Ik had vooraf niet verwacht dat het zo’n mooi vol boeket zou zijn, totdat het bezorgd werd. Ik was aangenaam verrast en zou zeker nog een keer op deze manier een boeket bestellen.
Op tijd en uitstekende kwaliteit.
goed!
Ik heb 's morgens om 8.15 uur en boeket besteld om diezelfde dag nog te laten bezorgen. s Morgens kreeg ik al een bedankje voor het prachtige boeket. Zo snel kan het dus. Geweldig. Bedankt daarvoor.
Heel klein boeket voor €40 zelfde als van de supermarkt
Makkelijk bestellen en betalen en prima op tijd een mooi boeket bezorgd!
Makkelijk te bestellen uit grote keuze boeketten. Prima op tijd geleverd en de bos is prachtig,
Ontvanger was ontzettend blij met de bos verse bloemen
Bestellen ging prima en eenvoudig. Toen was het wachten op mijn boeket. Had voor 14.00 uur besteld dus ik heb de hele middag gewacht... En de hele avond want ja stel dat de bloemen 's avonds bezorgd zouden worden. De volgende ochtend nog geen bloemen. Met de klantenservice geappt. Die hebben het meteen opgepakt en de bloemen werden gelukkig toch nog gebracht. Jammer van de fout bij de bloemist, top geregeld van klantenservice Fleurop! Btw, het boeket is prachtig!
Boeket voor een adres in Frankrijk besteld ter attentie voor een begraafnis. Bezorger gaf aan door Covid niet te kunnen leveren. Kan gebeuren, maar er zijn meer bezorgers neem ik aan. Gebelt met medewerker uit Nederland. Een hele discussie over wanneer het wel kan. Ongehoord....Ik zou nog een terugkoppeling krijgen of de bos bloemen a €60 bezorgd zou zijn. Nog geen bericht ontvangen. Zeer kwalijke zaak.
Beste Ronald, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te lezen dat je boeket niet op tijd bezorgd kon worden. Ik heb je een mail gestuurd met daarin een toelichting. Groetjes, Lindy Fleurop
Bezorgtijd op tijd
Ik vond het lastig om een boeket te kiezen dat paste bij het interieur van de ontvanger. Opgelost door voor de seizoensverrassing te gaan. Dat bleek een prachtig boeket dat perfect past!
Makkelijk te bestellen. Niet al te duur En op tijd geleverd.
Tevreden over de bloemen, kwaliteit en bezorgtijd en bezorging!
Mijn ervaring was zeer positief. De bloemen waren snel geleverd en zagen er prachtig uit.
vond de bezorging heel fijn. super mooie bloemen. heel mooi samen gesteld
Ik had een bos bloemen voor de buren besteld . Die waren zo onder de indruk van de inhoud en zoveel zorg besteed aan de verpakking . Ze waren er emotioneel van.
Geen enkele klacht. Prima service.
Een beetje matig boeket, het leek een maat kleiner dan besteld en bloemen pasten niet echt goed bij elkaar, er zit geen samenhang in het boeket. Ben beter gewend bij bv bloomon of top bloemen. Fleurop heeft de klacht geaccepteerd en een voucher gegeven.
Hi Francien, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling niet naar wens is uitgevoerd. We zijn blij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Recensione originale
Te duur voor zo bosje had verwacht dat bos groter was voor die 108euro
Ik heb een rouwboeket bij jullie besteld wat woensdag 9 februari in Australië gelevert moest worden, ik zou daar een bevestiging van krijgen als t daar afgeleverd zou zijn. Tot op heden geen bevestiging van gehad, ik weet dus niet of het daar op tijd is aangekomen, de uitvaart was op Donderdag 10-2-22 ik heb het dus al een dag eerder laten bezorgen. Groetjes Jolanda Mintjes
Beste Jolanda, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je nog geen bezorgbevestiging van ons ontvangen hebt. Ik heb je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
En zelfde dag bezorgd!
Snelle overzichtelijke site. Mooie bloemen.
Mijn bloemenkado werd met veel blijdschap ontvangen, was een prachtig boeket.
Fleurig heeft Afgeleverd bij buren! Weet niet wat verstandhouding met buren is. Is het goed gekomen? Mij niet duidelijk!
Beste Yvonne, Dank je wel voor je beoordeling. Onze bloemisten proberen inderdaad te bezorgen bij de buren als de ontvanger niet thuis is, zodat ze de bloemen nog vaak dezelfde dag kunnen ontvangen. Bij de ontvanger gaat natuurlijk ook een kaartje in de brievenbus zodat ze weten waar hun bloemen bezorgd zijn. De buren geven dan op een later moment de bloemen aan de ontvanger. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire