Bloemen besteld voor de verjaardag van mijn partner op 19 februari. Wij wonen in een appartementencomplex op #155. ‘s Middags rond een uur of drie ging de toegangsbel van het complex en dus hebben we netjes de deur geopend via de intercom; echter na een kwartier wachten geen bloemen. Een uur later ontving ik een mailtje dat de bloemen bezorgd waren op #154. Probleem: dit nummer bestaat niet. Echter, in de brievenbus lag een briefje dat de bloemen op #153 bezorgd waren. Wij aangebeld bij de buurvrouw. Echter, zij wist nergens van. ‘s Avonds rond zes uur was het mysterie opgelost: een voor mij onbekende vrouw belde aan met de bloemen. Zij woont echter twee straten verder op #155… Dus, een zeer tegenvallende en frustrerende bezorging van een overigens prachtig boeket.
Ik had bloemen besteld voor een collega die in het ziekenhuis lag. Bleek ze al de volgende dag naar huis te zijn gegaan. Nam de bloemist de moeite om naar haar thuis te rijden om ze daar alsnog afstemmen leveren. In 1 woord : TOP
Zie boven vermeld.
Ik heb het boeket niet zelf gezien maar vond de gekozen soorten niet erg gelukkig. Helaas is het boeket ongelukkig in de vaas gezet door de ontvanger waardoor de samenhang verdwenen is. Al met al ben ik als "kenner" niet enthousiast.
Beste Jan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met de bezorgde bloemengroet. Een klacht vernemen we graag per mail met toegevoegde foto's waar het bezorgde boeket goed op zichtbaar is (boven- en zijkant) binnen de zeven - dagen vaas garantie. Die kun je sturen naar [email protected]. Graag tot een volgende keer! Groetjes team Fleurop
Een redelijk boeket, voor wel hoge prijs
Voor mijn Valentijn een groot boeket besteld ,en dat is me een top boeket geworden dik en dik tevreden .foto is van 22-02 dus het staat al 9 dagen super.
Goed!!
Goedemorgen, Ik doe graag van U bloemen kopen.... Het grote kerst stuk was buiten neer gezet en verleden week was het Valentijns boeket (je) bij buren gelaten zonder de juiste persoon te laten weten. En...ik moet zeggen dat het boeket er heel mager uit zag voor het geld dat ik uitgeef verwacht ik meer!! Heel erg jammer en geloof dat ik moet rondkijken naar een andere zaak die bloemen kan bezorgen?!
Beste Trudy, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de manier waarop je boeket is geleverd. Ik heb je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Groetjes, Lindy Fleurop
Bloemen besteld met een vaas zodat de ontvanger niets hoeft te doen met het boeket. Bloemen werden geleverd zonder vaas. Ik kreeg geen reactie op een email naar klantenservice. Chat met fleurop heeft ook nog geen oplossing geleverd.
Beste Frank Wolfs, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben direct contact opgenomen met onze bloemist. De vaas is over het hoofd gezien. Het naleveren was niet meer gewenst. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland bv
MAKKELIJK
Goede ervaring mee
Goed geregeld. Mooie frisse bloemen. De mensen die de bloemen ontvangen hebben geven ook aan dat het een prachtig boeket is.
Okay
op tijd bezorgt, een goede kwaliteit
The recipient was delighted with the bouquet, she sent me a photograph of it and it was just what I wanted. The service was very satisfactory. Thank you.
Makkelijk bestellen en goed verzorgt afgegeven bij de jarige.
Ruim vijf dagen voor Valentijnsdag een flink boeket met een fles en chocolade besteld. Op dag zelf nog contact gehad met klantenservice omdat er nog niet geleverd was en dat werd afgedaan met dat het druk was. De leverende bloemist die een dag later kwam verontschuldigde zich dat ze de bestelling over het hoofd gezien hadden. Contact van de klantenservice met de leverende bloemist op het moment van mijn vraag aan hen was de oplossing geweest. Niet assertief dus.
Beste Eddy, Dank je wel voor je beoordeling. Erg jammer dat je niet tevreden bent. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
In mijn aanvraag voor een boeket heb ik extra vermeld dat ik svp geen lelies in het boeket wil hebben. Maar in de uitvoering van het boeket bleek er toch een lelie te zitten. Erg jammer
Beste An Hoogstede, Dank je wel voor je beoordeling. Erg jammer dat je niet tevreden bent. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Aangeven dat de bezorging graag in de morgen kon plaatvinden. Is helaas geen gehoor aan gegeven.
Na twee dagen hangt alles slap
Beste Bert Kostwinder, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo mis is gegaan, onze excuses hiervoor. Dit kan niet de bedoeling zijn. Wij hebben je een e-mail gestuurd om dit weer recht te zetten, we zien je reactie hierop graag tegemoet. Fleurop Klantenservice
Geen bericht ontvangen of het touwboeket onderweg was of niet, om 15.15 kreeg ik pas een bevestiging dat het boeket bezorgd was voor een begrafenis die om 13.30 begon. Geen idee of het boeket dus op tijd was of te laat. Verder ook geen foto gezien hoe het er uiteindelijk uitzag en of het boeket naar wens was of überhaupt welke bloemist het gemaakt heeft. Heel jammer want het bestellen ging wel makkelijk.
Beste Leanne, Bedankt voor je beoordeling. Excuus dat het niet tijdig afmelden van je bestelling voor verwarring heeft gezorgd. Je boeket is wel bezorgd voordat de dienst begon bezorgd. We gaan ervan uit je een volgende keer (beter ) van dienst te zijn. Mvg, Team Fleurop
Ik vind het een karig boeket voor de prijs die ik heb betaald. Met name naar de ontvanger toen vind ik dat niet leuk. Mijn klacht werd niet echt serieus genomen.
Beste Greetje, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben inmiddels contact gehad via de e-mail. Hierin is aangegeven dat het boeket zeker naar waarde geleverd is. Vervelend dat je het idee hebt dat je klacht niet serieus genomen werd. Wij hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Fleurop Nederland Klantenservice.
Makkelijke site,bos bloemen is nog mooier dan afbeelding. Goede communicatie. Prima en makkelijke service
geweldig
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire