Ik had een rouwboeket besteld na 2 uur. In principe is het dan pas mogelijk de volgende dag het te laten bezorgen. Ik was dezelfde dag nog opgebeld met de vraag of ik het misschien nog dezelfde dag wilde laten bezorgen omdat dit mogelijk was. Geen extra kosten. Uiteindelijk was dit niet nodig, maar ik was heel blij met het gebaar en de extra moeite. Dank jullie.
snel geleverd en makkelijk te bestellen .
Beste Fred, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het snel geleverd was en dat je het makkelijk vond om te bestellen. Graag zien we je een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Kwaliteit en bezorging conform verwachting!
Altijd mooie bloemen en betrouwbaar in de bezorging.
Beste Karin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het altijd mooie bloemen vindt en betrouwbaar in de bezorging! Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
makkelijk te bestellen, keurig op tijd bezorgt en ziet heel goed uit.
Bosje bloemen besteld voor iemand. Werd dezelfde dag nog bezorgd alles was goed geregeld en de bloemen waren erg mooi volgens de ontvanger.
Snelle service!
Het is heel fijn om bloemen te sturen als iemand het nodig heeft en je zelf te ver weg bent. Het was een hart onder de riem, precies op het juiste moment. En: ook nog eens echt heel mooi volgens de reactie.
Mijn vriendin heeft het even zwaar. Omdat we op 125 km afstand wonen en omdat zij veel moet rusten kan ik niet even bij haar langs om haar een steuntje in de rug te geven. Een mooie bos bloemen met een lief kaartje kan dat wel. Zo fijn om haar op deze wijze een glimlach te bezorgen.
Beste Karlien, Dank je wel voor je beoordeling. Wat mooi om te lezen dat we op deze manier de afstand een stukje kleiner maken. En dat je op deze manier bij je vriendin kan zijn. Graag zien we je een volgende keer weer! Groetjes team Fleurop
Delivery on time with beautiful flowers, excellent!
Met een kleine moeite optimaal resultaat.
Hele mooie bloemen, op de dag zelf bezorgd. Alleen jammer dat de bloemen niet in water geleverd werden, dit komt de kwaliteit en levensduur niet ten goede.
Zoals altijd waren de bloemen in werkelijkheid nog mooier dan op de site. De prachtige bos was een mooi geschenk op een bijzondere dag, de trouwdag van mijn ouders.
Mijn schoonmoeder heeft op haar verjaardag een prachtige bos bloemen ontvangen gemaakt door de lokale bloemist.
De bos bloemen was mooi maar werd 4 dagen te vroeg bezorgd
Fijn dat het zo snel en goed geleverd is. Blije schoondochter
Mooie bos snel geleverd.
Mijn.moeder was blij verrast met het prachtige boeket op haar verjaardag.
Beste Corine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket is er bij je moeder bezorgd, daar zouden wij ook blij verrast door zijn;-). Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
In de ochtend besteld en ‘s middags netjes geleverd, zoals op de afbeelding stond.
Mooi boeket
Zeer snel geleverd, anderhalf uur na bestelling! De uitvoering voor een groot seizoensboeket vind ik wat magertjes, maar dat kan aan mij liggen.
Beste, Normaliter zijn de geleverde bloemen altijd top! Ik bestel dan ook met terugkerende regelmaat. Echter, en zeker in het achterhoofd houdende dat de prijzen door Valentijnsdag exorbitant waren, hebben we nu het boeket al weg kunnen gooien (na 3,5 dag) Voor een boeket van bijna 100 Euro, vind ik dat echt schandalig. Het ordernummer is: 276856. Ik zie uw inhoudelijke reactie dan ook met interesse tegemoet. Met oprechte groet, Sander Momberg
Het enige wat ik te zeggen heb, is dat mijn boeket een dag te vroeg afgeleverd is, maar liever te vroeg dan te laat denk ik maar, en mn moeder was er zeker niet minder blij mee! :)
Beste Anne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet een dag te vroeg bezorgd is, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Kun je daarover contact met ons opnemen op 0900 1501? Dan kunnen we contact opnemen met de bloemist die het bezorgd heeft, misschien hebben ze de bezorgdatum over het hoofd gezien. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Had een mooi groot boeket besteld voor mijn zus. Hoorde plotseling dat haar kat het op “bloemen in een vaas” gemunt had ! Vaas en bloemen zouden zeker worden omgekieperd ! De dag vóór de bezorging heb ik gebeld met Fleurop en het probleem voorgelegd. Er werd direct contact opgenomen met de bloemist en in plaats van een boeket werd het een (zeer vers! ) bloemstuk ! Wat een geweldige service ! Veel dank daarvoor ! Ada
Op tijd bezorgd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire