Makkelijk

Ik vind het zelf jammer dat je bv geen foto krijgt van het boeket wat er bezorgd is. Ik heb op internet een boeket uitgezocht en heb van degene waar ik het naar toe gestuurd heb wel een foto gekregen maar het zou een extra service zijn om de klant te laten zien; kijk dit gaan we bezorgen. Ook zag ik op de foto van de ontvanger toch wel iets anders dan het plaatje op de site. Het is gemakkelijk om zo een boeket te bestellen maar ik heb +/- €35 betaald en vond dat best een pittige prijs tov het geleverde boeket ….

• Boeket

Mooi wildboeket dat op de juiste dag geleverd werd

Mooi wildboeket dat op de verjaardag van mijn moeder werd afgeleverd.

Prachtig boeket prima service

Zeer positief

Overzichtelijke site met veel keuze. Het boeket dat ik gekozen heb om te laten bezorgen was een mooi tulpen boeket. Kreeg een foto van de gene waar het naar toe verzonden was en hij was zelfs nog mooier dan op de site. Enorm tevreden.

Door weer en wind

Ongeacht ruk weer, stoer weer bezorgd!

• Boeket

Ondanks storm toch netjes geleverd!

Ondanks de storm Eunice is het boeket toch netjes geleverd. Hartelijk dank voor de perfecte service!

Prima service!

Ik had een boeket bloemen laten bezorgen en deze werd keurig op tijd bezorgd. Het boeket was smaakvol gerangschikt, veel verschillende kleuren en soorten bloemen. In één woord: prachtig!

• Boeket

Was prima en snel geregeld en uitgevoerd. De bloemen waren goed.

In Zwitserland waren ze zeer positief.

Opfleurders Den Top!

Super snel en keurig bezorgd op afleveradres. Keep on the good job!

• Boeket

Alles op tijd afgeleverd. Boeket viel wat tegen voor de prijs. Middelgroot boeket besteld.

Teleurstellend

Ik heb €65 euro betaald voor een bos bloemen en als ik dan zie wat er is geleverd vind ik dat teleurstellend. Persoonlijk vind ik €65 een flink bedrag voor bloemen en als je ziet wat je krijgt dan zie ik een hoop groen, weinig kleur, weinig impact maar wel een imposante rekening. Er zaten ook veel goedkope bloemen tussen, die oranje gerbera's die je als bosje van €5 euro koopt bij de supermarkt. Dit doe ik geen 2de keer meer.

Geen commentaar

Ik vind het jammer dat we niet weten of de bloemen zijn aangekomen bij het des betreffende persoon, had ik toch wel verwacht.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Jammer dat het incompleet werd bezorgd

Helaas werden de bloemen en vaas wel bezorgd maar de chocolade niet. Twee uit drie keer bestellen bij Fleurop een incomplete ervaring (vorige keer bij geheel ander huisnummer bezorgd).

• Boeket

Mooi op tijd maar de bloemen zijn na 2 dagen al stervende.

We weten allemaal dat snijbloemen niet heel lang meegaan maar voor de prijs die ik voor een 'groot liefdevol gebaar' heb betaald (65 euro) hoopte ik toch op minstens een week. Vooral de rozen waren snel echt dood en veel van de bloemen hangen er al slap bij. Ik vind het een slecht teken dat bloemen van de albert heijn langer meegaan.

Service NL goed maar Italië slecht

Na bestelling wordt t niet terug gekoppeld dat het niet op juiste dag bezorgd kan worden maar 5 dagen later. Als ik vervangend boeket dan kies om dag later te laten bezorgen is het een boeket wat veel goedkoper van kwaliteit is dan mijn eerste bestelling en betaling.

Te laat bezorgd

Ik stuurde mijn ouders een boeket ter gelegenheid van hun trouwdag. Ik denk dat ik rond 10 uur besteld heb, de bloemen werden pas in de avond bezorgd. Toen was de dag alweer voorbij! Ik vond het erg jammer.

• Boeket

Te duur en weinig/geen communicatie

Mooi dat er een wereldwijde service wordt aangeboden en ook online bestelfunctie is simpel. Bovendien is snelle levering (aan andere eind van de wereld mogelijk). Twee sterren daarvoor. Maar de prijzen zijn echt schrikbarend hoog en verder is er weinig eigenlijk geen communicatie achteraf. Dus ik ben niet op de hoogte gebracht welke bloemist de bestelling op zich heeft genomen, hoe het boeket van 130 euro (!) er in het echt uit ziet en of en wanneer deze is afgeleverd. Zeer teleurstellend.

Viel tegen

Besteld bos bloemen middel,viel erg tegen het is meer groen dan dat er bloemen in zitten !

goede communicatie

Dubai is niet eenviudig maar hebben jullie goed opgelost. Dank. Ontvangers zeer tevreden. groeten Rudolf Hartong

Uitstekende service , geweldig boeket

• Boeket

Een mooie bos rozen besteld en gekregen

Een hele mooie bos en volgens afspraak geleverd

• Boeket

Doen wat je beloofd op elke manier

Snel prima kwaliteit

Mooi boeket bloemen

Mooi boeketje bloemen en savonds laat besteld sochtends geleverd..

• Boeket

Fantastisch snel, verassend, beetje duur, mooie producten, lekker fleurig

Bloemig, een opbloeiende ervaring. Ik werd er erg melig van. Bindend. sjiek de friemel. Aardige bezorger. Mooi busje. Fleurige verpakking.

Supersnelle levering!

Mooie bloemen en snel!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire