Netjes op tijd

Het boeket werd keurig op tijd bezorgd, wel ontbrak de gratis glazen vaas.

Zoals gewoonlijk PRIMA

De titel zegt alles

• Boeket

Mooie en minder goede / mooie rozen

Alles prima alleen de samenstelling van rozen zelf, veel mooie/goede, maar er zitten ook redelijk wat tussen die op de een of andere manier een 'kneuzing' hebben gehad. Op afstand niet goed te zien daarom een close up.

• Boeket

mooie groot boeket maar niet milieuvriendelijk

Het boeket is heel groot en heel mooi volgens de ontvanger. Het bestaat uit tulpen en rozen. Gezien de rozen heel waarschijnlijk uit een ver land komen, vind ik het niet milieuvriendelijk. Het boeket werd in Frankrijk geleverd en gemaakt door een Franse bloemist (Lyon). Ik had bloemen uit Frankrijk of Europa verwacht.

• Boeket

Sterk en mooi boeket snel geleverd!

Ik heb snachts een boeket besteld voor de volgende morgen. Zonder problemen is er een heel mooi boeket binnen enkele uren geleverd. Dank allemaal voor de service!

Heel snel bezorgd

De plant was heel snel bezorgd, nog op dezelfde dag. Ik kreeg netjes een bericht toen het bij de buren was bezorgd. Wel vond de prijs van de plant met pot erg hoog: €35,-.

• Boeket

Snel afgeleverd en mooie bloemen volgens ontvanger.

Ik kon een mooi boeket uitkiezen. Wel een kleine kanttekening waardoor geen 10. Ik vind de boeketten behoorlijk prijzig, en wanneer daar dan nog verzendkosten bij opkomen, is het niet meer een 'aardigheidje'. Zou fijn zijn als ook aan de kleine portemonnee (kinderen bijv)gedacht wordt.

• Boeket

altijd op tijd en goede kwaliteit

De boeketten zijn altijd mooi samengesteld en worden op de juiste datum geleverd, ook bij onze Schotse familie.

• Boeket

Prima duidelijke side en verzorging

Alles duidelijk en voor herhaling vatbaar

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Op deze gemakkelijke manier mijn vriendin blij gemaakt met prachtig boeket . Daar wordt ikzelf ook gelukkig van ! Want bloemen houden van mensen. Dus voor herhaling vatbaar.

Snel en correct

Na gebeld vanwege een fout op het kaartje, deze was reeds geprint maar werd aangepast zonder extra kosten. Dame aan de telefoon was snel handelend en vriendelijk. Vrgr. &Fijne dag, Michel.

Snel en betrouwbaar

Bestellen gaat eenvoudig en snel. Het boeket wordt op juiste moment bezorgt. De bloemenprijs is momenteel best hoog...maar dat is overal. Mooie kleuren.

Dezelfe dag bezorgd

Op mijn aanwijzing is er langer bij de deur gewacht omdat de ontvanger slechter ter been was. Heel prettig dat de bezorger mijn extra bericht ter harte nam!

Slecht!

Er zouden chocolaatjes bij de bloemen geleverd worden maar deze zaten er niet bij!!! Wel voor betaald! Graag reactie! Heinze Baars

Snel makkelijk mooi

Ik heb laatste maand 2 boeketten besteld. In 2 verschillende provincies. Alles was naar verwachting. Bloemen waren vers, mooi, goed samengesteld.

Prachtige boeketten.

Nu twee keer gebruik gemaakt van deze dienst Beide keren werden er prachtige boeketten afgeleverd. Ik zal vanaf nu vaker bij Fleurop bestellen.

• Boeket

Mooi boeket, keurig verzorgd. Mooi op tijd en precies met kaartje met tekst zoals ik opgegeven heb.

• Boeket

Erg tevreden de bloemen waar het bezorgd werd zag er prachtig uit. Mensen die het hebben ontvangen vonden dat ook, top!

Goed geleverd

• Boeket

Ze was er ondersteboven van.

perfect

Mooie bos bloemen, goed verzorgd

Makkelijk bestellen via afbeeldingen

Ontvangster zeer blij met boeket,erg mooi!

Prima geregeld

Makkelijk bestellen en betalen en correct bezorgd.

Heel erg tevreden

Rouwboeket zag er mooi uit ...bedankt.

Fijn

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire