Duidelijke website, makkelijk toevoegen van kaartje of kado en een snelle levering. Heel fijn!
Beste B., Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je de website duidelijk vond. En dat je het makkelijk vond om een cadeau en een kaartje toe te voegen. We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Wat ik besteld heb is prima uit gevoerd
Een mooi boeket, maar voor het geld had ik deze wat groter verwacht
Bestellen lukte wel maar de kwaliteit van de bloemen stelt teleur: het boeket staat er niet florissant bij. "Voor 14:00 besteld is dezelfde dag bezorgd" maar er is slechts 1 bezorgmoment. Dus ná 14:00 besteld is ook pas de volgende avond bezorgd. Maar dat staat er niet. Achteraf niet gek, maar ik hoopte 's ochtends al een boeket te ontvangen. Uiteindelijk werkt het beter als je gewoon zelf een bloemetje ophaalt.
Hi Jaap, Bedankt voor je beoordeling. Dat is niet de bedoeling. Wij ontvangen graag foto's van het boeket om deze re beoordelen. Wil je een paar duidelijke foto's van het boeket naar ons mailen: [email protected] onder vermelding van je ordernummer? Fleurig groet, Fleurop
Gewoon een online manier van bloemen bestellen. Ik vond het niet speciaal of vooruitstrevend, maar wel behoorlijk prijzig vergeleken met de bloemenwinkel in de buurt. Daarnaast ontbreken er wat stappen in de check-out zoals een complete samenvatting van wat je hebt besteld. Ik kon bijvoorbeeld het kaartje met de tekst niet meer terug zien en dus niet delen met mijn vrouw. Niet in de check-out en niet in de bevestiging per mail.
Via de site gaat het bestellen heel soepel, er is een ruime keuze en uit eerdere ervaring weet ik dat de kwaliteit van de bloemen heel goed is. Binnen een dag geregeld en zelfs mogelijk op dezelfde dag. Je ontvangt een mail wanneer het boeket is afgeleverd en het is absoluut aan te bevelen.
Supersnelle bezorging van een supermooi boeket aan mijn superlieve zus. Prijs/ kwaliteit heel oke!!
Na enige twijfel of ik dit zou doen, toch de stap gewaagd. En op de site een bloemstuk uitgezocht en besteld. Op dezelfde dag een bericht uit canada van de jarige met een foto van het bloemstuk. De jarige was/is er blij mee en ik ook dat het zo mooi en vlot geleverd is. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Ineke, Dank je wel voor je beoordeling. En ook in Canada kunnen we snel, mooie boeketten bezorgen. Wat leuk om te lezen dat het voor herhaling vatbaar is. We zien je graag een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Mijn tante heeft een mooi boeket voor haar 80ste verjaardag gekregen .
alles prima
Perfect op tijd en keurig verzorgd!
In de ochtend een bos bloemen besteld met een kaartje erbij. In de middag geleverd bij de jarige. Werkelijk prachtige bos bloemen die nog lang mooi blijven ook. Kan niet anders zeggen dan dat het aan te raden is om hier je bloemen te bestellen.
Bijzonder mooie bos bloemen bezorgd bij familie. Het is altijd afwachten hoe de bos er uit komt te zien als je via internet bloemen besteld. Maar in dit geval heeft het in elk geval goed uitgepakt. Bos staat er na anderhalve week nog prachtig bij. Mooie grote, bijzondere bloemen in het boeket.
snelle bezorging en enthousiast commentaar van de ontvanger
Super mooie bos bloemen van de fleurop gekregen, super blij mee. Een aantal keren bij een andere bezorgdienst bloemen besteld, die bloemen waren al snel niet meer mooi, nu een bos bloemen van kwaliteit staan.
Bestel had ik verkeerd gedaan Na een telefoontje en alles was tip top geregeld
Beste Edgar, Dank je wel voor je beoordeling. En we helpen je graag om het op te lossen als je iets verkeerd hebt gedaan met je bestelling;-). Graag zien we je een volgende keer weer terug! Groetjes team Fleurop
Boeket was oke, niet tevreden over de manier waarop de tekst op het kaartje was weergegeven
De bestelling had ik binnen 10 minuten geregeld, en de levering was de volgende dag (terwijl ik op zondag had besteld) goed op tijd. Het enige minpuntje was dat de rozen enigszins beschadigd leken (maar niet storend).
Super goed
Zeer vlotte afhandeling. Het gekozen bouquet was zeer goed samengesteld en met kennis van zaken. Begrouwbaar, vlotte service.
Boeket was mooi de bezorging slecht. Mijn schoonmoeder kon het boeket zelf ophalen want ze was niet thuis. Dus weg verassing. Blijkbaar heeft je telefoon nr achter laten geen zin want daar is niet naar gebeld toen ze niemand thuis aantroffen.
Beste Tanja, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bloemengroet op deze manier verlopen is. Wij hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
De bezorgde bos bloemen leek niet op de voorbeeldafbeelding. Er werden veel andere soorten bloemen gebruikt, ook andere kleuren.
De bezorgdatum en keuze in bloemen wordt door de bloemist zelf gewijzigd. Boeket is vrijdags al bezorgd terwijl er nadrukkelijk voor zaterdag gekozen is. Dit had een hele specifieke reden.
Beste Lisa, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te lezen dat het verkeerd is gegaan met de levering van je boeket. Ik heb je een mail gestuurd met daarin een toelichting. Groetjes, Lindy Fleurop
Bestelling ging gemakkelijk. Na foto van het boeket van de ontvanger was ik behoorlijk teleurgesteld over de grootte van het boeket. Daarna klacht ingediend bij Fleurop waarop een onbevredigend antwoord heb gekregen. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb. Erg jammer. Organisatie staat goed bekend, dus overall viel deze ervaring mij zwaar tegen.
Beste Carina, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Uiteraard hebben wij de foto van het boeket beoordeeld door onze Fleurop bloemist. Hij heeft vastgesteld dat dit een met zorg samengesteld boeket is dat zeker naar de waarde van €22,95 is geleverd. Het is een prachtig boeket die met zorg is samengesteld door onze Fleurop vak bloemist. We hopen dat de ontvangers van dit boeket ervan hebben genoten! Groetjes, Lindy Fleurop
Je hebt totaal geen controle over wat er geleverd wordt. Je zoekt wat uit qua kleuren op basis van de foto op de site en er wordt totaal wat anders geleverd. En dan mag je maar hopen dat het boeket wat geleverd is het waard is wat je hebt betaald.
Beste Mischa, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Graag willen wij een foto van het boeket zodat wij deze met de bloemist kunnen beoordelen. Groetjes Lindy Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire