Boeket matig ten opzichte van prijs

Het contact met de klantenservice en de chat was prima , klantvriendelijk, meedenkend ! Het geleverde boeket is matig en klein ten opzichte van de prijs en hoe het op de site van Fleurop wordt aangeboden . Veel geld voor weinig !

Super service

Na het plaatsen van mijn bestelling hoorde ik dat de persoon voor wie het boeket bestemd is, niet thuis zou zijn. Na contact te hebben gehad met Fleurop, wie de desbetreffende bloemist had gebeld, kreeg ik te horen dat de bezorger al onderweg is maar om zou draaien en 3 dagen later, wanneer de persoon wel thuis zou zijn, een nieuw boeket zou aanleveren. Geweldige service en de ontvanger was ontzettend blij met een mooi boeket. Aanrader!

• Boeket

Snel en te gekke bos bloemen

Laat op de dag besteld en meteen volgende dag al bezorgd. Ontvangers zeer te tevreden en ook blij met de mogelijkheid voor bezorging tijdelijk bij de buren omdat ze onverwacht niet thuis waren

• Boeket

Super site, leveren altijd op tijd!

Super site, leveren altijd op tijd!

• Boeket

Al een aantal keren boeketten besteld. Uitstekende service. Goede communicatie per mail. Mooie boeketten volgens de ontvangers.

Makkelijk en betrouwbaar

Het bestellen via de website was makkelijk, veel keuze en zo geregeld. Ik begreep van mijn collega dat zij het boeket 's middags al in ontvangst kon nemen. Ze was blij verrast!

• Boeket

Het bestellen van het boeket tot aan de bezorging aan toe was fantastisch georganiseerd. Mijn zus in Duitsland heeft haar schitterend boeket in goede orde ontvangen en was zeer tevreden over.

• Boeket

Na contact met klantenservice was het goed

Het bestellen gaat makkelijk. Alleen ze waren vergeten mij een bevestiging te sturen dat de bloemen bezorgd waren. Maar ik werd vriendelijk geholpen aan te de telefoon.

• Boeket

Goede service, mooie bloemen doet wat ze belooft.

Er was een probleem met het adres waar ik opgaf, ik had een bericht gestuurd en kreeg snel een vriendelijke reactie (achteraf bleek ik zelf een fout te hebben gemaakt). De bloemen werden op het afgesproken tijdstip bezorgd en de ontvanger was er heel blij mee!

De Bosbloemen is goed aangekomen

De ontvanger was er erg blij mee.

• Bezorging N.v.t.

perfect geregeld, zoals altijd

Al meermaals gebruik gemaakt van bezorging via de webshop of de fysieke winkel. Altijd een prachtig boeket of bloemstuk, perfect geregeld en bezorgd.

• Boeket

Zaten lelies in, terwijl expliciet gevraagd was dat niet te doen

Mooi boeket, op tijd geleverd. Had gevraagd om er geen lelies in te doen, en dat zat er wel in. Best teleurgesteld over.

Heel handig en gebruiksvriendelijk

Prima manier om iemand ver weg toch te kunnen verrassen en medeleven te tonen.

Mooi en snel

Assortiment is uitgebreid en de levering is correct en snel

• Boeket

moest geheim worden verstuurd, not

het blijkt dat het systeem het bezorgadres en huisnummer anders heeft doorgegeven dan op website is ingevuld. Ook was boeket van ruim 30 euro vrij karig. Ga weer naar lokale bloemenwinkel.

Geen waar voor je geld

Bezorging niets op aan te merken maar als je boeket ruim 30 € kost ex de bezorgkosten dan verwacht je een knap boeket ook al is het zo dat de bloemen duurder zijn tijdens Valentijnsdag. Rozen in boeket hingen al met 2 dagen slap etc. Boeket ligt deels in de groene bak, staan nog paar stelen.

Annoniem!!

Jullie vermelden telefoonnummers bij het boeket. Slecht zaak

Boeket is niet aangekomen

Weliswaar kwam van Fleurop een mailtje vooraf over beschikbaarheid waarop ik zeer soepel reageerde. Maar niks op Valentijn dag. Tot heden ook nog niet.

Het geld niet waard

Heb een bos bloemen gekocht van €100,00 Schrok toen ik zag wat het geworden was Een klein bosje met 17rozen die al begonnen met blaadjes te verliezen en te verkleuren. Heb deze 14 Gebr. Gekocht, maar zijn nu al klaar voor de vuilnisbak. Niet tevreden voel me opgelicht.

• Boeket

Snelle service, slechte kwaliteit kaart

Top dat heel snel geleverd kan worden. Kwaliteit bloemen is prima. Fleurop vraagt voor een persoonlijke kaart Eur 3,50 (vergelijkbaar met Greetz), alleen krijg je een slecht uitgeprinte kaart op een dun papiertje. Erg amateuristisch, dit doet echt afbreuk aan de totale ervaring en voor ons een reden om volgende keer ergens anders te bestellen.

Bloemen kwamen te laat. Pas om 2130 uur

Bloemen kwamen veel te laat. Pas om 21:30 uur. Toen ik zelf al thuis was. Weg verrassing voor mijn vrouw. Ik bestel nooit meer bij fleurop.

Veel betaald, klein bosje

Omdat ik met Valentijnsdag in het buitenland zat, heb ik een bos bloemen laten bezorgen bij mijn echtgenote. Hoewel zij erg blij was, schrok ik van de foto die ik ontvang. Voor het flinke bedrag dagboek had betaald, verwachtte ik een flinke bos. Dit was wel erg karig. Wellicht ligt het aan deze specifieke bloemist, wellicht zijn het vooral veel dure bloemen en daardoor minder in aantal. Volgende keer zal ik mijn wensen duidelijker omschrijven.

• Boeket

De boodschap op het meegestuurde kaartje was voor het belangrijkste deel eraf gevallen..

De bos bloemen was prima. Maar juist de boodschap op het meegestuurde kaartje is belangrijk. Deze was er voor een belangrijk deel afgevallen. Er is geen controle op gedaan en het jaartje is zo verstuurd. Bij nabellen krijg je een slap excuus over drukte. Bovendien zouden er 2 mails komen. 1 bevestiging opdracht, die kwam veel te laat. Pas nadat ik van de geadresseerde gehoord had dat de bos was bezorgd. En een 2e mail ter bevestiging dat het bezorgd was, deze heb ik nooit ontvangen.

• Boeket

De bos was absurd klein.

De bos kostte 40 euro ex verzendkosten en zag eruit als een bosje van 12,50. Na een klacht werd er een bosje tulpen gebracht als aanvulling, met de mededeling dat bloemen duur zijn en dat de bos groot genoeg was. Dit is de laatste keer dat ik via Fleurop bloemen laat bezorgen.

bos niet in verhouding met foto 150 euro bos

foto komt niet overeen met bos

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire