Bloemen niet gestuurd. Ziet er vanaf(zie onder))

Woensdag j.l 16 februari zou op de. Buitendijk nr.111 te Rotterdam bloemen bezorgd worden i.v.m. ziekte. Ondanks de opgegeven telefoonnummers en de aanwezigheid van een camera en aanwezigheid ter plekke zijn de bloemen niet bezorgd. Ook werd er géen briefje aangetroffen. Na contact zowel met Fleurop als de bloemist zouden de bloemen bezorgd worden op zaterdag 19 februari. NIET dus. U begrijpt dat de aardigheid van het sturen van bloemen NIET meer van toepassing is. Ik verzoek u dan ook het door mij betaalde bedrag per omgaande terug te storten.

• Boeket N.v.t.

kwaliteit boeket en bezorging onvoldoende

Helaas voldeed het boeket helemaal niet aan het voorbeeld op de website. Ik heb gekozen voor winter soft. Het geleverde boeket was grof met harde kleuren, rare combinatie van bloemen, grote amaryllissen. Totaal uit balans. De bezorging was haastig, in eerste instantie de bijbehorende chocolade vergeten. Tevens leek het erop alsof het boeket in de auto omgevallen was. Het zag er verfomfaaid uit. Jammer. Ik hoop dat u de leverancier van deze bloemen kunt informeren dat het boeket dat geleverd is onacceptabel was voor de prijs die ervoor betaald is.

• Boeket

Het is geleverd, maar niet op het gevraagde tijdstip

Had gevraagd om voor 12 uur te bezorgen. Werd helaas om 1230 bezorgd. Heel de ochtend gewacht dus was de verassing voor mijn vrouw der verjaardag geen verassing meer, want ik was inmiddels naar mijn werk. Had op zijn minst wel een telefoontje verwacht met "sorry het wordt later".

Prachtige bloemen

Snel bezorgd, prachtige bloemen. Aangegeven dat ontvanger allergisch is voor bepaalde bloem, deze zijn vervangen door een mooi alternatief. Dank daarvoor!

• Boeket

Ik was vergeten om mijn naam op het kaartje te zetten...ik werd hierover gebeld en doorverbonden...t

Een goeie ervaring...ik zou het sws aanbevelen !

• Boeket

Mooie bos en op tijd geleverd.

mooi boeket

op tijd bezorgd en mooi boeket

• Boeket

Heel mooi boeket maar beetje laat bezorgd

Het boeket werd rond 4 uur bezorgd, zou leuker zijn geweest als het in de ochtend werd bezorgd. Ook zou het fijn zijn geweest om een idee te hebben van het tijdstip van bezorgen. Het was echt een prachtig boeket, maar wel totaal anders dan wat ik had uitgekozen. Nu vond ik dat niet erg, maar het is wel een beetje vreemd.

• Boeket

Ik ben zeer tevreden met bloemstuk dat ik heb besteld voor een crematie. Ook het bestellen ging erg makkelijk.

hele slechte rozen

Ik heb voor meet dan 100 euro rozen besteld voor Valentijnsdag. De rozen waren echt van een belabberde kwaliteit. En ik weet hoe je rozen verzorgen moet, maar dit was echt heel slecht.

• Boeket

Klein boeket voor de betaalde prijs

Ik heb een medium boeket besteld voor ruim 25 euro + daarbij nog verzendkosten. Het boeket was veel kleiner dan op de foto op uw website.

• Boeket

Prachtig mooi boeket en netjes afgeleverd met bestelde kaartje.

Makkelijk bestelen en levering volgens mijn wensen. Keurig op tijd geleverd. Netjes verzorgd.

Kwaliteit en service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de service van fleurop en ben uiterst tevreden. Fijn om de mensen in mijn omgeving blij te maken met een groot of klein boeket in verschillende soorten, geuren en kleuren. Altijd goede kwaliteit en service. Fijn dat Fleurop bestaat.

Zoals afgesproken

De bloemen waren eenvoudig te bestellen en werden mooi op tijd afgeleverd

Goed geregeld

Prachtige orchideeën

Ik heb besteld voor een verjaardag in een andere stad en vandaag eindelijk de plant gezien. De plant is op tijd gebracht en ziet er verzorgd uit en zit in een mooie pot zoals gezien was op de website.

Geweldig mooi boeket

Goede orde ontvangen

Prima geregeld

Leuk om zo iets weg te geven,of te ontvangen!

groter boeket verwacht

Het service was prima, boeket geleverd op tijd met een mooie handgeschreven card. Had wel een groter boeket (mixed cut) verwacht voor 48 euro waard bloemen.

• Boeket

Altijd op tijd & altijd prachtige boeketten

Altijd goed!

• Boeket

Zoals gewoonlijk weer prima uitgevoerd. Goede kwaliteit bloemen. Aanrader.

Bezorging goed afgeleverd

ik bestelde een bos bloemen als cadeau voor iemand. De bezorging ging goed en mijn verrassing werd omschreven als "heel mooi".

Best wel ok

Best wel ok alleen erg late bezorging bloemen pas in de namiddag.

• Boeket

Prachtige bloemen bezorgd bij prachtige mensen

Wanneer je een bloemetje last bezorgen hoop je dat het een prachtig boeket is want je stuurt een boeket nooit naar zomaar iemand. De boeketten van fleurig zijn prachtig en voldoen volledig aan de verwachtingen. Of het nu bij trouw of rouw. Dank fleurop fijn dat jullie er zijn!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire