Volgens ontvanger een prachtig boeket
Niet voor iedereen en niet voor alledag
Aangezien ik in het buitenland woon ben ik aangewezen op vetrouwd internet adressen om bestellingen te plaatsen. Fleurop Interflora is er een van die internet providers die de extra mile gaan.
Site is duidelijk. Zelf zou ik de bezorgkosten bij de prijs in doen. Nu komt er nog €7 bovenop, dat liet mij wel twijfelen
Keurig op tijd en prachtig boeket
Ik wilde mijn zus in het zonnetje zetten na het overlijden van onze moeder. Zij heeft haar zo goed verzorgd en na het overlijden ook zo veel zaken geregeld. Zij woont in Duitsland en ik al jaren in Nederland. Ik heb een mooie bos bloemen uitgezocht en deze is met kaartje met daarop mijn Nederlandse tekst dezelfde dag bezorgd. En mijn zus stuurde een WhatsApp met Foto. "So lieb, so schön". En daar deed ik het voor.
Je bestelt een kleurrijk boeket en men levert een rood boeket. Op de bevestiging die je krijgt staat niet eens de keur genoemd, zodat je het ook niet kunt controleren.
Goedemiddag, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent na ons telefoongesprek. Een fleurige groet, Team Fleurop
Mooi pakket met een leuke mix van bloemen!
de ontvangster was erg verrast en blij met het mooie boeket.
De site is gemakkelijk in gebruik. De boeketten staan vermeld met prijzen. Dat is duidelijk. Maar als je er één kiest, komen daar ook bezorgkosten bij. Ik zou het beter vinden als de prijzen bij de boeketten incl. bezorgkosten werden vermeld. Nu kom je op een later moment tijdens het bestellen voor een onaangename verrassing te staan. Ik vond het erg duur voor het boeket dat is geleverd. Bij een lokale bloemist ben je voor veel minder geld gesteld.
Beste Lennie, Bedankt voor je beoordeling. De vermelding van de bezorgkosten staan vermeld in het zelfde scherm als waar je een bedrag voor de bloemen kan kiezen. Dit zie je al in het begin van het bestelproces. Fleurige groet
Heel mooi en het resultaat voldeed aan de verwachtingen.
Het geleverde boeket werd door de bloemist persoonlijk bij mij ouders aan de deur gebracht en was precies volgens het bestelde plaatje. Veel bloemen, weinig "extra groene opvulling", dus prima kwaliteit/prijs verhouding
Voor valentijnsdag een boeket besteld. Deze kon niet geleverd worden omdat de bezorgen niet door de main hal kwam van het gebouw. Er is echter nooit aangebeld op de intercom die aan de buitenkant van het gebouw zit. Daarnaast waren er ook twee telefoonnummers op de bestelling achtergelaten, dus had wel verwacht dat er bij moeilijkheden met bezorging gebeld zou worden. Er is nadien ook geen notificatie geweest voor het niet kunnen bezorgen. Ben er zelf achteraan gegaan en uiteindelijk is het de dag erna wel geleverd op verzoek vanuit mijn kant.
Ik was vergeten iets te sturen voor de verjaardag van een vriendin.. op haar verjaardag zelf het boeket besteld en binnen 1,5uur hing er een boeket van haar favoriete lokale bloemist aan haar deur! Wat een top service
Snel, professioneel en een mooi bouquet
Makkelijk en snel geleverd!
Ik krijg niets dan lof voor de boeketten die ik via jullie her en der laat afleveren
Mijn vriendin heeft het erg moeilijk op dit moment. Ze woont op Schiermonnikoog ,maar om gezondheidsreden ,verblijft ze een tijdje in Leeuwarden. Hoog tijd voor mij ,om haar met een mooi boeket ,wat op te fleuren. Dit viel in goede aarde ,ze vindt het een prachtig boeket ,ze is er erg blij mee.
Fantastisch en een blije ontvanger
Via de website van Fleurop geboekt: eenvoudig om te doen. Ik was benieuwd of het boeket op tijd geleverd zou gaan worden en dat bleek inderdaad het geval. Binnen 24 uur geleverd in Jakarta! En ook nog een boeket wat overeenkwam met de bestelling. Erg mooi! De ontvanger was er blij mee.
De site is duidelijk je krijgt wat je ziet.
De mensen die de bloemen zouden ontvangen waren niet thuis. Fleurop,belt, overlegt.!!! De bloemen in mooie staat en het cadeautje ook. Ik ben zeer tevreden.
Prachtig boeket bezorgd op afgesproken tijd.
Ik heb een boeket besteld voor een vriendin en zij was vond het mooi. Het viel mij op dat het boeket dat zij had ontvangen er wel heel anders uitzag dan het boeket dat ik op de site had gekozen. Er zaten enorm veel distels in, die stonden niet op de foto. Ik had het boeket gekozen op de witte lelies en zachte uitstraling, maar het werkelijke boeket vond ik erg hard. Ik snap dat de inhoud qua bloemsoorten kan verschillen, maar vind wel dat de boodschap hetzelfde moet blijven.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire