De bloemen werden netjes geleverd. prachtige bloemen. Dank jullie wel.
top bloemen en op tijd geleverd. een tevreden klant
Werd keurig op tijd geleverd. En uiteraard het boeket was ook enorm mooi.
Beste William, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het op tijd geleverd werd en het uiteraard ook enorm mooi was. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
de dezelfde dag nog bezorgd! goede srevice!
Bestellen gaat makkelijk. Bezorging op tijd en het stuk ziet er goed uit
Beste B. de Bruijn, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijk vond om te bestellen. En wat fijn om te lezen dat we op tijd bezorgd hebben en dat het stuk er goed uitzag! We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Heel tevreden!
Beste Harmen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat we een prachtig boeket hebben bezorgd en dat je heel tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Goede bereikbaarheid van het bedrijf en prettig contact
De klantenservice was zeer hulpvaardig! Helaas leek het bezorgde boeket op geen enkele manier op het plaatje. Maar mijn vriendin was er heel erg blij mee en daar draaide het tenslotte om.
zelfde dag nog bezorgd is geweldig, helaas kan je niet zien hoe het bos bloemen er in het echt uitziet. dat zou wel heel fijn zijn.
Er is veel keus in boeketten en kaarten. Helaas zijn de prijzen wel stevig (maar is bij andere bloembezorg services niet anders).
Goede service. Voldoende keuze uit aanbod.
Beste Marianne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je de service goed vond. Wat een keuze hebben we he met ons aanbod :-)?! En het leuke is, dat verandert steeds ;-). Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Op internet sterkte kaartje uitgezocht en niet gekregen. Het was een kaartje met gefeliciteerd met je verjaardag. Dit was niet fijn omdat het een overlijden was
Hoi Henk, Wij snappen dat dit uiteraard heel vervelend is. We begrijpen dat je al contact hebt gehad met de bloemist. We hebben je een mail met uitleg gestuurd. Met vriendelijke groet. Team Fleurop
tot dusver is het boeket niet geleverd
Hi Mirjan, Bedankt voor je beoordeling. Zoals afgesproken is het boeket gisteren alsnog aangeboden bij de ontvanger. Fleurige groet.
Goed en snel geregeld
Goede keus en bestellen was eenvoudig. Boeket is tijdig geleverd.
de ervaring was zoals die hoort te zijn; gewoon perfect
Zoals altijd goed!
conform bestelling goed en adequaat uitgevoerd.
Mooi gevarieerd boeket, vers ook en op tijd geleverd. Ook de ontvanger was er erg blij mee. :-)
Leuk dat er ook chocolade was bijgevoegd.
Veel keuze. Goede service!!
Prachtig boeket, mooie verse bloemen en op tijd geleverd. Fleurop Interflora Ned doet wat het beloofd. Jullie hebben er een nieuwe klant bij! Top!
Nu, eerlijk gezegd was dit de eerste keer dat ik via Fleurop een boeket liet bezorgen via mijn telefoon! En dat ging o zo mooi en super snel! Kreeg dezelfde dag nog een leuke opsteker dat het bezorgd was en deze familie was zo verrast en blij! Dus de driehoeksverhouding is weer rond! Jullie als Fleurop blij ....de familie blij en ikzelf blij. Zal zeker niet bij deze ene keer blijven. Vriendelijke groet van Jannet Rook
Makkelijk om de bestelling online te doen. Prachtig boeket en supersnel bezorgd!
Beste Anja, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijk vond om de bestelling te doen op de website. En dat er snel een prachtig boeket bezorgd is. Graag zien we je een volgende keer weer! Groetjes team Fleurop
Ik gebruik Fleurop vaker en mijn ervaringen zijn goed.
Beste Rudi, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vaker gebruik van ons maakt. En dat je ervaringen goed zijn. Graag zien we je een volgende keer weer! Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire