat de ontvanger er nog lang van zou kunnen genieten. Ik vind dit zeer onnadenkend. Helaas is het niet meer goed te maken.

• Boeket

Geen bericht bij niet bezorgen

Slechte service Had de 18 moeten worden geleverd Da de storm was niet afgebeld of een bericht dat ze op een andere dag komen Heel jammer dit Nu bezig om mijn geld terug te bekomen

• Boeket

Boeket leek totaal niet op bestelde en geen reactie op klacht hierover

Jet boeket leek niet eens op het door ons, vanaf uw website bestelde, boeket 'bloemenweelde (middelgroot voor €32,95)? Ik ervaar het in ieder geval als iets wat ik totaal niet besteld heb. Op uw website staat een fris gekleurde licht boeket. Wat bezorgd is, is echt iets heel anders. Raar toch? Wij wachten ook nog steeds op een reactie van de klantenservice op de klacht hierover.

mooi boeket

bestellen was beetje lastig vanwege de aflever locatie maar verder goed verlopen na prettig contact met de klantenservice

Onder de indruk

Rond 12 uur besteld en rond 15.30 vol tevredenheid geleverd. Enorm blij mee. Ik heb de bos zelf niet gezien. Over de kwaliteit kan ik ook nog niks zeggen. Maar de service rondom leveren is indrukwekkend!

• Boeket N.v.t.

Positief en negatief

Positief: handig vanuit huis bestellen. Site is gebruikersvriendelijk. Negatief: het bestelde boeket is mooi, maar de keuze van de bloemen is niet mij keuze. Ik vond er erg dure bloemensoorten inzitten, waar ik niet van houd en daarvoor in plaats had ik bijvoorbeeld rozen gekozen.

Is prima.

Ontvanger is ook heel tevreden met het prachtige voorjaarsboeket.

• Boeket

Bezorging door de lokale bloemenwinkel

Keurige, tijdige en nette bezorging door de lokale bloemenwinkel. Chapeau!

Makkelijk te regelen

Prima te regelen, het zou wel fijn zijn als op de eerste pagina al duidelijk is wat de verzendkosten zijn. Misschien heb ik dat gemist, maar ik zag het pas bij de stap overzicht factuur.

Zeer tevreden.

Boeket zag er inderdaad zo uit als ik via de site had besteld. Dat is erg fijn.

Valentijnsverassing verpest!

Ze kwamen er te laat achter dat ze bij een zakelijk adres het valentijnsboeket af moesten leveren. De zaak was al gesloten en toen hebben ze de ontvanger (mijn vrouw) gebeld of ze het die dag erna konden afleveren. Ik zat bij haar op de bank en toen was de hele verassing in 1 gesprek weg.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Nauwelijks een boeket te noemen. Met de smoes van dure bloemen ivm Valentijn.

Ik ben erg teleurgesteld in de bloemist in Apeldoorn die het flut-bloemetje bezorgde. Never again!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Teleurstellend

Ik had online een bosje bloemen besteld voor mijn schoonzus omdat ze ziek was, dit zou de volgende dag bezorgd worden. Dit is helaas niet gebeurd. Toen ik hier een weekje later achter kwam gelijk telefonisch contact opgenomen ze hebben toen alsnog het bosje bloemen en chocolaatjes bezorgd als excuses.

Het boeket viel tegen

Het was flets en weinig fantasierijk. Pijnlijk was dat de jarige van iemand anders even later een soortgelijke bos kreeg, ook van een bloemist uit Breda. Maar dan voor de helft van de prijs. En veeeeel mooier fleuriger etc.

Niet onder de indruk

Bezorging bij buren ipv nieuwe afspraak. Bloemen zijn nu drie dagen later aangekomen (ontvangers weekend weg)

Super snel geleverd!

Een bos bloemen besteld voor een collega in een revalidatietraject; dezelfde dag ontvingen we een appje om te bedanken en waren de bloemen dus al geleverd. Super service!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire