Top geregeld, ook als de ontvanger niet thuis is!

Veel keus en het geleverde boeket leek ook echt op hetgeen ik besteld had. Degene waar ik het boeket voor besteld had, was niet thuis, ik kreeg een keurig mailtje. Dat had ik niet verwacht. Heel tevreden dus!

Mooi boeket !

Er zijn mooie bloemen verstuurd . En zij waren netjes op tijd! Alleen een beetje duur in vergelijking met andere zaken.

niet fijn

ik had een boeket laten bezorgen met de mededeling niet bij de buren afleveren. en wat werd er gedaan toch bij de buren afgeleverd wat niet prettig was. maar ik geef fleurop nog een kans .

• Boeket

Oma van mijn pleegzoon zo blij gemaakt !

Wilde iets doen voor oma pleegzoon van ons Die doet alles voor haar kleinkind en wij vangen die op Belde in tranen om te bedanken

Prachtige bloemen

Mooi op tijd bezorgd

Prachtig boeket

Het boeket was prachtig, groot (zoals besteld), en de bloemen waren vers en gaaf. Ik had het vanuit het buitenland besteld, dus het was een beetje een gok, maar het was een goede ervaring!

Karig

Mooie bloemen....blijven mooi., maar vond het een karig boeket voor het formaat middel. Denk dat je groot moet bestellen voor een normaal bosje bloemen.

• Boeket

Kaartje er niet bij doen

Boeket was prima, alleen spijtig dat het kaartje word vergeten met de belangrijke boodschap erop.

Slecht

Heel erg slecht

• Boeket

Zo jammer, te laat bezorgd zonder excuus

Prachtige bloemen lieten we bezorgen via fleurop omdat op de site duidelijk stond, voor 14 uur besteld, vandaag nog bezorgd. Toen ik s avonds de ontvanger sprak was er helaas nog niks ontvangen. Van fleurop hoorde ik dat hij op een of andere onverklaarbare reden bij de bezorging van de volgende dag terecht was gekomen. Excuses of iets van een compensatie was hier wmb wel op zijn plaats geweest. Kan natuurlijk gebeuren maar zet dan niet zo duidelijk op je site dat je dezelfde dag kunt laten bezorgen. Voor deze prijs had dit wmb niet mogen gebeuren!

Teleurgesteld

Had een rood plukboeket besteld en kreeg een merendeels roze boeket bezorgd. Ben hierdoor best teleurgesteld in de winkel die dit boeket heeft samengesteld en bezorgd.

• Boeket

Superslim met de snelle en kwalitatief goede service.

Na een heel mooi bericht van vrienden aan de andere kant van het land om half twee, lukte het fleurop nog om dezelfde middag een prachtig boeket bij hen af te leveren. Zijn we echt heel blij mee. Zo konden we hen weten dat we enorm meeleefden en blij voor hen waren. En dat kwam zo ook helemaal bij hen over.

Een bloemetje op tijd!

Zoals zovele heb ik ook last van het "Oeps te laat" moment en of het nu gaat om een verjaardag of thuis uit het ziekenhuis. Met Fleurop is het echter steeds op tijd!

‘t Fleurt op met Fleurop

Veel boeketkeuzen en passende kaartjes ( ook met eigen ontwerp) Vlotte bezorging en terugkoppeling dat het boeket is afgeleverd. Dus heel tevreden!

• Boeket N.v.t.

Veel keuze van vertrouwde vakbloemisten

Mooie overzichtelijke website en bestelprocedure. Terugkoppeling na aflevering is erg prettig.

Weer uitstekend geregeld

Nadat het boeket bloemen was bezorgd, werd ik gebeld door de ontvanger ervan en bedankte ze me voor het prachtige boeket.

• Boeket

Bloemen zijn prachtig, medewerking mbt de bezorgtijd was super! Dank daarvoor.

Bloemen zijn mooi, toch vond ik de grootte van het boeket in verhouding tot de prijs tegenvallen, ik had voor middel gekozen. De kaart voor € 3,50 is een enorme flop. Veel te groot met verlate grote letters en hij kan niet eens blijven staan op de dressoirkast. Meer dan € 1,- is de kaart niet waard. De verwachting was een vorm van stevige ansichtkaart, mede doordat de hoeveelheid tekst redelijk beperkt is wat er op kon. Als ik nu de kaart zie met de mega grote letters, had er best heel veel meer tekst op gekund. Jammer, eerdere ervaringen met fleurop waren veel beter.

Super snelle levering!

Dacht bestel een bloemetje en ik zie wanneer het aankomt, maar na 4 uur al geleverd. Echt hele snelle service.

precies geleverd wat ik besteld had

precies geleverd wat ik besteld had

• Boeket

De naam doet zijn eer met deze prachtige bloemen!

Makkelijk te bestellen en voor 14:09 besteld; nog dezelfde dag aangeboden. En natuurlijk prachtige verse bloemen.

• Boeket

Prachtig boeket op de juiste plek

Na bestelling gelijk laten bezorgen, en mij ook gelijk laten weten waar boeket was afgegeven daar persoon in kwestie niet thuis was.

Service was goed

De service was goed, maar het boeket leek echt helemaal niet op wat ik besteld had. Het was wel mooi, maar niet de kleurige bos tulpen die ik gekozen had: "Vrolijke verrassing" En veel te veel groene takken

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen. Eenvoudig af te rekenen. Goede informatie over bezorging, ook als het afgeleverd is.

Mooi boeket en bezorging op de gewenste dag

Mooi boeket en bezorging op de gewenste dag

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire