right place, wrong time

De bloemen waren erg mooi alleen jammer dat ze een dag te vroeg werden bezorgd

• Boeket

mooie bloemen en optijd bezorgd

Mijn zus had een operatie en is heel blij met de bloemen

• Boeket

Ik bestelde een boeket voor een zieke vriendin van ons en de bloemen werden dezelfde dag nog bezorgd.

Super snel geregeld

Het is goed en overzichtelijk om te bestellen. En wij hadden S’ochtends een bestelling gedaan en s’middags kregen we van de persoon waar de bloemen voor waren al een bedankt berichtje voor de mooie bos bloemen. Dus snel geregeld en mooie bloemen

Uitstekend!

Kwaliteit van de bloemen is zeer goed, snelle en vriendelijke levering

• Boeket

De bloemen werden inderdaad op de dag zelf in Duitsland bezorgd

Bovenstaande was het belangrijkste. De foto die ik van mijn zusje kreeg van het boeket liet echter zien dat ik wel erg veel Had betaald voor hoe het boeket er uiteindelijk uit zag. Verder vond ik het jammer dat ik tijdens het bestellen opnieuw alles moest invullen toen ik alsnog het kaartje voor bij de bloemen wilde invullen.

• Boeket

Snelle makkelijje bestel methode. Goede kwaliteit bloemen

• Boeket

Prachtige bos bloemen, alleen erg duur

Erg dure mooie bos bloemen

• Boeket

Top kwaliteit en service!

Goed en gemakkelijk

Makkelijk te bestellen met veel keuze en de ontvanger is ook erg tevreden.

Prima boeket

• Boeket

Aanrader: prachtige bloemen, goede bezorging

Het was eenvoudig om een prachtige bos bloemen uit te zoeken en te laten versturen. Van de ontvanger niets dan lof!

Uit stekend

Had gevraagd om het rond 09.00 uur te bezorgen, omdat mevrouw de hele dag weg was heb ik opgebeld om het de volgende dag te bezorging zij belde bezorger kreeg geen gehoor, 10 minuten later bericht dat het bezorg was.

Helemaal top

Het boeket dat wij bestelde werd heel snel en netjes bezorgd. Degene die het mocht ontvangen was er heel blij mee en vond het een super mooi boeket. Dus zeker een aanrader om vaker te doen

• Boeket

Mijn ervaring is prima …. Altijd oplossingen.

Makkelijk, snel, mooi

Genoeg keuze, erg makkelijk bestellen.

• Boeket

Jammer dat het kaartje zoekraakte waardoor de ontvanger niet direct wist van wie het kwam.

Vrolijk en verrassend

De ontvanger van het boeket belde mij meteen toen zij het kreeg. Zij was blij verrast! Ze vond het een vrolijk boeket. En daar doe je het voor. De prijs is wel erg hoog hoor. Wie kan dat betalen? Nou, wij gelukkig wel.

• Bezorging N.v.t.

In een woord: Top

Ik had een mooi bouquet besteld voor een zakenrelatie. Na de bestelling hoorde ik dat de desbetreffende dame om 16:00 zou vertrekken, ik de chat service benaderd en de dienstdoende dame heeft het voor elkaar gekregen! Om 16:00 bouquet bezorgd. Dit noem service. Chapeau Fleurop. Vanaf nu zijn jullie mijn vaste bloemisten, ook voor het buitenland

• Boeket

Het boeket viel erg tegen.

Het boeket was totaal niet wat we ervan verwacht hadden. Het leek ook niet op het boeket wat we besteld hadden. Het was voor de 60 jarige bruiloft van onze ouders. Ik vind het boeket geen 40 euro waard en wij zijn erg teleurgesteld. Het boeket was ook vrij laat bezorgd.

Fantastisch boeket.

Prachtig boeket en mooi op tijd afgeleverd. Ontvanger was er erg blij mee en vond het zeer mooi.

• Boeket

Het is een mooi boeket en dezelfde dag nog bezorgd. Super!

Excellent!

Easy to order and fast service, absolutely excellent I am very happy and will definitely use this again. The

• Boeket

helemaal prima, ik ben goed op de hoogte gehouden en gebeld voor navraag!

geen verdere aanvulling!

• Boeket

De ervaring was uitstekend!

Mijn moeder was erg blij met het boekt en dat telt voor mij! Kwa service ook super

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire