Echt helemaal top, extra service.

Ik had een rouwboeket besteld na 2 uur. In principe is het dan pas mogelijk de volgende dag het te laten bezorgen. Ik was dezelfde dag nog opgebeld met de vraag of ik het misschien nog dezelfde dag wilde laten bezorgen omdat dit mogelijk was. Geen extra kosten. Uiteindelijk was dit niet nodig, maar ik was heel blij met het gebaar en de extra moeite. Dank jullie.

• Boeket

snel geleverd en makkelijk te bestellen .

Kwaliteit, bezorging goed

Kwaliteit en bezorging conform verwachting!

• Boeket

betrouwbaar en goede kwaliteit staat voorop!

Altijd mooie bloemen en betrouwbaar in de bezorging.

heel erg goed

makkelijk te bestellen, keurig op tijd bezorgt en ziet heel goed uit.

Gemakkelijk en snel

Bosje bloemen besteld voor iemand. Werd dezelfde dag nog bezorgd alles was goed geregeld en de bloemen waren erg mooi volgens de ontvanger.

Snelle service!

• Boeket

Prachtig boeket precies op de juiste tijd geleverd!

Het is heel fijn om bloemen te sturen als iemand het nodig heeft en je zelf te ver weg bent. Het was een hart onder de riem, precies op het juiste moment. En: ook nog eens echt heel mooi volgens de reactie.

• Boeket

De mooiste manier om iemand even blij te maken.

Mijn vriendin heeft het even zwaar. Omdat we op 125 km afstand wonen en omdat zij veel moet rusten kan ik niet even bij haar langs om haar een steuntje in de rug te geven. Een mooie bos bloemen met een lief kaartje kan dat wel. Zo fijn om haar op deze wijze een glimlach te bezorgen.

Excellent!

Delivery on time with beautiful flowers, excellent!

• Boeket

Hoe fijn is het om iemand op afstand blij te maken met behulp van fleurop.

Met een kleine moeite optimaal resultaat.

Super boeket

Hele mooie bloemen, op de dag zelf bezorgd. Alleen jammer dat de bloemen niet in water geleverd werden, dit komt de kwaliteit en levensduur niet ten goede.

• Boeket

Een prachtig geschenk op een bijzondere dag

Zoals altijd waren de bloemen in werkelijkheid nog mooier dan op de site. De prachtige bos was een mooi geschenk op een bijzondere dag, de trouwdag van mijn ouders.

• Boeket

Prachtige bos bloemen ontvangen.

Mijn schoonmoeder heeft op haar verjaardag een prachtige bos bloemen ontvangen gemaakt door de lokale bloemist.

Te vroeg bezorgd

De bos bloemen was mooi maar werd 4 dagen te vroeg bezorgd

• Boeket

Gemakkelijk, snel en prachtig boeket

Fijn dat het zo snel en goed geleverd is. Blije schoondochter

Mooie bos snel geleverd.

Mooi boeket

Mijn.moeder was blij verrast met het prachtige boeket op haar verjaardag.

Mooie bloemen, snelle levering

In de ochtend besteld en ‘s middags netjes geleverd, zoals op de afbeelding stond.

Goede snelle levering

Mooi boeket

Ik ben redelijk tevreden

Zeer snel geleverd, anderhalf uur na bestelling! De uitvoering voor een groot seizoensboeket vind ik wat magertjes, maar dat kan aan mij liggen.

Tegenvaller

Beste, Normaliter zijn de geleverde bloemen altijd top! Ik bestel dan ook met terugkerende regelmaat. Echter, en zeker in het achterhoofd houdende dat de prijzen door Valentijnsdag exorbitant waren, hebben we nu het boeket al weg kunnen gooien (na 3,5 dag) Voor een boeket van bijna 100 Euro, vind ik dat echt schandalig. Het ordernummer is: 276856. Ik zie uw inhoudelijke reactie dan ook met interesse tegemoet. Met oprechte groet, Sander Momberg

Super service

Het enige wat ik te zeggen heb, is dat mijn boeket een dag te vroeg afgeleverd is, maar liever te vroeg dan te laat denk ik maar, en mn moeder was er zeker niet minder blij mee! :)

• Boeket

Schitterend bloemstuk, vers en vrolijk voor mijn zusje.

Had een mooi groot boeket besteld voor mijn zus. Hoorde plotseling dat haar kat het op “bloemen in een vaas” gemunt had ! Vaas en bloemen zouden zeker worden omgekieperd ! De dag vóór de bezorging heb ik gebeld met Fleurop en het probleem voorgelegd. Er werd direct contact opgenomen met de bloemist en in plaats van een boeket werd het een (zeer vers! ) bloemstuk ! Wat een geweldige service ! Veel dank daarvoor ! Ada

Op tijd bezorgd

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire