Hele mooie fleurige bos bloemen, zoals bedoeld

Hele mooie fleurige bos bloemen, zoals bedoeld

Snel, mooi en voordelig

's ochtends een bos bloemen besteld en 's middags was hij al geleverd. Ik heb de bos niet gezien maar als ik de ontvanger mag geloven was hij erg mooi. Snel, genoeg keuze en niet te duur. Ideaal voor als je zomaar eens iemand wil verrassen ( of jezelf natuurlijk)

Mooie boeketten

Top kwaliteit

Dag van te voren besteld . Een mooi boeket voor mijn dochter, die haar laatste eind presentatie via online percentage moest geven. We keken als familie allemaal mee. Voor deze eind prestatie een mooi bos bloemen door jullie laten bezorgen. We konden er op dat moment niet bij zijn Maar mijn dochter verdiende een bloemetje. Hartelijke bedankt, dat jullie deze voor haar gemaakt en gebracht hebben. Wij als trotse ouders woonden te ver weg om haar dit te geven. Dank jullie wel voor de goede bezorging

Het was een mooie bos

Mijn vriendin kreeg een mooie bos bloemen van mij en ze was er erg blij mee. Zelf vond ik de “normale” bos wat aan de kleine kant. Verder tevreden.

Op tijd bezorgt!!

Vertouwd bedrijf. Op tijd bezorgt. Boeket heb ik niet gezien.

• Boeket N.v.t.

Ondanks dat het boeket niet op de dag zelf is afgeleverd ben ik super tevreden over de afhandeling. De klantenservice heeft uitgezocht waarom niet optijd geleverd kon worden en de bloemenzaak deed er een mooie roos bij voor het ongemak. Het boeket was prachtig. Eind goed al goed.

Waardeloos

De bloemen zijn niet op de afgesproken dag bezorgd, dus ik moest op het laatste moment nog andere bloemen kopen. Blijkt dat ze 's avonds laat nog bij de buren bezorgd zijn.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Teleurgesteld

Ik heb ruim 50 euro uitgegeven voor een boeket voor mijn vrouw. Die heeft nog net 4 dagen mooi gestaan voor ze begonnen te hangen. Nu een week later liggen ze al in de kliko omdat ze op zijn. Voor dit geld verwacht ik absoluut meer kwaliteit.

Beetje teleurstellend

Tot nu toe altijd heel tevreden over de bossen bloemen die ik bij Fleurop bestel. Maar deze keer vond ik de bos toch wat minder. Vooral de grote bos, met witte of gele bloemetjes vooraan op de foto vond ik jammer.

• Boeket

Snelle bezorging, ruime keuze en mooi boeket

Prima afhandeling, niets op aan te merken

Bloemen keurig geleverd.

Bloemen besteld voor Canada. Zijn de volgende dag keurig geleverd. Op facetime zagen we dat het boeket precies was opgemaakt zoals op de foto op de website. Fijn geregeld!

Wens uitgekomen ;))

Prachtig boeket en in goed overleg in het Italiaans afgeleverd ! Perfect !

• Boeket

Snelle reaktie op plotseling overlijden in Zuid-Duitsland.

Via computer geregeld en bloemstuk was exakt op tijd voor begrafenis. Weduwe was zeer onder de indruk dat wij uit Nederland dat hebben geregeld! Hulde dus aan Fleurop.

Mooie bloemen, goede service

Prachtig boeket met gepersonaliseerde kaart, mooi op tijd geleverd

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk bestellen en dezelfde dag nog geleverd. Helemaal top.

prima verzorgd

eenvoudig te regelen en mooi op tijd bezorgd

• Boeket

Mooi boeket en leuke kaart (goede kwaliteit!)

Boeket keurig geleverd, mooi boeket maar vooral de kaart die je erbij kan samenstellen voor maar 3,50 euro is verrassend mooi en goed van kwaliteit.

Alles liep vlekkeloos Toppie

Slecht!

Jullie zijn slecht te bereiken en de levering laat zwaar te wensen over. Ik bestel een boeket wat een volle dag te laat wordt geleverd terwijl dit ruim op tijd was besteld!

Veel geld weinig bloemen

Voor de 35 euro die het totaal kostte had was de bos bloemen minimaal. Zelf halen in de plaatselijke supermarkt was niet alleen stuk goedkoper maar wellicht mooiere bos

teleurstelling en schaamte

Geachte heer, mevrouw, Dank voor de afhandeling van de bestelling. Wat jammer is, is dat de seizoensverrassingsbos van Regina op geen enkele wijze de verrassing was waar ik op hoopte. Naast dat de keuze van de bloemen alles behalve verfijnd was, zelfs banaal, zijn zeven van die oubollige bloemen (een chrysant, twee gelderse rozen, een gerbera, een anjer en een blad van een palm) niet de verrassingbos die ik bestelde en waar ik op hoopte voor mijn schoondochter van 30. In geen geval is het 30 euro waard, maar meer nog dan de kosten gaat het mij om de uitstraling van de bloemen. Hierbij de fotootjes die ik van haar mocht ontvangen, en de fotootjes van de veronderstelde bestelling. Als de bloemist een blaadje eucalyptus, een ridderspoor, een roos en een grasspriet stijlvol had gebonden, had ik dat zelfs voldoende gevonden, daar had ik liever 30 euro voor betaald dan voor een een chrysant, twee gelderse rozen, een gerbera, een anjer en een blad van een palm, dat nu is gestuurd. Het lijkt eerder op een benzinestationbosje dan op een verrassingsbos met de stijlvolle opbouw en de verfijnde bloemenkeuze die daarbij hoort. Ik ben niet zo blij. Een paar mooi gecombineerde verfijnde bloemetjes hadden uiting kunnen geven aan wat we haar hadden toegewenst, zeker nu we door de omstandigheden niet bij haar kunnen zijn.

Voor €65 krijg je 12 bloemen

Te duur, verkeerde voorstelling van wat je krijgt.

Teleurstellend

Voor de verjaardag van mijn vriendin bestelde ik een middelgroot boeket á €32,50,- Als dank stuurde zij een foto. Ik zag een boeket dat bedrag niet waard. Fantasieloos met heel veel groen. Zeer teleurstellend!

Snelle levering, mooie bloemen

De bloemen zijn snel geleverd en de ontvanger was erg tevreden!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire