Ik vind het zelf jammer dat je bv geen foto krijgt van het boeket wat er bezorgd is. Ik heb op internet een boeket uitgezocht en heb van degene waar ik het naar toe gestuurd heb wel een foto gekregen maar het zou een extra service zijn om de klant te laten zien; kijk dit gaan we bezorgen. Ook zag ik op de foto van de ontvanger toch wel iets anders dan het plaatje op de site. Het is gemakkelijk om zo een boeket te bestellen maar ik heb +/- €35 betaald en vond dat best een pittige prijs tov het geleverde boeket ….
Mooi wildboeket dat op de verjaardag van mijn moeder werd afgeleverd.
Beste Alexander, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is inderdaad een mooi boeket zeg, daar was je moeder vast heel erg blij mee ;-). We zien je graag de volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Prachtig boeket prima service
Beste Tineke, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is inderdaad een prachtig boeket wat er bezorgd is! En wat fijn om te lezen dat je de service prima vindt. Graag zien we je een volgende keer terug! Groetjes team Fleurop
Overzichtelijke site met veel keuze. Het boeket dat ik gekozen heb om te laten bezorgen was een mooi tulpen boeket. Kreeg een foto van de gene waar het naar toe verzonden was en hij was zelfs nog mooier dan op de site. Enorm tevreden.
Ongeacht ruk weer, stoer weer bezorgd!
Ondanks de storm Eunice is het boeket toch netjes geleverd. Hartelijk dank voor de perfecte service!
Ik had een boeket bloemen laten bezorgen en deze werd keurig op tijd bezorgd. Het boeket was smaakvol gerangschikt, veel verschillende kleuren en soorten bloemen. In één woord: prachtig!
In Zwitserland waren ze zeer positief.
Super snel en keurig bezorgd op afleveradres. Keep on the good job!
Alles op tijd afgeleverd. Boeket viel wat tegen voor de prijs. Middelgroot boeket besteld.
Ik heb €65 euro betaald voor een bos bloemen en als ik dan zie wat er is geleverd vind ik dat teleurstellend. Persoonlijk vind ik €65 een flink bedrag voor bloemen en als je ziet wat je krijgt dan zie ik een hoop groen, weinig kleur, weinig impact maar wel een imposante rekening. Er zaten ook veel goedkope bloemen tussen, die oranje gerbera's die je als bosje van €5 euro koopt bij de supermarkt. Dit doe ik geen 2de keer meer.
Beste Tamara Mooijman-Marks, Dank je wel voor je beoordeling. Erg jammer dat je niet tevreden bent. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik vind het jammer dat we niet weten of de bloemen zijn aangekomen bij het des betreffende persoon, had ik toch wel verwacht.
Beste Naima, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend dat wij niet hebben laten weten dat de bloemen zijn bezorgd. Sorry hiervoor. We gaan het ook doorgeven aan de desbetreffende bloemist, zodat foutjes zoals deze in de toekomst voorkomen kunnen worden. Normaliter krijg je ook deze melding, maar in dit geval is het helaas verkeerd gegaan. Groetjes, Lindy Fleurop
Helaas werden de bloemen en vaas wel bezorgd maar de chocolade niet. Twee uit drie keer bestellen bij Fleurop een incomplete ervaring (vorige keer bij geheel ander huisnummer bezorgd).
We weten allemaal dat snijbloemen niet heel lang meegaan maar voor de prijs die ik voor een 'groot liefdevol gebaar' heb betaald (65 euro) hoopte ik toch op minstens een week. Vooral de rozen waren snel echt dood en veel van de bloemen hangen er al slap bij. Ik vind het een slecht teken dat bloemen van de albert heijn langer meegaan.
Hi Neil, Bedankt voor je beoordeling. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Kan je ons een duidelijke foto toesturen van het geleverde boeket. Wij willen deze graag beoordelen. Wij ontvangen de foto graag uiterlijk 15 februari 2022 in onze mail: [email protected] Fleurige groet
Na bestelling wordt t niet terug gekoppeld dat het niet op juiste dag bezorgd kan worden maar 5 dagen later. Als ik vervangend boeket dan kies om dag later te laten bezorgen is het een boeket wat veel goedkoper van kwaliteit is dan mijn eerste bestelling en betaling.
Hoi Alex, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Fleurop Team
Ik stuurde mijn ouders een boeket ter gelegenheid van hun trouwdag. Ik denk dat ik rond 10 uur besteld heb, de bloemen werden pas in de avond bezorgd. Toen was de dag alweer voorbij! Ik vond het erg jammer.
Mooi dat er een wereldwijde service wordt aangeboden en ook online bestelfunctie is simpel. Bovendien is snelle levering (aan andere eind van de wereld mogelijk). Twee sterren daarvoor. Maar de prijzen zijn echt schrikbarend hoog en verder is er weinig eigenlijk geen communicatie achteraf. Dus ik ben niet op de hoogte gebracht welke bloemist de bestelling op zich heeft genomen, hoe het boeket van 130 euro (!) er in het echt uit ziet en of en wanneer deze is afgeleverd. Zeer teleurstellend.
Besteld bos bloemen middel,viel erg tegen het is meer groen dan dat er bloemen in zitten !
Hi Roy, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat het boeket is tegen gevallen. Wij hebben je een mail gestuurd met de vraag of je ons foto's wil sturen van het boeket. Dan gaan wij deze beoordelen. Alvast bedankt! Fleurige groet. Het Fleurop Team
Dubai is niet eenviudig maar hebben jullie goed opgelost. Dank. Ontvangers zeer tevreden. groeten Rudolf Hartong
Beste Rudolf, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling naar Dubai en de ontvangers ook. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Uitstekende service , geweldig boeket
Beste Jos, Dank je wel voor je beoordeling. Dank je wel voor het compliment, wat leuk om te lezen dat we een uitstekende service hebben( dat wisten we natuurlijk al ;-) ). En wat fijn om te lezen dat er een geweldig boeket bezorgd is. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Een hele mooie bos en volgens afspraak geleverd
Snel prima kwaliteit
Mooi boeketje bloemen en savonds laat besteld sochtends geleverd..
Bloemig, een opbloeiende ervaring. Ik werd er erg melig van. Bindend. sjiek de friemel. Aardige bezorger. Mooi busje. Fleurige verpakking.
Mooie bloemen en snel!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire